Kundomdömen om Colina Mar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 162 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Bra pool, prisvärt
-
Maten. Ingen uppmärkning av allergener, risk för kontamination både gällande placering ( ex bröd på hylla över yoghurt) och genom att använda samma slevar till tex friterat som ofrierat. Personal ej koll utan måste hämta kock varje måltid

Bekräftad gäst: 2020-02-08


9 av 10

+
Bra läge, trevlig persinak
-
Gratis Wifi på Thelma hotellet. Kodlås till rummen eller fler nycklar.

Bekräftad gäst: 2020-02-01


1 av 10

+
Inget
-

Bekräftad gäst: 2020-01-29


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-25


7 av 10

+
Maten, utsikten från balkongen och städningen
-
VVS, översvämning i hallen efter varje dusch, inte i badrummet!!

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


10 av 10

+
Man kunde välja att äta frukost pi lägenheten eller gå till resturangen
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

+
Food & enterteiment
-
Servis

Bekräftad gäst: 2020-01-15


10 av 10

+
Allt, utsikt, renlighet, kvalitet.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-15


8 av 10

+
Hotellet var faktiskt bättre än beskrivningen. Bra med aktiviteter, underhållning och bra poolområden. Städningen var toppen! Herrn i poolbaren var trevlig.
-
Något tråkig mat vissa dagar, men för det mesta helt ok. Ljudnivån inne i restaurangen var helt bisarrt hög och skränig. Inte speciellt ljudkänslig men det här var på en annan nivå. Min treåring satt och höll för öronen när vi var tvungna att sitta inne. Dumpa gärna strålkastarna på uteserveringen också. Barpersonalen i restaurangbaren var sura och inte speciellt trevliga. Kan behöva jobba på kundservice.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1622 omdömen
Utmärkt
 
409
Väldigt bra
 
630
Bra
 
339
Mindre bra
 
124
Underkänt
 
120

5 senaste omdömen

2020-02-07

Inlägg av jonash297 Västerås, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Colina Mar är ett mycket prisvärt hotell nu i februari. Trevlig personal som håller rent och snygt. Vi hade all inclusive' och jag tycker verkligen man fick mycket för pengarna. Lungt och trivsamt bra utbud i restaurangen. Polbaren serverar goda drinkar och öl som är iskall. Maten är vällagad och det finns altid något man gillar. Och ett glas cava till frukost är ju inte fel👍😎.

 
2019-03-09

Inlägg av 80susannep Gävle, Sverige

Bra dagtid

Hotellet som helhet är ok. Vi hade bara frukost. Inget speciellt men ok. Poolområde ok men stänger vid 17.00. Lite tidigt. Servicen i baren var stundom mycket dålig. Många behöver gå en charmkurs. Hotellrum slitet men helt ok. Bra sängar. Vi gick till amadores stranden. Väldigt fint. 3 km. Taxi kostar bara 3 euro. God mat vid köpcentrum Europa. Annars långt till allt.

 
2018-12-25

Inlägg av SwedenJessica Norrköping, Sverige

Läget!

Första gången för oss på Colina Mar. Lägenheten var enkel, köket såg ut att vara nyligen renoverat, helt och rent. Standardutrustning i skåp och lådor, stekpannan såg helt ny ut. Badrummet litet men kändes rent. Sängarna hade ju inga lyxmadrasser precis men var helt ok, fungerade att sova hela nätter i utan att vakna helt ledbruten. Utsikten, magisk. Såg ut över hela Puerto Rico-dalen och stranden, vad mer kan man önska! Personalen hade vi inga problem med, vänliga och artiga enligt oss. Vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka hit.

 
2018-11-13

Inlägg av emmulina

Helt ok hotell.

Hotellet har fantastiskt läge och utsikt! Hårda sängar, något slitet hotell. Hög musik nästa hela dagen. Nära till den lokala shoppingstället men långt ner till stranden. Vi hade all inklusive, men maten godkänner vi inte, åt mestadels utanför hotellet dock erbjuder dom goda drinkar. De har ala carte mot betalning. Wifi inte på rummen eller AC, finns en bordsfläkt som inte fungerade för oss. Mycket myror på rummet men det finns myrspray!

 
2018-05-22

Inlägg av LennartA42

Familjeresa med barn o barnbarn

Resan var fri från negativa händelser, Men eftersom jag (77 år och dåliga ben) bör man boka flygplats där man kan sträcka på benen! Inget extra, med miljötänk, hyfsad mat, trevlig personal, Saknade lite info på resan, vi åkte hem i mörker, säg inget av naturen under oss, nästa resa blir på dagtid!