Atlantis The Palm

På Atlantis The Palm, det ikoniska hotellet längst ut på Palm Jumeirah, väntar en äventyrlig semester för hela familjen med Mellanösterns största vattenland, vågmaskin, en fantastisk strand och restauranger i världsklass.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Clubrum för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

allt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5951 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Atlantis The Palm är ett lyxigt hotell beläget längst ut på Palm Jumeirah. Hotellet har den sjunkna staden Atlantis som tema och ligger direkt vid en egen strand med utsikt över Dubais skyline. Här finns, förutom en mängd aktiviteter att sysselsätta sig med, ett poolområde med två pooler, solstolar, parasoller och poolhanddukar. På området finns även en populär beach club, White beach, med en Instagramvänlig infinitypool.

Aquaventure - Mellanösterns största vattenpark
När du bor på Atlantis The Palm har du fritt inträde till Mellanösterns största vattenpark, Aquaventure, som tillhör hotellet. I vattenparken finns många spektakulära vattenrutschkanor, bland annat en 27 meter lång vattenrutschkana som avslutas i en genomskinlig hajtunnel samt forsränning med gummibåt. I vattenparken finns även ett område för de mindre barnen med vattenrutschkanor, klätterställningar och annat kul.

På hotellet hittar du även Wavehouse, ett nöjescenter med bowling, arkadspel för barn och tonåringar, Surf's Up Wave Rider (vågmaskin) och The Lost Chambers – ett gigantiskt akvarium med över 65 000 fiskar och hajar.

Restauranger i världsklass
På Atlantis The Palm finns flera restauranger av riktigt hög klass, med flera olika koncept och mat från alla världens hörn.

Några av de mest kända restaurangerna är japanska Nobu, två restauranger som drivs av Gordon Ramsay och restaurang Hakkasan med en stjärna i guide Michelin. Restaurang Ossiano, även den med en stjärna i guide Michelin, är en undervattensrestaurang med utsikt mot det stora akvariet.

Saffron är Dubais största asiatiska bufférestaurang med över 200 rätter att välja mellan, och här kan du även äta en storslagen brunch på lördagarna. Kaleidoscope är hotellets andra bufférestaurang. På hotellet finns också ett amerikanskt steak house, en libanesisk restaurang, en tex-mex restaurang, med flera. Vissa restauranger vänder sig endast till gäster över 10 år.

För barn och ungdomar
Lekrum och barnklubb i hotellets regi för barn 3-12 år. På klubben Rush, för tonåringar, finns Wii och Playstation. Det finns också en biograf och en bar som serverar milkshakes och alkoholfria drinkar. Barn- och tonårsklubben är mot avgift för boende i dubbel- och deluxerummen men ingår för säger i clubrummen.

Åldersgräns
På detta hotell måste du vara minst 18 är för att checka in utan förälders sällskap.

Övrigt
Wifi ingår. Spa med ett flertal sköna behandlingar mot avgift. Tennis, massage och gym, vissa aktiviteter mot avgift. Möjlighet till PT mot avgift. På stranden finns ett dykcenter. På hotellområdet finns över 30 butiker, bland annat Chanel och Tiffany & Co. Tvättservice. Room service.

Måltider

Sommar 2023:

 • Halvpension ingår

Vinter 23/24:

 • Halvpension ingår i perioderna
  1/10-20/10
  5/11-22/12
  7/1-23/3
  13/4-30/4
 • Frukostbuffé ingår i perioderna
  21/10-4/11
  23/12-6/1
  24/3-12/4
  I dessa perioder finns halvpension mot tillägg.
 • Nyårsmiddag ingår

Halvpension
Halvpension innebär frukost i en av bufférestaurangerna Saffron eller Kaleidoscope. Middagen kan ätas i bufférestaurangerna eller i ett 10-tal utvalda á la carte-restauranger, läsk och vatten ingår. Vill du äta på hotellets finaste restauranger tillkommer en avgift (ca AED 200-850/person beroende på restaurang)

Säsongsinformation

 • Sommaren 2023 är max antal personer i dubbelrummen tre
 • Vintern 23/24 erbjuds inga rum med balkong

My Emirates Pass - sommar 2023

Behåll ditt boardingkort när du flyger med Emirates i perioden 1 maj till 30 september 2023. Det ger dig rabatter och erbjudanden du inte vill missa!

Läs mer om My Emirates Pass

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

W Dubai the Palm

W Dubai the Palm är perfekt om du vill bo i en häftig miljö där inget har lämnats åt slumpen. Utsikten från takterrassen över havet och Dubai sky line är hänförande från detta exklusiva hotell med en stark personlighet och ett par prisbelönta restauranger. Här väntar en avslappnad semestertillvaro där du bor i unikt inredda rum – Studio 54 möter modern teknologi.

Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai

På Marriott Resort Palm Jumeirah Dubai väntar en skön och solsäker semester för hela familjen! Du bor vid stammen av den ikoniska palmliknande ön Palm Jumeirah och här kan du koppla av vid det härliga poolområdet eller på den privata sandstranden. Hotellet erbjuder även flera trevliga restauranger med något som passar alla smaklökar.