1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på The Volcan Lanzarote

Clubrum

Stiliga och rymliga clubrum med fin inredning belägna i en del av hotellet som bara vänder sig till vuxna över 18 år. Boende i clubrummen har tillgång till egen frukostmatsal och bar samt till egen uppvärmd pool med poolbar. Eftermiddagskaffe och kaka ingår. Gratis frukost på rummet. Dryck från bar i Club Room-området ingår mellan kl. 19:30-21.00. Boende i clubrummen har också gratis inträde till spa samt 20 % rabatt på alla spabehandlingar. I rummen finns tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Stiliga och rymliga dubbelrum med fin inredning i blå toner. Dubbelsäng eller två separata sängar. Liten sittgrupp. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Takfläkt. Gratis deponering och luftkonditionering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och wc. Balkong med utsikt mot hamnen Marina Rubicon eller havet. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Enkelrum

Stiliga och rymliga enkelrum med fin inredning i blå toner. Liten sittgrupp. TV med satellitkanaler, även med musikkanaler. Kaffe- och tefaciliteter samt minibar. Takfläkt. Gratis deponering och luftkonditionering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på The Volcan Lanzarote, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.