Kundomdömen om Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 153 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Chrille,
Stockholm

+
Ligger mycket bra mellan Puert Rico och Amadores.
-
Täta dörren mellan lägenheterna som är otroligt lyhörd.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

ingalill,
Umeå

+
Trevlig personal och god service. Bra mat Rum med havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


8 av 10

,

+
utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-03-23


10 av 10

Lotta,
Stockholm

+
Läget med sjöutsikt. nära Porto Rico samt Amadores
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


9 av 10

Mirko,
Linköping

+
Det ligger centralt mellan promenaden på ena sidan o shopping center på andra sidan
-
Grattis förvaring box o tillgång till inomhus bassäng dvs spa.

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Monica,
Stockholm

+
Utsikten från våra rum var fantastisk, poolerna utomhus var också kanon och lugnt och skönt där vi var trots stort hotell. Jättesköna sängar och bra rum. Vi är nöjda med det mesta. Kommer gärna tillbaka
-
Det enda jag kan klaga på är varmvattnet som var svårt få jämt när man duschade. Hissarna var det lite si och så med, flera trasiga av och till. Själva spa avd blev vi lite besvikna på med tanke på det dyra priset för att bada som låt bättre än det var. Men massagen var bra som tur var

Bekräftad gäst: 2019-02-13


10 av 10

Ulf,
Nynäshamn

+
Utsikt, service p mat.
-
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

,

+
Läget.
-
Bättre WiFi Hissarna är dåliga

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Dan,
Partille

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-06


9 av 10

Frida,
Gävle

+
Fin mat. Vacker utsikt. Bra servoce. Stora rum och mycket fin balkong.
-
För höga priser på spa och behandlingar. Fick ingen förfrågan om säkerhetsskåp. Dubbelbokad tid på tennisbanan så vi fick boka om till dagen efter. Fick drycken sent till middagen. Fick information om aktiviteterna sent in på rummet men vi hade kunnat kollar upp dom själva i receptionen.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

6802 omdömen
Utmärkt
 
4728
Väldigt bra
 
1514
Bra
 
368
Mindre bra
 
125
Underkänt
 
66

5 senaste omdömen

2019-10-09

Inlägg av Kenneth B Ludvika, Sverige

Bra hotel med bra läge mellan Puerto Rico och Amadores

Stannade här en vecka påsken 2019 och hotellet är nog det bästa vi bott på i Puerto Rico. Stora fina rum, med en fantastisk balkong mot havet, fanns 2 solsängar och en sittgrupp. Hotellet är väldigt fint och speciellt, dock något slitet men i gott skick. Trevlig och effektiv personal, fick kontakta dem en hel del då korten till rummen blev avaktiverade bara de kom i närheten av en telefon. Enastående utsikt åt alla håll och maten och vinet (kostade mellan 10-20 Euro för en flaska) var bra. Fanns en hiss som gick direkt ner till strandpromenaden 250 m till Puerto Rico och mindre än 1000 m till Amadores

 
2019-08-07

Inlägg av CMS233 Göteborg, Sverige

Bra läge och utsikt

Rummen är bra, välstädats, Utsikten är fantastisk. bra och bekväm madrasser, Det finns både dusch och badkar. Dock det hördes bilar som passerade på gatan Hastigheten borde sänkas till 30. Balkongen var alltid skugga vilket var svalt och bra.

 
2019-07-15

Inlägg av Empoll81 Karlstad, Sverige

Nja..Inte helt nöjd.

Bodde på hotellet en vecka i november, hade kanske lite för höga förväntningar. Vid ankomst fungerade inte mitt nyckelkort, fick springa upp och ner till receptionen 3 gånger innan jag ens kom in i rummet. Receptionen var rätt nonchalanta, ingen verkade tycka att det var konstigt, de kunde engagerat sig lite mer, följt med mig till rummet och provat att kortet fungerade med mig. Kom till slut in iallafall. Rummet jag och min kompis bodde i hade fin utsikt men kändes lite slitet, gamla trämöbler. Duschen i badrummet var rätt gammaldags, munstycket satt fast i väggen. I-landsproblem kanske men irriterande. Det mesta på hotellet kostade extra pengar, förvaring i kassaskåp kostade en del, borde varit gratis, alkohol till maten var dyrt. Vi var inne på hotellets spa en dag, personen i receptionen gav inte så bra information. Det var såklart bra också, lätt att få solstolar vid poolen, fanns två att välja på. Frukost och middagsbuffén var stor och mycket att välja på. Hotellet ligger bra till, finns en hiss ner till strandpromenaden som går mellan amadores och puerto rico. Det är inte ett dåligt hotell men standarden och servicen matchar inte 4 stjärnor.

 
2019-02-25

Inlägg av Sussie N

Bästa hotellet

Finns inget att klaga på.Bra service,bra bemötande,VÄLDIGT god o varierande mat. Bra städning o trevlig o glad personal överlag. Trevlig underhållning. Snyggt o frächt!Ett favorit ställe!Rekommenderas!

 
2019-02-25

Inlägg av Elisabet D

Wow, Åk dit!

Fantastiskt ställe, personalen, maten, drinkar, spaet och rummen! Kunnig och mycket trevlig personal. Buffen hade fantastiskt utbud för alla! Spaet ljuvligt att avnjuta när man promenerat mycket! Jetstrålar för alla ömma kroppsdelar. Och vilken fantastisk utsikt som man kunde avnjuta från terrasserna! Perfekt avstånd till allt! Handikapps vänligt! Trevlig underhållning för alla i familjen varje kväll. Rekommendera varmt!