Rumstyper på Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Enkelrum

Enkelrum med balkong. En säng. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med bad/dusch och wc för dig som vill bo på Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och begränsad havsutsikt. Rummen är belägna från våning 4 och uppåt i byggnaden. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass, vissa med begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, kokplattor, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.