1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Skopelos Holidays Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
6,0 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
5,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
-
Dålig service på hotellet. Dåliga språkkunskaper. Det läckte i hela badrummet. Det regnade in i fönstret. Vi som inte var all-inclusive-kunder kom verkligen i sista hand.

Bekräftad gäst: 2018-06-30


8 av 10

Dorthe,
Fredensborg

+
imødekommende service og god beliggenhed
-
det forekommer noget slidt, og det ville være let at rette op på nogle ting. f.eks. kunne der i vaserne i restauranten være nogle af de urter der vokser i haverne, fremfor nogle tørrede blomster der alligevel hang og var triste. Man kunne også forestille et toiletbrædt der passede i størrelsen til toilettet. Småting der var nemme at rette op på.

Bekräftad gäst: 2018-07-28


6 av 10

Anne,
Aarhus

+
Lækkert hotel, gode faciliteter smukke omgivelser
-
Når vi har betalt kassen for en uges rejse vil vi ikke vente 4 timer på vores værelse efter ankomst til hotellet for derefter at få at vide vi desværre må sove de første nætter i et mindre værelse uden se bestilte faciliteter. Det er den slags vi forventer at undgå ved at booke gennem Apollo.

Bekräftad gäst: 2018-07-21


8 av 10

Randi,
Sandnes

+
Hyggelige og hjelpsomme ansatte. Rolig beliggenhet.
-
Bedre utvalg på middagsbuffeen.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


9 av 10

Gro ,
Stavanger

+
-

Bekräftad gäst: 2018-07-07


7 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-06-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

251 omdömen
Utmärkt
 
137
Väldigt bra
 
66
Bra
 
17
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2017-09-19

Inlägg av Leffe S

Ström

Jag och min fru bodde på skopelos holiday spa i början på september en vecka på vår bröllopsresa , ön är fantastisk o vill man ha det lugnt o skönt kan jag verkligen rekommendera denna ö . Hotellet är verkligen fint men det som gör vistelsen extra bra är personalen. Hoppas deras chef vet hur bra dom är !!! Dom gjorde verkligen sitt yttersta för att vi skulle ha det bra . Frukosten var kanon mycket olika saker att välja på finns inget att klaga på . Vi kommer gärna tillbaka .rum 134

 
2016-09-18

Inlägg av Sara W Karlstad, Sverige

Resa i september

Vi har varit här i 5 dagar nu och är mer än nöjda. Mysigt ställe, god mat, fin pool och väldigt trevlig personal. Lite dålig städning och eventuellt lite dålig information om frukost etc. Vi har fått fråga. Men annars inget dåligt bara helt fantastiskt.

 
2018-10-15

Inlägg av Jentheshep Royal Tunbridge Wells, Storbritannien

The only good thing about this hotel is the staff

The staff here try really hard, but unfortunately they are the only good thing about this hotel. The location isn’t anywhere near either the town or a beach. The rooms are dated and drab, in need of a major overhaul. The swimming pool was filthy dirty. The food was cold, greasy and inedible (the jacket potatoes were the size of a walnut). At breakfast there was just one domestic toaster which didn’t work very well and looked very unsafe! The milk was like coloured water, the coffee like mud and the fruit tinned. There was however a huge selection of biscuits - who eats biscuits for breakfast? The reception area has been modernised and there is a new spa downstairs, but they really need to get the basics right before wasting money on unnecessary luxuries.

 
2018-10-03

Inlägg av irishrifleman Ashbourne, Storbritannien

Shabby hotel with poor food - not 5 star by any standard

Located a mile out of town on a busy road, so a risky walk or a taxi ride. Staff were anxious to please but facilities were modest and generally in a poor state. Our room was extensive, with huge shared terrace, views of the distant sea and town, and catering facilities. However, decor was drab and bathrooms tired and dingy. Food was poor quality and invariably cold and drinks expensive by UK standards. Our impressions are obviously shared by other reviewers. Not to be recommended.

 
2018-10-03

Inlägg av Joanna4153 Derby, Storbritannien

Holiday

This was the last hotel we stayed in during our Greek Island Adventure holiday with Saga. First we were at the Princess on Skiathos, then Marpunta Village on Alonissos. We had paid extra for a sea view. We had one, although the sea was several miles away! We had a huge balcony, two bedrooms, two ensuites and a lobby with kitchenette. All rather shabby and tired. We had a toilet leak, which had obviously been leaking for some time. Took two days to fix and then they realised it was the cistern! Pool side rather shabby too. Reception staff were friendly and efficient. Dining room staff were the same. Food was terrible! Breakfast poached eggs (made to order!) were completely cold. Not a good choice of fruit at breakfast. Evening meals were unappetising and again mostly cold, even when they were supposed to be hot. Bain Maries, or chafing dishes obviously not working. The salads were not brilliant either. Most of our group (this was a Saga holiday) took to having lunch out so as to avoid need to eat at the hotel. Would definitely NOT recommend.