Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 147 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Service
 
5,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2024-02-25


9 av 10

+
För att vara ett 2-stjärnigt hotell så var det toppen. Rent och fräscht och inte ett endaste småkryp. Rymligt och fin balkong
-
Enda som man kan klaga på är att hotellet mitt emot hade uppträdanden varje kväll (utom torsdag) blev ganska trött på Elvis. Man fick sova med öronproppar då det var väldigt lyhört

Bekräftad gäst: 2024-02-25


8 av 10

+
En stor och rejäl lägenhet med stor balkong med kvällssol och ett bra kök
-
Receptionen var sällan bemannad så svårt att kommunicera om utcheckning mm

Bekräftad gäst: 2024-02-11


10 av 10

+
Läge till strand Solläge balkong, 9-19
-

Bekräftad gäst: 2024-02-04


6 av 10

+
Litet hotell
-

Bekräftad gäst: 2024-01-28


8 av 10

+
Närheten till havet, enskildheten på balkongen och sydläget, lungt område,
-
Iskall pool,

Bekräftad gäst: 2024-01-28


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-01-21


7 av 10

+
Läget, sängarna
-

Bekräftad gäst: 2024-01-14


8 av 10

+
Ligger centralt, nära till allt men ändå lungt
-

Bekräftad gäst: 2024-01-06


8 av 10

+
Bra läge. Lugnt. Sköna sängar.
-
Saknade en del husgeråd. Receptionen kunde vara öppen någon gång varje dag, eller iaf ett par gånger/vecka

Bekräftad gäst: 2023-12-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Läge
  • 3/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 2/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

8 omdömen
Utmärkt
 
1
Väldigt bra
 
1
Bra
 
2
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2023-02-16

av Aleksandra J Göteborg, Sverige

choose another hotel

Our belongings were stolen from the room without any signs of break-in. The hotel staff did not care too much about it. Choose another hotel if you do not want to spend half day at the police station.

 
2023-01-19

av Irek Irus K Göteborg, Sverige

Stolen lens

Today a lens for 2000 euros was stolen from my room. I checked the front door and the balcony twice before leaving. Everything was closed. When we got back to the room the door to the balcony was open and the lens was gone. I do not want to accuse anyone, but the conclusion suggests itself.

 
2019-11-06

av Bruce F Edinburgh, Storbritannien

Autumn Break

First time we have used these apartments and we thoroughly enjoyed our experience. Good sized, well appointed apartment and in a great location. Maid service is superb and the pool and surrounds are kept to a good standard. Few negatives but hot water supply isn't great (runs on a water heater) so showers have to be planned half an hour apart! Bedrooms face the outdoor theatre of the Riu Palace so siestas are almost impossible. Some drawer space in the bedroom (although excellent big double wardrobe) and maybe one more cupboard in the kitchen wouldn't go amiss. Would certainly recommend - maybe even returning next spring ourselves!

 
2019-04-05

av Paul H Cork, Irland

Great place , great price , great location,,,Gem of a place.

Having been to Playa Del Ingles numerous times Los Mariachis has to be the best located... it is near the beach,, Cita,,,Yumbo And the other shopping Block up from Cita... It's perfect for a bit of relaxing by the pool by day and off you go then out on your night out,,, locations of your choice within walking distance.. the hotel is basic ,, but well put together,,, only Spanish lanague TV but that's not a big issue ,, and no free WIFI, also not a big issue.. big fridge/freezer also to stock up with your minerals ice creams etc ... when we return we will be definitely be booking LOS MARIACHIS

 
2022-01-23

av Michael H Kornwestheim, Tyskland

Nicht zu empfehlen

Eigentlich könnte es gut sein doch wenn 4 Russische Familien gleichzeitig anreisen und das ganze Hotel nicht schlafen lassen und meinen den Pool zu unterhalten ist es vorbei mit erholung! Die Hotelleitung ist nicht vorort man muss Security anrufen um dies einigermaßen zu lösen. Die Reinigungskräfte leiten störungen nicht weiter obwohl sie es mitbekommen. Die Reinigung der Apartments machen sie aber fast Tadellos.Pool wird nicht zu geheizt daher nur 18° im Dezember und Januar.Einrichtung zweckmäßig.Ich werde mit Sicherheit keine der Anlagen dieser Kette mehr buchen.Preislich zu schlecht für den bezahlten Preis