1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Colina Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Tommie,
Västerhaninge

+
Utsikten, maten och alltid lediga solstolar. Svensktalande i receptionen.
-
FIxa eluttaget i sovrummet så det inte glappar.

Bekräftad gäst: 2019-02-13


10 av 10

Seetha,
Norsborg

+
Allt
-
Skulle vart dubbel säng (1 madrass) istället sätta upp 2sängar

Bekräftad gäst: 2019-02-13


8 av 10

Tommy ,
Uddevalla

+
Utsikten
-
Rökfria hus så man slipper rök från grannens balkong.

Bekräftad gäst: 2019-02-10


7 av 10

,

+
Utsikten!
-
Några rökfria hus så man slipper rök från balkonger. Wifi på rummet fungerade inte alls

Bekräftad gäst: 2019-02-10


9 av 10

Barbro,
Karlstad

+
rent och fint , god mat , bra tider att äta på restaurangen
-
snålt att inte få kaffe vid middagen när man har halvpension

Bekräftad gäst: 2019-02-09


9 av 10

Emma,
Gävle

+
-
Mer vegetariskt protein i all inclusive.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Carina,
Arboga

+
Solsäkert. Trevlig personal. Var här för 8:e gången Bra barnklubb med för året hela underbara killar Stan och John från Belgien vs Nederländerna.
-
Gratis Wifi på rummen

Bekräftad gäst: 2019-02-02


9 av 10

Anette,
Stockholm

+
Utsikten från rummen var magiskt och även trevligt poolområde.
-
Mer utbud i poolbaren för de som inte har all inclusive.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


8 av 10

Annika,
Stockholm

+
Utsikten, poolerna med ledstång ner i vattnet som är mycket bra om man har ett funktionshinder eller har svårt att gå m.m. lägenheterna standard och balkong med havsutsikt. Minimarket med svenska tidningar m.m.
-
Läslampor ovanför sängarna i sovrummet.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


2 av 10

Christina,
Enköping

+
Utsikten
-
Sängar som inte låter när man vänder sig. Middagsbuffén var katastrof, samma varje dag i stort sett och smaklöst och halvkall mat. Stod på en lapp att man kunde värma i micron, suck på en restaurang. Hela miljön i restaurangen var katastrof, kalt bullrigt, inga dukar eller ljus på borden, tur att vi bara hade halvpension.

Bekräftad gäst: 2019-01-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1463 omdömen
Utmärkt
 
348
Väldigt bra
 
581
Bra
 
316
Mindre bra
 
115
Underkänt
 
103

5 senaste omdömen

2018-12-25

Inlägg av SwedenJessica Norrköping, Sverige

Läget!

Första gången för oss på Colina Mar. Lägenheten var enkel, köket såg ut att vara nyligen renoverat, helt och rent. Standardutrustning i skåp och lådor, stekpannan såg helt ny ut. Badrummet litet men kändes rent. Sängarna hade ju inga lyxmadrasser precis men var helt ok, fungerade att sova hela nätter i utan att vakna helt ledbruten. Utsikten, magisk. Såg ut över hela Puerto Rico-dalen och stranden, vad mer kan man önska! Personalen hade vi inga problem med, vänliga och artiga enligt oss. Vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka hit.

 
2018-11-13

Inlägg av emmulina

Helt ok hotell.

Hotellet har fantastiskt läge och utsikt! Hårda sängar, något slitet hotell. Hög musik nästa hela dagen. Nära till den lokala shoppingstället men långt ner till stranden. Vi hade all inklusive, men maten godkänner vi inte, åt mestadels utanför hotellet dock erbjuder dom goda drinkar. De har ala carte mot betalning. Wifi inte på rummen eller AC, finns en bordsfläkt som inte fungerade för oss. Mycket myror på rummet men det finns myrspray!

 
2018-05-22

Inlägg av LennartA42

Familjeresa med barn o barnbarn

Resan var fri från negativa händelser, Men eftersom jag (77 år och dåliga ben) bör man boka flygplats där man kan sträcka på benen! Inget extra, med miljötänk, hyfsad mat, trevlig personal, Saknade lite info på resan, vi åkte hem i mörker, säg inget av naturen under oss, nästa resa blir på dagtid!

 
2018-04-03

Inlägg av Johan W

Påsk på Colina Mar 2018

Boende på Colina Mar ett högt beläget hotell i Puerto Rico 162 meter över havet med jättefin utsikt över samhället och stranden. Ner till byn finns en trapp på ca 700 trappsteg (15 min) vilket går bra nedför. Upp till hotellet tar man gärna taxi för 3,50-4 euro per resa. Hotellet är ok normal standard rent och fräscht, lite mörka färger :) . Lite hårda sängar på rummet. Vi fick en hård och en mjuk. Extrasäng finns i allrummet en tunn madrass passar små barn. Städning på rum varje dag. Vi hade inte all inclusive. Åt på byn på kvällen och enklare lunch på rummet. Samhället känns lite slitet med gamla gallerior inga kända affärer mest turistprylar. Amadores bredvid är en fin strand att besöka . Hotellet ligger ca 40 min från flygplatsen.

 
2018-03-27

Inlägg av Mats A Malmö, Sverige

Hyfsat hotell med utmärkt utsikt

Hyfsat hotell med mycket vacker utsikt både mot vatten samt ner mot köpcenter Nackdel är att det är långt att gå till stranden men det vet man redan när man bokar Gå ner är inga problem men gå upp är en kamp ( ha ha ha ) Det ända som vi kan klaga på är sängarna ......när vi packade på morgonen för hemfärd så fick vi se att under bädmadrassen var det helt svart ....riktigt smutsigt Vi höll båda på att kräka .......tur vi såg det precis innan vi lämnade hotellet för hade vi sett detta innan hade vi vägrat att sova i dom