Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 193 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Utsikten, servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
Bra läge trevliga gäster kredit till damen i receptionen ansiktet utåt
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-15


8 av 10

+
Läget
-
Oljud från kylaggregat i köket och vi bodde precis ovanför

Bekräftad gäst: 2023-04-01


9 av 10

+
Trevligt
-

Bekräftad gäst: 2023-03-26


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-26


7 av 10

+
Det store poolområde
-
Større og bedre kvalitet af mad. Mere venlige tjenere ved baren i restaurant/poolbaren.

Bekräftad gäst: 2023-03-25


8 av 10

+
Läget, Utsikten
-
Hög musik från poolområdet nattetid. Hade önskat det fanns transfer till/från stranden. Mycket backar och varmt att gå i.

Bekräftad gäst: 2023-03-19


10 av 10

+
Trevlig personal utsikten pol området maten
-
Bättre underhållning

Bekräftad gäst: 2023-03-05


7 av 10

+
Läget o poolområdet samt underhållning varje kväll.
-
Maten var kall o riktigt dålig variation. Micro fanns i restaurangen om man ville värma sin mat. Det förväntar man sig inte när man köper resa med all inklusive, absolut inte. Fjärrkontroll till tv fick man hyra o man har till och med tagit bort knapparna på tv:n så att du kan inte starta den utan fjärr, riktigt dåligt. Vi köpte denna resa för min fru fyllde 50 under vistelsen, jag mailade innan resan till hotellet o bad om ett bra rum o de skulle se vad de kunde göra , men inte ens en gratulation på 50 årsdagen kunde hotellet framföra.

Bekräftad gäst: 2023-02-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1896 omdömen
Utmärkt
 
494
Väldigt bra
 
699
Bra
 
387
Mindre bra
 
158
Underkänt
 
158

5 senaste omdömen

2023-02-07

av Biran_53 Stockholm, Sverige

Prisvärt Hotell

Prisvärt hotell. Denna gång va vi nere 14 dagar, åkte inte med Apollo uran bokade själva. Rummen är renoverade, men känns ändå lite gammalmodigt i sovrummet. Sköna sängar och kuddar. Städning alla dagar utom tisdag och lördag, men den va jättebra. Enkel köksutrustning, som fungerar fint. Frukosten i restaurangen är helt ok, men den är samma varje dag. Kostar 7 euro, om man inte bokat den. Bra poolområde, men kan vara svårt att få en solstol om du kommer ner sent. Folk bokar med handdukar fast det står tydligt att man inte får. Hotellet är högt beläget så det är långt ner till stranden och shopping. Det finns ett litet men bra centrum vid hotellet, Europa. Minus blir: Dålig WiFi på rummet, som kostar 10€ för 3GB. (Fritt i receptionen) Viss personal borde gå charmkurs. Vi blev vissa kvällar och nätter störda av musiken nere från stan, som slutade 03.00. MEN, kan ändå rekommendera Colina Mar

 
2023-01-18

av 150magnusb Växjö, Sverige

Trots all inklusive så tar man betalt för allt möjligt.

Otrevlig personal med dåliga kunskaper i engelska. Maten var hemsk och dålig variation, antalet maträtter var ca. en fjärdedel mot andra hotell. Tvål och shampo ingår inte det får man köpa i hotellets minimarket för dyra pengar. Wi-fi kostar extra liksom safebox. Betalar man för all-inklusive så borde sådant ingå.

 
2022-12-04

av 827mariew Stockholm, Sverige

Lugnt och trivsamt.

Trevliga lägenheter fräscht och rent. Fullutrustat kök, för den som vill ha självhushåll. Nära till ett mindre köpcenter, Europa. Sköna sängar. Helt ok all inklusive. Saknade AC, men bordsfläktar fanns. Funkade bra i december, men kanske inte mitt i sommaren. Enkelt att ta taxi om du inte vill knalla ner till byn.

 
2020-02-07

av jonash297 Västerås, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Colina Mar är ett mycket prisvärt hotell nu i februari. Trevlig personal som håller rent och snygt. Vi hade all inclusive' och jag tycker verkligen man fick mycket för pengarna. Lungt och trivsamt bra utbud i restaurangen. Polbaren serverar goda drinkar och öl som är iskall. Maten är vällagad och det finns altid något man gillar. Och ett glas cava till frukost är ju inte fel👍😎.

 
2019-03-09

av 80susannep Gävle, Sverige

Bra dagtid

Hotellet som helhet är ok. Vi hade bara frukost. Inget speciellt men ok. Poolområde ok men stänger vid 17.00. Lite tidigt. Servicen i baren var stundom mycket dålig. Många behöver gå en charmkurs. Hotellrum slitet men helt ok. Bra sängar. Vi gick till amadores stranden. Väldigt fint. 3 km. Taxi kostar bara 3 euro. God mat vid köpcentrum Europa. Annars långt till allt.