Rumstyper på Corallium Dunamar by Lopesan

Deluxerum

Ljusa deluxerum belägna i huvudbyggnaden. Separata sängar. Tv med satellitkanaler. Minibar som kan fyllas upp mot avgift och förfrågan. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt eller utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer/2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Corallium Dunamar, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum Unique

Fina superiorrum unique med hotellets bästa läge. Tv med satellitkanaler. Minibar som kan fyllas upp mot avgift och förfrågan. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med utsikt över havet och sanddynerna. Städning 7 ggr/vecka.

Väljer du att boka ett superiorrum Unique får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis wifi.

Antal personer: 2 personer.