Kundomdömen om Corallium Dunamar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-11


9 av 10

+
Läget. Personalens service.
-
Flera solparasoller.

Bekräftad gäst: 2020-03-07


9 av 10

+
Rent och fräscht och balkongen
-
Duschen läckte så det rann ut vatten i korridoren så handdukarna gick åt varje dag för att stoppa vattnet. Toalettpappret satt väldigt långt in.. I duschen satt schampo och balsam flaskorna för nära så svårt att nå. Badvakten i den kallare poolen på baksidan kändes obehaglig stod och stirrade mot oss gäster bakom sin vita solglasögon även andra gäster reagerade.

Bekräftad gäst: 2020-02-12


10 av 10

+
Rent och fräscht. Modern inredning. Kändes nyrenoverat. Välkomnande entré och mycket trevlig utemiljö.
-
Hotellet har ett gym (dock inte enligt beskrivningen), som skulle behöva förnyas rejält. Det som finns är mycket gammalt och slitet och utrustningen behöver bytas ut. Lite fler och större vikter samt ett löpband och en roddmaskin skulle uppskattas. Ett bra gym förväntas på ett modernt hotell.

Bekräftad gäst: 2020-01-11


9 av 10

+
Barnfritt och läget
-
Att det inte fanns någon hovmästare i restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-12-14


9 av 10

+
Närheten till havet, lummiga terasser med pooler och utsikt mot beachen... Balkong med sol o´ utsikt. Prisvärda buffeér, frukost o´middag! Snyggt o´rent. Faktiskt tredje gången vi valt detta hotell.
-
Busstransfern i en omodern högljudd, liten buss. Högljudd, väsnig, utemiljö på kvällar men det är ju inte hotellets fel... Kaffe efter kvällsbuffe´n borde ingå! ( Men alternativet att ta´en kopp på balkongen funkade. ) Trist att man tillåter rökning vid poolen och utanför restauranten...!

Bekräftad gäst: 2019-11-30


8 av 10

+
Läget
-
Att personalen i receptionen ger gästerna god service, utan spydiga kommentarer

Bekräftad gäst: 2019-11-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-20


10 av 10

+
Kanonläge, toppentrevlig personal, fint och fräscht hotell, jättefina buffeer. Överträffade mina högt ställda förväntningar. När vi kom dit mitt i natten så fanns det god förtäring på rummet, mycket uppskatta! De kom också med vin och ett trevligt meddelande, från chef med personal, på min födelsedag. Hoppas att kunna återvända.
-
Keep on - det är perfekt som det är.

Bekräftad gäst: 2019-10-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1121 omdömen
Utmärkt
 
493
Väldigt bra
 
402
Bra
 
136
Mindre bra
 
65
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2020-01-06

Inlägg av Sven-Erik W Kristinehamn, Sverige

Bra hotell med närhet till det mesta

Efter att ha fått byta rum från ett helt hopplöst till ett med bra utsikt trivdes vi mycket bra. Fantastiskt bra frukost och bra standard i övrigt. Nära till stranden, bra med hiss sista biten. Vi var bara vid poolen en dag men det var också bra. För övrigt en proffsig personal som kunde sin sak.

 
2019-11-24

Inlägg av Katarina P Simrishamn, Sverige

Solterrasser med havsutsikt

Nyrenoverat. Gott om solstolar på flera olika etage, man kunde få avskildhet och fantastisk utsikt över Maspalomasöknen. Vi hade all inclusive. Frukost, lunch och middagsbufféerna var jättebra. Stor variation och hjälpsam personal (jag är vegetarian). Härligt att kunna sitta ute och äta med havsutsikt. Snacksen i poolbaren var ok, kunde varit bättre. Vi blev uppgraderade till rum med altan vid poolen. Stor och fin altan med både stolar, bord och solsängar. Uppskattade mycket att sängarna hade vanliga täcken med påslakan. Nattsömnen lite störd av musik från grannbaren. Inte hotellets fel, och vi fick byta rum om vi önskade. Tyvärr hade vi 2 kackerlackor på rummet och en i korridoren, men har förstått att det inte är helt ovanligt på Kanarieöarna.

 
2019-02-06

Inlägg av Marika D

Nära till allt

Frukosten är bra med mycket att välja på inkl cava och ett stort juiceutbud. Vi hade halvpension. Jag skulle inte ha det igen och jag är glad att vi inte valde all inclusive. Middagsbufféen är det inget fel på men matsalen känns trång och tråkig. Det finns en bar men den är inte inbjudande då de har lejt en trubadur som spelar så högt att det är svårt att samtala där inne. Det finns gott om restauranger och barer i omgivningarna, bla på köpcentrumet nere vid stranden. Rummet hade kylskåp och SVT1. De som har balkong mot havet har förmiddagssol, vid lunch ligger balkongerna i skuggan. På taket på sidobyggnaden finns en solaltan med dusch för dem som vill sola nakna. Det låg folk på den. Missa inte Tanz puben som ligger till höger om receptionen. Trevlig om än högljudd. Närmaste väg till Yumbo är att ta hissen ner till poolen och sen vägen direkt till höger, den som ”slingrar” sig, Av Alf Provensionsles.

 
2019-01-30

Inlägg av Jpcconsult

Bra Hotel

Bra område med fina retauranger. Hotellet var jättefint och bra frukost, lite med solstolar och väldigt kuperat med etage och den 3:e poolen var helt avsides vid ett annex . Städningen var bra. Man kunde ju ha fått en frukostpåse på avresedagen när bussen gick kl 05.00 men det gick inte.

 
2018-12-30

Inlägg av 236gabriellas Malmö, Sverige

Underbar vistelse

Fräscha nyrenoverade rum, aptitlig frukostbuffé med lokala inslag, och en underbar trädgård i nivåer för lugna solplatser med vacker utsikt. Fint placerade pooler. Litet funktionellt och rent gym. För full pott hade jag önskat morgontidningar till frukost varav någon lokal. Jag kan varmt rekommendera detta hotell till den som ska besöka Playa del Ingles.