Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 262 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Lugnt och skönt. Utsikten från balkongen.Flera Pool områden.
-
Kaffet i stora matsalen där buffé serverades, var okärnligt. Dom måste byta leverantör ellet få nya kaffe maskiner.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-09


8 av 10

+
Maten, utsikten
-
Regleringen av varm o kallvatten i duschen. Ojämnt värre.

Bekräftad gäst: 2020-02-08


10 av 10

+
Utsikten över havet från rummets balkong
-
Matsalen som var alldeles för stor och "omyndig.

Bekräftad gäst: 2020-01-25


10 av 10

+
UTSIKTEN FRÅN RUMMET SAMT POOLERNA .
-

Bekräftad gäst: 2020-01-19


9 av 10

+
Läget o utsikten
-
Bättre service när det gäller planering av sen utcheckning, så man har möjlighet att ha rummet några timmar till

Bekräftad gäst: 2020-01-04


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-01


9 av 10

+
-
Kunde funnits skyltar som visade gluten/laktosfritt. Musiken i restaurangen på kvällen var väldigt stressande. Tog lång tid att bli serverad vid underhållningen om man beställde vid bordet.

Bekräftad gäst: 2019-12-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

7157 omdömen
Utmärkt
 
5011
Väldigt bra
 
1567
Bra
 
378
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2020-02-23

Inlägg av 12Jesperh12355

Hotellet

Otroligt fint hotell med bra utsikt över havet, mysigt,fint. Mycket bra personal och service. God dryck och mat och många olika varianter av utländska av maträtter. Det finns mycket att göra på hotellet för både barn och vuxna.

 
2020-02-23

Inlägg av PappaGens

Nicke place

Jag gillade verkligen det här stället för det låg helt fantastiskt på en höjd så man hade en fantastisk utsikt över Amadores och ut över havet . Det var bra service och de flesta kunde riktigt bra engelska. Närheten till affärer och havet var bra och andra evenemang. Tack så jättemycket för våran vistelse här . Inte omöjligt att vi kanske kommer tillbaks nån gång i framtiden.

 
2020-02-23

Inlägg av 13feliciaj

En upplevelse!

Ett väldigt vackert hotell med fantastiska vyer! God mat i restaurang och hotellet ligger beläget i närheten av stränder, matställen och shopping! Skulle rekommenderas, väldigt trevlig personal och Animation teamet tog hand om oss väl i alla aktiviteter!:)

 
2020-02-21

Inlägg av LizJonsson

Fantastisk vistelse!

Hotellet är otroligt vackert och personalen var så otroligt trevliga och välkomnande! Utsikten från hotellets alla vyer är helt oslagbar. Ett perfekt ställe för alla åldrar. Animation teamet erbjuder massvis med olika sorters aktiviteter, de har något för alla! De levererar sån himla bra attityd och energi! rekommenderas!

 
2020-02-04

Inlägg av amaliaholm

Mycket nöjd

Väldigt fint hotell och med fin utsikt. Animation teamet var dock helt underbart de tog hand om oss väl och var mycket trevliga. De hade även aktiviteter hela dagarna vi kunde ta del av! Till och med barnen hade det super roligt!