Sommarlov på Playitas Resort

Sommarlov på Playitas Resort - träningsparadiset där ingen i familjen har tråkigt! Här skapas minnen för livet för såväl stora som små! 
Här har vi samlat allt som Playitas Resort har att erbjuda under sommarlovet och när Kids Sports Academy och Fotbollscamp finns tillgängligt!

Kids Sports Academy

Träning och roliga aktiviteter för aktiva familjer

Spela padel eller tennis med familjen under semestern, eller ta lektioner där tränaren anpassar lektionerna så att spelare från alla nivåer blir nöjda och får ut så mycket som möjligt av träningen. Det finns även speciell tennisträning för barn.

På Playitas Resort finns ett stort gym där barn över 10 år får träna tillsammans med målsman. Är barnen äldre än 16 år kan de träna på egen hand. 

Här kan ni också spela en minigolfrunda tillsammans. Eller varför inte anmäla hela familjen till en surfkurs?! 

Läs mer om all sport och träning som finns på Playitas Resort

 

Kids Sports Academy

Under sommarlovet arrangeras Kids Sport Academy på Playitas Resort. Genom lekfulla metoder och i deras egen takt och förmåga, uppmuntrar vi barnens utveckling och utlovar en kombination av svett, glädje och skratt. Kids Sport Academy riktar sig till barn 5-15 år, har skandinavisktalande personal och är givetvis kostnadsfritt.  

Läs mer om Kids Sports Academy

Fotbollscamp för 9-12 åringar

Tillsammans med Svenska Fotbollsförbundet arrangerar vi Fotbolls Camp på Playitas Resort under utvalda veckor. 

Upplägget under veckan bygger på Svenska Fotbollsakademins koncept för spelarutbildning och är speciellt framtaget för spelare födda 2012 - 2015. Träningen leds av skickliga och erfarna tränare från Svenska Fotbollsakademin och spelarna utbildas i tekniska och taktiska färdigheter som förfinas i och för spelet.

Träningen utgår från konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. 

 

Läs mer om fotbollscamp för 9-12 åringar

Härliga pooler och roliga vattenrutschkanor

På Playitas Resort finns flera pooler, och vid Playitas Aparthotel, där de flesta barnfamiljer väljer att bo, finns ett härligt poolområde med stor, uppvärmd pool. Här finns även en vattenrutschkana och en uppvärmd plaskdamm till barnen. Här körs även Aqua Aerobics dagligen, något som brukar uppskattas av alla i familjen. 


Restauranger med något för alla smaker

Hälsosam och näringsrik mat är en av Playitas Resorts grundstenar under konceptet Healthy Food by Playitas. Playitas använder så långt det går lokala och ekologiska produkter i sin matlagning och har även sin egen Eco Garden där ca 50 sorters frukt, grönsaker och örter odlas. Det finns två bufférestauranger, en på Playitas Aparthotel och en på Playitas Hotel. På Plaza Rambla finns à la carte-restaurangen La Bodega med spanska och italienska rätter. 

Läs mer om Playitas Resort

Simskola på Playitas Resort

Låt barnen lära sig simma på semestern

På Playitas erbjuds privata simlektioner för barn och flera olika simskolor för de mindre barnen – allt under säker vägledning av skandinavisktalande simlärare. Det är lättare att koppla av och lära sig när solen skiner och det är varmare i vattnet. Att öva lite varje dag brukar ge ett extra gott resultat. 

Läs mer om Swim School by Apollo på Playitas Resort
 

Club Polly & Mino

Alla barn mellan 4 och 11 år är välkomna till Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb på Playitas Resort. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – kanske att hälsa på spanska eller svänga ihop en mumsig lokal rätt.

Läs mer om Club Polly & Mino på Playitas Resort

Hur vill du bo på Playitas Resort?

Rymliga lägenheter, juniorsvit eller kanske en villa med egen pool? Playitas Resort består av 4 olika delar, Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas och Playitas Annexe, så det finns många olika boendealternativ att välja mellan. Många barnfamiljer väljer att bo i antingen lägenhetsdelen, med rymliga lägenheter och möjligheten att laga egen mat, eller en egen villa med stort terrass, egen pool, två sovrum och ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare. 

Välj boende på Playitas Resort

Tips & Inspiration

Läs våra restips för Fuerteventura, hitta din favoritort på Fuerteventura eller signa upp dig till vårt nyhetsbrev.

Restips för Fuerteventura

God mat, vackra sandstränder, hisnande naturupplevelser och vackra byar - Fuerteventura har allt! Ta del av våra tips på saker du inte får missa på resan till Kanarieöarnas näst största ö här.

Se alla våra restips för Fuerteventura

Hitta ditt Fuerteventura

Här har vi samlat vad som är karaktäristiskt för våra orter på Fuerteventura och hoppas att det ska hjälpa dig att hitta vad du söker.

Läs mer

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här