1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Läget.
-
Bättre WiFi Hissarna är dåliga

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Dan,
Partille

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Frida,
Gävle

+
Fin mat. Vacker utsikt. Bra servoce. Stora rum och mycket fin balkong.
-
För höga priser på spa och behandlingar. Fick ingen förfrågan om säkerhetsskåp. Dubbelbokad tid på tennisbanan så vi fick boka om till dagen efter. Fick drycken sent till middagen. Fick information om aktiviteterna sent in på rummet men vi hade kunnat kollar upp dom själva i receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


10 av 10

Mona,
Ljusne

+
utsikten ,maten var fantastisk,
-

Bekräftad gäst: 2018-12-22


10 av 10

,

+
Läget, poolområdet, SPA-avdelningen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-15


10 av 10

Lillemor,
Sigtuna

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


9 av 10

Alf,
Helsingborg

+
Stora fina ytor och hissen ner till strandpromenaden
-
Jag saknade ett kryddstarkt alternativ på matsedeln (all inclusive)

Bekräftad gäst: 2018-11-24


8 av 10

,

+
Utsikten
-
Skaffa riktiga pingisbord och riktiga nät. De som fanns var av mycket låg kvalitet.

Bekräftad gäst: 2018-11-17


10 av 10

Lena,
Haninge

+
Det var nära till stranden. Dom hade aktiviteter varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-14


10 av 10

,

+
Läget, utsikten, servicen.
-
Personalen slamrar väldigt mycket med disken i matsalen. Detta borde kunna ske i köket. Rent allmänt är ljudnivån i matsalen väldigt hög. Skulle kunna lösas med något slag av ljuddämpande skivor eller liknande.

Bekräftad gäst: 2018-11-11


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

6120 omdömen
Utmärkt
 
4211
Väldigt bra
 
1412
Bra
 
328
Mindre bra
 
108
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2019-01-06

Inlägg av Anders B Örebro, Sverige

Storslaget och svårslaget

Högt uppe på sin klippa blickar hotellet ut över Atlanten. Det ligger bra till om man vill promenera till stranden och hamnen i Puerto Rico eller till Amadores och stranden där. Själva hotellet är enormt. Möjligen det största jag bott på. Flera block klättrar på och bredvid varann och det tar ett tag att lära sig hitta inte minst vilka hissar man ska åka för att komma vart. Vi bodde i block 4 högst upp och för att komma till strandpromenaden fick vi byta hiss två gånger, för att nu ge en bild av hur komplicerat bygge det här är... Ska man klaga över något så är det kanske just hissarna. De räcker dåligt till, inte minst när det är måltidsdags och tusentals turister ska till den enda matsalen. Hissarna är tekniskt lite slitna. Många knapplampor, ljud etc fungerar inte. En morgon och förmiddag var samtliga hissar i hela hotellet utslagna efter ett strömavbrott som visserligen avhjälpts men som av någon anledning ledde till långstopp. Maten är bra. Vi hade halvpension och åt dagligen lunch eller middag i matsalen, som hade bra buffé och en varierad avdelning med direkttillagade kött- och fiskrätter. Ett råd är att sitta ute om det går, för det är slamrigt och högljutt i den enorma matsalen. Rummen är rymliga och bekväma och såvitt jag förstår har alla rummen havsutsikt! Det finns två poolområden med infinitypooler med havsutsikt. Fick jag tycka, skulle jag önska att barnfamiljer uppmuntrades att välja det poolområde som har barnpool så att det kunde vara lugnt vid det andra området/den andra poolen. Det finns Thalasso-anläggning, gym och massage för den som önskar och dessutom diverse tidsfördriv, spel etc. Kvällstid erbjuds underhållning vid den större baren. Utbudet är "sådär", men smaken är olika... Jag rekommenderar Gloria Palace, det är faktiskt svårslaget och snäppet bättre än det mesta jag sett på turistorterna här.

 
2018-12-07

Inlägg av 887p_rb Amadores, Spanien

Fantastiskt läge

Helt underbar utsikt. Vi bodde på våningen 6 i block 3 och hade en fantastisk utsikt över havet och kunde njuta av solnedgången från balkongen. Balkongerna är perfekta, helt utan insyn. Personalen är väldigt trevliga och serviceminded. Det finns all tänkbar service, från SPA till hyrbil. Jag kan starkt rekommendera detta hotell.

 
2018-11-26

Inlägg av moamattsson2002

amazing

Hotellet är fantastisk! Utmärkt personal med väldigt god mat! Utsikten är nog det bästa ändå!! Aktiviteterna och underhållningen är fantastiskt! Man märkte att animations-teamet verkligen kan sin grej!

 
2018-11-26

Inlägg av Pernilla M

Inget att klaga på!

Fantastiskt hotell med högt läge vilket ger fin havsutsikt God mat i restaurangerna och trevligt bemötande av all personal. Bra aktiviteter och underhållning av animation-teamet. De är riktiga proffs!

 
2018-11-26

Inlägg av Elfberg1964

Fantastiskt

Helt underbart hotell,kanon läge, rent och fint,sköna sängar,toppen mat och dryck,underbar personal på hela hotellet.Finns inget att klaga på😀Tack Nadja i poolbaren för det goda kaffet alltid glad!Vi åker självklart tillbaka!