Fuerteventura – tips inför resan

Fuerteventura – restips

God mat, vackra sandstränder, hisnande naturupplevelser och vackra byar - Fuerteventura har allt! Ta del av våra tips på saker du inte får missa på resan till Kanarieöarnas näst största ö här.

Boka resa till Fuerteventura

Fuerteventuras charmiga byar

Följ med på en av våra utflykter, eller hyr en bil och se dig om på egen hand. Här tipsar vi om några av Fuerteventuras mest charmiga städer och byar.

Se våra tips här

God mat och dryck

Åk till Fuerteventura och njut av god mat som aldrig tycks ta slut. Missa inte öns vitlöksmarinerade räkor eller de smakrikt tillagade potatisarna som går under namnet papas arrugadas. Vi guidar dig gärna fram till öns bästa matställen.

God mat & dryck på Fuerteventura

Sportaktiviteter på Fuerteventura

Det finns inget som får en att må så bra som ett härligt träningspass! På Fuerteventura finns dessutom goda möjligheter att inte bara kombinera nytta med nöje, utan även spänning och utforskning. Ta till exempel en cykeltur i bergen, eller prova på att windsurfa.

Ta del av våra tips

Fuerteventuras finaste stränder

Hur föredrar du dina stränder: korta eller långa, livliga eller rofyllda? Oavsett ditt svar har Fuerteventura gott om vackra sandstränder som tillgodoser dina önskningar och behov. Ta del av våra tips här.

Läs mer

Sporta på Playitas Resort

Playitas Resort är hotell- och sportanläggningen med en mängd aktiviteter i hög klass för alla som söker en aktiv semester. Här kan du bland annat ägna dig åt ledarledda träningspass, simma i olympisk pool eller gymma. 

Läs mer om Playitas Resort

Hitta ditt Fuerteventura

Har du svårt att bestämma dig? Vi hjälper dig att hitta den ort på Fuerteventura som passar dig bäst!

Vilken del av Fuerteventura passar dig bäst?

Shopping på Fuerteventura

För dig som är ute efter att shoppa under semester finns det bra möjligheter på Fuerteventura, som utmärks av sina låga priser. Strosa runt på marknader och köp med dig en härlig souvenir hem.

Se våra främsta shoppingtips

Sevärdheter på Fuerteventura

Vykortsvackra Fuerteventura är som gjort för upptäckaren. Ta del av öns många vackra sevärdheter  – och ifall du tröttnar, varför inte hoppa på första bästa båt över till Lanzarote?

Spana in öns sevärdheter