Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 224 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Ingen trängsel på hotellet. Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2023-01-22


9 av 10

+
Maten, personalen
-

Bekräftad gäst: 2023-01-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-12-11


10 av 10

+
Läget och jättetrevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-12-10


8 av 10

+
Renhet
-

Bekräftad gäst: 2022-12-04


8 av 10

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2022-12-04


7 av 10

+
Närheten till affär , sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2022-12-03


5 av 10

+
-
Musiken på poolområdet var jättehögt Tråkigt med en utsikt av ett tak Ingen handsprit i behållarna Uppträdet på fredag kväll😖 Utlägg av handdukar på solsängar tidigt på morgonen kanske inte så bra

Bekräftad gäst: 2022-11-05


8 av 10

+
Rent överallt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-05


8 av 10

+
Storleken på lägenheten var utmärkt, gott om plats. Möblerna förutom sängarna var bra. Fin utsikt och bra balkong.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1778 omdömen
Utmärkt
 
462
Väldigt bra
 
673
Bra
 
360
Mindre bra
 
142
Underkänt
 
141

5 senaste omdömen

2023-01-18

av 150magnusb Växjö, Sverige

Trots all inklusive så tar man betalt för allt möjligt.

Otrevlig personal med dåliga kunskaper i engelska. Maten var hemsk och dålig variation, antalet maträtter var ca. en fjärdedel mot andra hotell. Tvål och shampo ingår inte det får man köpa i hotellets minimarket för dyra pengar. Wi-fi kostar extra liksom safebox. Betalar man för all-inklusive så borde sådant ingå.

 
2022-12-04

av 827mariew Stockholm, Sverige

Lugnt och trivsamt.

Trevliga lägenheter fräscht och rent. Fullutrustat kök, för den som vill ha självhushåll. Nära till ett mindre köpcenter, Europa. Sköna sängar. Helt ok all inklusive. Saknade AC, men bordsfläktar fanns. Funkade bra i december, men kanske inte mitt i sommaren. Enkelt att ta taxi om du inte vill knalla ner till byn.

 
2020-02-07

av jonash297 Västerås, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Colina Mar är ett mycket prisvärt hotell nu i februari. Trevlig personal som håller rent och snygt. Vi hade all inclusive' och jag tycker verkligen man fick mycket för pengarna. Lungt och trivsamt bra utbud i restaurangen. Polbaren serverar goda drinkar och öl som är iskall. Maten är vällagad och det finns altid något man gillar. Och ett glas cava till frukost är ju inte fel👍😎.

 
2019-03-09

av 80susannep Gävle, Sverige

Bra dagtid

Hotellet som helhet är ok. Vi hade bara frukost. Inget speciellt men ok. Poolområde ok men stänger vid 17.00. Lite tidigt. Servicen i baren var stundom mycket dålig. Många behöver gå en charmkurs. Hotellrum slitet men helt ok. Bra sängar. Vi gick till amadores stranden. Väldigt fint. 3 km. Taxi kostar bara 3 euro. God mat vid köpcentrum Europa. Annars långt till allt.

 
2018-12-25

av SwedenJessica Norrköping, Sverige

Läget!

Första gången för oss på Colina Mar. Lägenheten var enkel, köket såg ut att vara nyligen renoverat, helt och rent. Standardutrustning i skåp och lådor, stekpannan såg helt ny ut. Badrummet litet men kändes rent. Sängarna hade ju inga lyxmadrasser precis men var helt ok, fungerade att sova hela nätter i utan att vakna helt ledbruten. Utsikten, magisk. Såg ut över hela Puerto Rico-dalen och stranden, vad mer kan man önska! Personalen hade vi inga problem med, vänliga och artiga enligt oss. Vi kan absolut tänka oss att komma tillbaka hit.