Kundomdömen om Corallium Dunamar by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 47 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-06


10 av 10

+
Väldigt fina ”all inclusive” bufféer (frukost, lunch, middag), trevliga allmäna sociala ytor, serviceminded personal, fint litet Spa
-

Bekräftad gäst: 2022-04-02


6 av 10

+
Läget, hotellrummet och utsikt från balkongen
-
Bra frukost och helt ok lunch. Ingen variation och väldigt trist utbud för middag. Hotellet har för all inclusivegäster ett vin som är helt odrickbart (rödvinet både såg ut som och smakade som vinäger - OBS jag är inte kräsen alls, men dricker gärna vin som smakar vin:) ) Vi hade 2 middagar som skulle ingå i á la carte restaurangen - bröd och smör ingick inte här! Dessutom var det ett tillägg på ca 5 EUR för alla godare rätter. Vi tog pannacotta till efterrätt och den var stenhård och smakade smör, allt annat var gott och personalen väldigt uppmärksam. Utbudet för all inclusive dryck är undermåligt jämfört med andra hotell på ön. Den godaste maten på hela veckan fick vi på flyget hem, så eloge till Novair. Underhållningen är beklämmande jämfört med andra hotell vi varit på. Ca 10 personer som lyssnar på en i sig duktigt sångerska som sjunger på tyska eller en DJ som spelar hits från förra seklet. Inga shower, ingen värme... Hotellet i övrigt är väldigt bra med bästa läge.

Bekräftad gäst: 2022-04-02


8 av 10

+
Bra frukost bra organiserat bra läge på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


8 av 10

+
Mat og restaurantpersonalet.
-

Bekräftad gäst: 2022-02-27


7 av 10

+
-
Små rum och förstora möbler borde finnas två stolar och ett bord på rummet

Bekräftad gäst: 2022-01-30


8 av 10

+
Snyggt och trevligt.
-
Gymet

Bekräftad gäst: 2022-01-12


10 av 10

+
Personalen var trevlig ,personlig och service minded . Bra klass på hotellet
-

Bekräftad gäst: 2022-01-05


8 av 10

+
Rummet balkongen
-
Att personalen i matsalen kan engelska och har koll på vilka viner man har saknas kompetens blev väldigt struligt o ovärdigt både för oss och personalen

Bekräftad gäst: 2022-01-01


8 av 10

+
Nära till allt Trädgården med solstolarna spridda i små grupper och polerna.
-

Bekräftad gäst: 2021-12-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

81% av resenärerna rekommenderar

1216 omdömen
Utmärkt
 
538
Väldigt bra
 
425
Bra
 
155
Mindre bra
 
72
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2022-02-10

av G L Solna, Sverige

Fantastiskt bra hotell.

Det finns väldigt lite att klaga på här. Rummet med utsikt mot Anexo II och havet, helt underbart. Stort badrum med bra belysning, avlastningsplatser, bra tryck i duschen och utmärkt städning. Frukost för alla smaker; massor med smoothies, juicer, kaffealternativ, kalla och varma rätter. Receptionen är väldigt hjälpsam, särskilt Elene. Den tyska danspuben är en upplevelse med otroligt goda drinkar. Hotellets bar håller dock inte samma standard, personal som läser i en "receptbok" hur man blandar med olika resultat varje gång. Ena kvällen kan man få en variant på Irish coffe, med Tia Maria istället för whisky, nästa kväll är det helt omöjligt för personalen att bistå oss. Lite synd när allt annat har så hög standard. Vi uppskattade också yogapassen och de aktiviteter som erbjuds. Gymmet kan behöva en uppgradering, men det är stort utrymme till skillnad från många hotellgym vi testat. Kan verkligen rekommendera detta hotell för en vilsam vistelse.

 
2022-01-13

av savod56

Generellt bra!

+ Fräsch och fin hotell med utmärkt läge i Playa del Ingles. + Rummen är rymliga och fräscha. + Bra frukst med stort utbud. Middagen var också bra men maten kunde vara kall( dock kunde dem värma på det om man sa till) - STORT MINUS är deras deras massageanläggning, Body & care. Jag har aldrig varit med om något värre. För 50-60euro får du kalla rum, kall olja och naglar som skär i ryggen.. Dessutom tjuvar dem på tiden. När man väl utrycker sitt missnöje så lyssnar dem inte alls och menar på att dem gör allt väldigt professionellt. Så himla tråkigt när allt annat med hotellet så är bra. Detta är ett stort minust.

 
2021-12-26

av Curiosity68243364108

Oerhört nöjd med allt!!!

Mat, service, renlighet, location. Ja allt var bra! Lite dunka dunka musik från andra barer utanför hotellet på natten ( om man bor mot havet) men är man ej känslig så är det inga problem! Men ett verkligt fint hotell att bo på. Jag kan ej skriva mer än att boka och bo här så får ni själva testa!

 
2021-11-23

av Christer S

Beskrivningen av hotellet stämmer EJ med verkligheten!

Ej byte av handdukar på 14 dagar, ej påfyllnad av kaffepulver på rummet. Man hörde allt vad som pratades om mm hos grannarna. Ofta ätit färdigt innan leverans av dryck vid måltiderna vid all inklusive. Trots all inklusive armband måste man hela tiden ange rumsnummer. Baren med tilltugg på em öppen väldigt kort tid och ofta tog tilltugg slut. Maten saknade helt kryddor! Man var också tvungen att veta i förväg vilken tid man önskar äta frukost, lunch och middag

 
2021-11-14

av MichaelN143 Platanias, Grekland

Andra vistelsen här

Mycket bra hotell och bra personal. Negativt: Hissarna fungerade dåligt. Ofta köer. Jättefin frukostbuffe men maten plockades i regel undan en bra stund innan stängning. Städning ok men det fylldes inte på med toapapper och duschtvål. Men, överlag så är det ett jättefint hotell med trevlig personal och kanonläge.