Los Mariachis

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Los Mariachis har ett prefekt läge i centrala Playa del Inglés på Gran Canaria. Här bor du i fräscha lägenheter med nöjen, shopping och restauranger runt knuten. Till stranden går du på bara några minuter, om Atlantens salta vatten lockar mer än poolen i hotellets trädgård.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Los Mariachis ligger centralt, nära köpcentren Yumbo och Kasbah, i Playa del Inglés på Gran Canaria. På hotellet finns ett poolområde med en liten pool samt solstolar och parasoller. Till den långa fina sandstranden är det bara några minuters promenad och där finns solstolar att hyra.

De fina lägenheterna på hotellet har modern inredning och minikök för enklare matlagning.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. På grund av det centrala läget kan störningar från trafik och folkliv förekomma.

Måltider

Inga måltider ingår.

Bra att veta

  • Byggnationer som pågår i området kring hotellet kan uppfattas som störande.
  • Det finns ingen reception på hotellet, men städpersonalen hjälper gärna till när de är där. På hotellet finns ett telefonnummer till ett närliggande hotell som har 24-timmars-service som du kan ringa i brådskande ärenden.

Alla hotell, Playa del Inglés

Corona Blanca

Ett stenkast från köp- och nöjescentret Kasbah ligger detta välkända lägenhetshotell. Corona Blanca är också granne med svenskägda, populära Café de Paris som serverar öns bästa kaffe! Efter en dag vid den uppvärmda poolen är det alltid lika skönt att återvända till den rymliga tvårumslägenheten.

Corallium Dunamar by Lopesan

Från hotell Corallium Dunamar by Lopesan har du utsikt över den långsträckta stranden i Playa del Inglés. Här finns ett fint poolområdet med flera pooler varav en är uppvärmd. Hotellet välkomnar endast gäster över 16 år.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har ett bra läge nära shopping och nöjen i Playa del Inglés. Här finns något för alla! All Inclusive ingår för Apollos gäster, och förutom en trevlig bufférestaurang finns här en food court med enklare rätter.

Arco Iris

Arco Iris är ett trevligt hotell som består av sex byggnader – alla med varsin pool. Det lugna och vackra läget intill strandpromenaden i Playa del Inglés är perfekt. Härifrån har du nära till allt! En del lägenheter har också en skön utsikt över sanddynerna i Maspalomas och den glittrande Atlanten.

Abora Catarina by Lopesan

Hotell Abora Catarina by Lopesan har ett lugnt läge, även om det ligger centralt i Playa del Inglés. Det Apollos gäster gillar mest med hotellet är servicen, maten och den härliga atmosfären.

Sol Barbacán

Välkommen till det välkända och populära lägenhetshotellet Sol Barbacán i hjärtat av Playa del Inglés. Hotellet och dess generöst tilltagna hotellområde är en lugn oas med härliga poolområden som har uppvärmda pooler. Här bor du i rymliga och välutrustade lägenheter med plats för upp till sex personer och vill du inte laga din egen mat finns möjligheten att köpa till såväl frukostbuffé som halvpension.

Beverly Park

I utkanten av Playa del Ingels, mot San Agustinhållet och med gångavstånd till den fina sandstranden ligger hotellet Beverly Park. Här finns flera pooler och en egen restaurang, och det är nära till ortens nöjesliv och större köpcentrum för den som önskar det.