Be Live Collection Palace De Muro

  • Fint spa
  • Precis vid stranden
  • Köp till halvpension

Hotell Be Live Collection Palace de Muro är ett strandhotell för dig som längtar efter en avkopplande badsemester. Här kan du varva salta havsdopp vid den fina stranden nedanför hotellet med söta pooldopp. Varför inte börja vistelsen med ett undergörande spabesök för att komma i rätt stämning?

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Deluxerum för 2 personer. Sviter för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1401 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell Be Live Collection Palace de Muro finns ett poolområde med en huvudpool och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller. Handduksservice och poolbar. Balinesiska solsängar finns att hyra. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Gratis bordtennis och biljard. Spa med fri tillgång till bastu, hamam och jacuzzi. Olika spabehandlingar mot avgift. Gratis uppvärmd inomhuspool och aerobics. Lugn VIP-lounge mot avgift. Cykeluthyrning.

Frisör, room service och tvättservice mot avgift. Bufférestaurang, grill-restaurang och gourmetrestaurang. Vårdad klädsel på restaurangerna. Lokal trafik som kan uppfattas som störande. 

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension eller halvpension extra mot tillägg. Köper du till halvpension extra kan du välja mellan buffé och à la carte-middagar i hotellets restauranger.