Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 267 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Hjälpsam o trevlig personal, var på samma hotell för 1år sedan så det är väl betyg nog...
-
Vi har inget att klaga över.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


5 av 10

+
Utsikten och middagen
-
Lägenheten låg över restaurang där det medförde konstant störande fläktljud från kylskåp och andra maskiner särskilt störande nattetid. Det påverkade möjligheten till att sitta ute på balkongen.

Bekräftad gäst: 2024-03-24


5 av 10

+
Valuta för pengarna
-
Badvakten körde bort alla från poolområdet redan kl 17:00. Vi fick inte öns ligga kvar i solstolarna och njuta av den sista solen. Konstigt på ett hotell som ligger så långt från stranden.

Bekräftad gäst: 2024-03-10


6 av 10

+
Utsikten
-
Långt och svårt att ta sig till och från lägenheten

Bekräftad gäst: 2024-03-03


6 av 10

+
Läget, enkelt att ta sig fram, rent
-
Lyhörda lägenhet, all inklusive var lite för sparsamt, man ska kunna ta tex frukt och lättare snacks/kaffe fritt och inte enbart 16:30 då det var fika. Folk ska inte kunna paxa solstolar flera timmar innan de lägger sig. Hela hotellet skulle behöva renoveras lite.

Bekräftad gäst: 2023-12-31


7 av 10

+
-
Ingen ac på rummen

Bekräftad gäst: 2023-12-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-12-17


7 av 10

+
Utsikten, servicen
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


8 av 10

+
Bra läge trevliga gäster kredit till damen i receptionen ansiktet utåt
-

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

68% av resenärerna rekommenderar

1942 omdömen
Utmärkt
 
507
Väldigt bra
 
710
Bra
 
394
Mindre bra
 
166
Underkänt
 
166

5 senaste omdömen

2023-02-07

av Biran_53 Stockholm, Sverige

Prisvärt Hotell

Prisvärt hotell. Denna gång va vi nere 14 dagar, åkte inte med Apollo uran bokade själva. Rummen är renoverade, men känns ändå lite gammalmodigt i sovrummet. Sköna sängar och kuddar. Städning alla dagar utom tisdag och lördag, men den va jättebra. Enkel köksutrustning, som fungerar fint. Frukosten i restaurangen är helt ok, men den är samma varje dag. Kostar 7 euro, om man inte bokat den. Bra poolområde, men kan vara svårt att få en solstol om du kommer ner sent. Folk bokar med handdukar fast det står tydligt att man inte får. Hotellet är högt beläget så det är långt ner till stranden och shopping. Det finns ett litet men bra centrum vid hotellet, Europa. Minus blir: Dålig WiFi på rummet, som kostar 10€ för 3GB. (Fritt i receptionen) Viss personal borde gå charmkurs. Vi blev vissa kvällar och nätter störda av musiken nere från stan, som slutade 03.00. MEN, kan ändå rekommendera Colina Mar

 
2023-01-18

av 150magnusb Växjö, Sverige

Trots all inklusive så tar man betalt för allt möjligt.

Otrevlig personal med dåliga kunskaper i engelska. Maten var hemsk och dålig variation, antalet maträtter var ca. en fjärdedel mot andra hotell. Tvål och shampo ingår inte det får man köpa i hotellets minimarket för dyra pengar. Wi-fi kostar extra liksom safebox. Betalar man för all-inklusive så borde sådant ingå.

 
2022-12-04

av 827mariew Stockholm, Sverige

Lugnt och trivsamt.

Trevliga lägenheter fräscht och rent. Fullutrustat kök, för den som vill ha självhushåll. Nära till ett mindre köpcenter, Europa. Sköna sängar. Helt ok all inklusive. Saknade AC, men bordsfläktar fanns. Funkade bra i december, men kanske inte mitt i sommaren. Enkelt att ta taxi om du inte vill knalla ner till byn.

 
2020-02-07

av jonash297 Västerås, Sverige

Mycket prisvärt hotell

Colina Mar är ett mycket prisvärt hotell nu i februari. Trevlig personal som håller rent och snygt. Vi hade all inclusive' och jag tycker verkligen man fick mycket för pengarna. Lungt och trivsamt bra utbud i restaurangen. Polbaren serverar goda drinkar och öl som är iskall. Maten är vällagad och det finns altid något man gillar. Och ett glas cava till frukost är ju inte fel👍😎.

 
2019-03-09

av 80susannep Gävle, Sverige

Bra dagtid

Hotellet som helhet är ok. Vi hade bara frukost. Inget speciellt men ok. Poolområde ok men stänger vid 17.00. Lite tidigt. Servicen i baren var stundom mycket dålig. Många behöver gå en charmkurs. Hotellrum slitet men helt ok. Bra sängar. Vi gick till amadores stranden. Väldigt fint. 3 km. Taxi kostar bara 3 euro. God mat vid köpcentrum Europa. Annars långt till allt.