Resor till Zakynthos

orter sorterade efter

Tsilivi är barnfamiljernas favorit på Zakynthos. Den långgrunda sandstranden bjuder in till sköna dagar på stranden med sol, bad och lekar. Längs med huvudgatan ligger mysiga tavernor och lockar med meze och andra grekiska läckerheter.

Läs mer om Tsilivi 9 hotell från 4 448 SEK

En resa till Laganas passar såväl barnfamiljen som den som söker party. Den finkorniga sandstranden mäter nästan nio kilometer och är barnvänligt långgrund. Laganas är också känd som Zakynthos partyort med flera livliga barer och nattklubbar längs huvudgatan.

Läs mer om Laganas 8 hotell från 3 798 SEK

Till Kalamaki ska du resa om du söker en lugn och stillsam liten by på sydöstra Zakynthos. Stranden är barnvänligt långgrund och sträcker sig till grannbyn Laganas. Varva dagar på stranden med shopping i Zakynthos stad.

Läs mer om Kalamaki 4 hotell från 4 648 SEK

Apollos resor till Argassi erbjuder något för alla! Här kan du njuta av stillheten på den härliga stranden, äta goda middagar på mysiga tavernor och roa dig på byns barer.

Läs mer om Argassi 7 hotell från 3 988 SEK

Välkommen till den lugna och avkopplande byn Vasilikos där du hittar Zakynthos bästa stränder. Vattnet är kristallklart och den mjuka sanden är perfekt för alla soldyrkare.

Läs mer om Vasilikos 2 hotell från 6 898 SEK

Nyhet! Är du ute efter en stillsam och avkopplande semester är det till Tragaki på nordöstra Zakynthos du ska boka sommarens resa! Välj mellan något av våra hotell som alla ligger nära havet.

Läs mer om Tragaki 3 hotell från 4 308 SEK