Amavi, MadeForTwo

Amavi, MadeForTwo ligger direkt vid stranden Sodap i Paphos på Cyperns sydvästra kust. Hotellet är ett stilfullt, lyxigt och snyggt hotell som rekommenderas för par och vuxna med åldersgräns 18 år. Hotellet har flera pooler, ett spa och det ingår en omfattande halvpension där du har möjlighet att äta i flera à la carte-restauranger, dryck ingår också. Stranden nedanför hotellet har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg.


Rumstyper

Deluxerum för 2 personer. Superiorrum med privat trädgård för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt var lika bra! Vid fullboard ingick en vinflaska (inga billiga viner) till 2 personer både p...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1665 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Amavi, MadeForTwo är anpassat för par och vuxna som vill ha avkoppling. Här njuter du av fint inredda rum, flera pooler, god mat i fyra restauranger, ett härligt spa med inomhuspool och personal som får mycket beröm från tidigare gäster.

Hotellet har två poolområden. Vid den stora poolen Saffire finns en swim up-bar samt solstolar och parasoller. Vid relax-poolen Evera Outdoor Pool finns solstolar och parasoller och poolområdet är inbäddat i grönska. Det finns även en inomhuspool med loungemöbler för total avkoppling. Poolhanddukar finns vid varje pool.

Amavi, MadeForTwo har fyra restauranger. Bufférestaurangen Ezaria serverar frukost, lunch och middag med temakvällar fem kvällar i veckan med smaker från det franska-, italienska-, mexikanska-, och asiatiska köket. På à la carte-restaurangen Immenso serveras det bästa från de asiatiska köken. I à la carte-restaurangen Nocturne frestar kockarna med rätter från köken runt Medelhavet men även internationella rätter finns men även vegetariska rätter. Fort-O.Lana är en à la carte-restaurang som serverar cypriotiska delikatesser av lokala råvaror. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagarna i alla restauranger. Tre barer, varav en poolbar. Ett café som serverar lättare måltider under dagen.

Hotellet har ett stort och härligt spa för avkoppling med stort utbud av olika behandlingar. Bastu, ångbastu och inomhuspoolen är utan avgift. Yogaklasser mot avgift. Vill du träna har hotellet ett stort gym, mot reservation. Tennis, lektioner mot avgift.

Wifi ingår över hela hotellet. En kilometer till Paphos gamla stadsdelar och det medeltida slottet från år 965 e. Kr. Det är även en kilometer till centrum av Paphos med affärer, restauranger och barer. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet, med bland annat trappor till stranden.

Stranden nedanför hotellet har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Utmärkelsen garanterar vattenkvaliteten, god badsäkerhet, bra miljömässig information till besökarna, en korrekt behandling av den lokala naturen samt flera andra miljömässiga och kvalitetsmässiga kriterier. Blå Flagg är ett av världens mest erkända miljömärken som tilldelas stränder, småbåtshamnar och hållbara båtturismoperatörer.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension (frukostbuffé och lunch- eller middagsbuffé) inklusive dryck.

Mot tillägg:

  • Helpension (frukost-, lunch- och middagsbuffé) inklusive dryck.

Alla måltider i halv- och helpensionen serveras i restaurangen Ezaria. Frukosten serveras kl. 07.30-10.30, lunch kl. 12.30-14.30 och middagen kl. 19.00-22.00.

I halvpensionen och i helpensionen ingår en middag per vecka per restaurang i à la carte-restaurangerna. Vid måltiderna ingår en drink före maten, en flaska vin för två personer eller två flaskor öl per person samt vatten och läsk samt kaffe och te.

Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Paphos

Dionysos Central

Dionysos Central ligger i hjärtat av Paphos på Cyperns sydvästra kust. Hotellet har flera restauranger och utanför hotellet hittar du fler restauranger och barer. Koppla av vid hotellets poolområde och planera för dagens och veckans aktiviteter. För den golfintresserade så kan man prova på någon av de golfbanor som finns i närheten. Frukost ingår och för en bekvämare semester kan du köpa till halvpension.

Athena Beach

Strax ovanför havet och stranden i Paphos på sydvästra Cypern ligger Athena Beach, ett stort och fräscht hotell med flera pooler, många restauranger och aktiviteter för både stora och små. Frukostbuffé ingår i priset men du kan köpa till alla måltider, eller bara vissa, och du kan välja att bo med i en juniorsvit med privat pool eller i superiorrum med utgång till en delad pool.

Veronica

Veronica ligger strax utanför Paphos med både promenadavstånd till hamnen och borgen. Runt hotellet finns flera restauranger och affärer och stranden Pachyammos når du efter några minuter. Frukostbuffé ingår och köp gärna till halvpension.