PCR-test

Information om Corona-testning

 

Vi bjuder dig som reser till och med 31 mars 2021 på ditt Corona-test

En del av våra resmål kräver just nu att alla svenskar kan visa upp ett negativt Corona-test innan ankomst i inreselandet. Vi på Apollo står  för kostnaden av dessa så kallade PCR-test för alla Apollos charterresenärer (paket med hotell plus flyg med bolagen Novair eller SAS) med avresa till och med 31 mars 2021 till berörda länder. Detta gäller både charterresor som redan är bokade och för nya bokningar med avresa till och med 31 mars 2021.

Att PCR-testa sig är kostsamt och det kan vara svårt att hitta en tid för provtagning för dig som resenär. Därför har Apollo nu sett till att alla charterresenärer (paket med hotell plus flyg med bolagen Novair eller SAS) med avresa fram till och med 31 mars 2021 till berörda länder får PCR-testa sig, värde cirka 2000 kr per test. Vår samarbetspartner som utför testerna har för närvarande testcenter i Stockholm och Göteborg. Du får självklart göra ett PCR-test hos någon annan leverantör än vår partner om det passar dig och ditt sällskap bättre, men då får ni själva stå för kostnaden.

  • Apollo garanterar provsvar i tid
    innan din avresa
  • Apollo står för kostnaden av ditt
    PCR-test t o m 31/3-21
  • Apollo står för största delen av kostnaden av ditt PCR-test fr om 1/4-21
  • Gäller alla charterresor med flyg och hotell

För dig som reser från och med 1 april 2021 ordnar vi testmöjlighet och står för största delen av kostnaden för ditt Corona-test

Det är i nuläget inte klart vilka av sommarens resmål som eventuellt kommer ställa krav på uppvisande av PCR-test vid ankomst. Vi på Apollo kan redan nu garantera att våra kunder kommer kunna boka tid för PCR-test via en av våra samarbetspartners, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig. Du som har en bokad resa, eller bokar en resa, med avresa från och med 1 april betalar själv 500:- per PCR-test och vi på Apollo står för resten. Värdet för ett PCR-test är för närvarande cirka 2000 kronor per test. Detta gäller våra charterresenärer som bokat eller bokar en paketresa med hotell samt flyg. Kostnaden för testet ingår inte i priset för din resa utan betalas vid testtillfället.

Om det nya kravet

Om kravet på PCR-test

Bra att veta

Bra att veta

Vanliga frågor och svar

Frågor och svar