1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 223 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Chrille,
Stockholm

+
Ligger mycket bra mellan Puert Rico och Amadores.
-
Täta dörren mellan lägenheterna som är otroligt lyhörd.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

ingalill,
Umeå

+
Trevlig personal och god service. Bra mat Rum med havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


8 av 10

,

+
utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-03-23


10 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Läget med sjöutsikt. nära Porto Rico samt Amadores
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


9 av 10

Mirko,
Linköping

+
Det ligger centralt mellan promenaden på ena sidan o shopping center på andra sidan
-
Grattis förvaring box o tillgång till inomhus bassäng dvs spa.

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Utsikten från våra rum var fantastisk, poolerna utomhus var också kanon och lugnt och skönt där vi var trots stort hotell. Jättesköna sängar och bra rum. Vi är nöjda med det mesta. Kommer gärna tillbaka
-
Det enda jag kan klaga på är varmvattnet som var svårt få jämt när man duschade. Hissarna var det lite si och så med, flera trasiga av och till. Själva spa avd blev vi lite besvikna på med tanke på det dyra priset för att bada som låt bättre än det var. Men massagen var bra som tur var

Bekräftad gäst: 2019-02-13


10 av 10

Ulf,
Nynäshamn

+
Utsikt, service p mat.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

,

+
Läget.
-
Bättre WiFi Hissarna är dåliga

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Dan,
Partille

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Frida,
Gävle

+
Fin mat. Vacker utsikt. Bra servoce. Stora rum och mycket fin balkong.
-
För höga priser på spa och behandlingar. Fick ingen förfrågan om säkerhetsskåp. Dubbelbokad tid på tennisbanan så vi fick boka om till dagen efter. Fick drycken sent till middagen. Fick information om aktiviteterna sent in på rummet men vi hade kunnat kollar upp dom själva i receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

6688 omdömen
Utmärkt
 
4644
Väldigt bra
 
1495
Bra
 
362
Mindre bra
 
121
Underkänt
 
65

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av CMS233 Göteborg, Sverige

Bra läge och utsikt

Rummen är bra, välstädats, Utsikten är fantastisk. bra och bekväm madrasser, Det finns både dusch och badkar. Dock det hördes bilar som passerade på gatan Hastigheten borde sänkas till 30. Balkongen var alltid skugga vilket var svalt och bra.

 
2019-07-15

Inlägg av Empoll81 Karlstad, Sverige

Nja..Inte helt nöjd.

Bodde på hotellet en vecka i november, hade kanske lite för höga förväntningar. Vid ankomst fungerade inte mitt nyckelkort, fick springa upp och ner till receptionen 3 gånger innan jag ens kom in i rummet. Receptionen var rätt nonchalanta, ingen verkade tycka att det var konstigt, de kunde engagerat sig lite mer, följt med mig till rummet och provat att kortet fungerade med mig. Kom till slut in iallafall. Rummet jag och min kompis bodde i hade fin utsikt men kändes lite slitet, gamla trämöbler. Duschen i badrummet var rätt gammaldags, munstycket satt fast i väggen. I-landsproblem kanske men irriterande. Det mesta på hotellet kostade extra pengar, förvaring i kassaskåp kostade en del, borde varit gratis, alkohol till maten var dyrt. Vi var inne på hotellets spa en dag, personen i receptionen gav inte så bra information. Det var såklart bra också, lätt att få solstolar vid poolen, fanns två att välja på. Frukost och middagsbuffén var stor och mycket att välja på. Hotellet ligger bra till, finns en hiss ner till strandpromenaden som går mellan amadores och puerto rico. Det är inte ett dåligt hotell men standarden och servicen matchar inte 4 stjärnor.

 
2019-02-25

Inlägg av Sussie N

Bästa hotellet

Finns inget att klaga på.Bra service,bra bemötande,VÄLDIGT god o varierande mat. Bra städning o trevlig o glad personal överlag. Trevlig underhållning. Snyggt o frächt!Ett favorit ställe!Rekommenderas!

 
2019-02-25

Inlägg av Elisabet D

Wow, Åk dit!

Fantastiskt ställe, personalen, maten, drinkar, spaet och rummen! Kunnig och mycket trevlig personal. Buffen hade fantastiskt utbud för alla! Spaet ljuvligt att avnjuta när man promenerat mycket! Jetstrålar för alla ömma kroppsdelar. Och vilken fantastisk utsikt som man kunde avnjuta från terrasserna! Perfekt avstånd till allt! Handikapps vänligt! Trevlig underhållning för alla i familjen varje kväll. Rekommendera varmt!

 
2019-01-06

Inlägg av Anders B Örebro, Sverige

Storslaget och svårslaget

Högt uppe på sin klippa blickar hotellet ut över Atlanten. Det ligger bra till om man vill promenera till stranden och hamnen i Puerto Rico eller till Amadores och stranden där. Själva hotellet är enormt. Möjligen det största jag bott på. Flera block klättrar på och bredvid varann och det tar ett tag att lära sig hitta inte minst vilka hissar man ska åka för att komma vart. Vi bodde i block 4 högst upp och för att komma till strandpromenaden fick vi byta hiss två gånger, för att nu ge en bild av hur komplicerat bygge det här är... Ska man klaga över något så är det kanske just hissarna. De räcker dåligt till, inte minst när det är måltidsdags och tusentals turister ska till den enda matsalen. Hissarna är tekniskt lite slitna. Många knapplampor, ljud etc fungerar inte. En morgon och förmiddag var samtliga hissar i hela hotellet utslagna efter ett strömavbrott som visserligen avhjälpts men som av någon anledning ledde till långstopp. Maten är bra. Vi hade halvpension och åt dagligen lunch eller middag i matsalen, som hade bra buffé och en varierad avdelning med direkttillagade kött- och fiskrätter. Ett råd är att sitta ute om det går, för det är slamrigt och högljutt i den enorma matsalen. Rummen är rymliga och bekväma och såvitt jag förstår har alla rummen havsutsikt! Det finns två poolområden med infinitypooler med havsutsikt. Fick jag tycka, skulle jag önska att barnfamiljer uppmuntrades att välja det poolområde som har barnpool så att det kunde vara lugnt vid det andra området/den andra poolen. Det finns Thalasso-anläggning, gym och massage för den som önskar och dessutom diverse tidsfördriv, spel etc. Kvällstid erbjuds underhållning vid den större baren. Utbudet är "sådär", men smaken är olika... Jag rekommenderar Gloria Palace, det är faktiskt svårslaget och snäppet bättre än det mesta jag sett på turistorterna här.