Rigas

  • Avslappnande poolområde
  • Mysig trädgård
  • Frukostbuffé ingår
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Rigas är ett mysigt hotell, byggt i en arkitektur som är typisk för den här regionen och med gångavstånd till Skopelos stad. Vid poolområdet kan du njuta av lugn musik och blomsterdoft från de omgivande trädgårdarna. Bo i dubbelrum eller lägenhet - frukostbuffé ingår i båda.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer. Enrumslägenheter för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt o skönt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 387 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Riga är uppbyggt likt en mindre by, där lägenheterna ligger i mindre byggnader vid poolområdet och dubbelrummen nära hotellets entré nära gatan. Fint poolområde med solstolar, parasoll och en poolbar som serverar lättare måltider. Här finns också en restaurang med fokus på lokala ingredienser som erbjuder à la carte-lunch och middagsbuffé.

Gratis wifi. Reception som är bemannad dygnet runt. Gratis deponering i receptionen. Supermarket ligger ca 300 meter från hotellet. Avståndet till stranden (600 m) avser klapperstensstranden vid hamnen i Skopelos stad. Stranden är en offentlig strand och i början och slutet av säsongen finns det inga solstolar eller parasoll där. Under högsäsong finns det vissa tavernor som erbjuder solstolar och parasoll för sina besökare. Runt ön finns flera fantastiska stränder. Till många av dem kan man åka buss, eller ännu smidigare är att hyra bil. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.

Bra att veta

Alla lägenheter och några av dubbelrummen har trappor in i lägenheterna.

Säsongsinformation

Halvpension finns som tillägg fram till 25 september 2021.