Kundomdömen om Rigas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,1 av 10 baserat på 8 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
5,9 / 10
Service
 
6,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Lugnt o skönt.
-
Bättre pool för handikappade fanns inga räcken att hålls sig i.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


1 av 10

+
-
Jättetrevligt om man gillar fukt och kyla, lukt av urin samt att hitta andra människors hår i sängen. Som grädde på moset får man deppig stämning, stenhårda gröna ägg till frukost och sur hotellpersonal. Perfekt ställe för dig som gillar att ligga vaken under semestern och höra hur paret i rummet bredvid grälar på grekiska.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


7 av 10

+
Trevligt poolområde.
-
Laga trasiga stolar på balkong. Ta bort ej fungerande telefon på rummet. Bättre husgeråd för matlagning.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

367 omdömen
Utmärkt
 
192
Väldigt bra
 
71
Bra
 
41
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-06-08

Inlägg av Diesolina

Mysigt!

Utmärkt service, fint poolområde med trevlig bar. Fint rum och bra städning. God frukost. Man går till stan och havet på några minuter. Nära till lokalbussen som stannar utanför. Supermarket ligger också nära.

 
2018-06-06

Inlägg av Fredrik74 Gislöv, Sverige

Ingen större upplevelse

När man kommer till hotell Riga så upplever man ett hotell som är dåligt underhållet. - smutsigt - ogräs i rabatter - slitet - omålat - trött och oengagerad personal - saker sönder och bristfälligt skick - plocka upp saker, ta fram kvasten, vad är detta?? Ett ställe som hade mått bra av en ny hotell chef. Med ganska små medel så hade detta hotell varit helt ok.

 
2018-02-20

Inlägg av johannaakerstrom Stockholm, Sverige

Inte fräscht.

När vi först kom in i vårt rum såg det inte ut att ha blivit städat. Det var smutsigt på golvet och i badrummet. Vi sa till i receptionen som skickade en städerska. Det blev ingen skillnad. Det var mögel i badrummet. Ett plåster satt fast på golvet i rummet när vi flyttade in, det städades inte bort på hela veckan. Gardinerna hade lossnat och hängde snett. Rummet kändes ofräscht. Frukosten var ok, poolområdet var ok, inte mer än ok. Bra läge, 5 minuter promenad till centrum och strand.

 
2017-12-23

Inlägg av 584carinal

Vilken stämning!

Hotellet ligger på perfekt gångavstånd till stan. På vägen ligger ett köpcenter och även grönsaks-och fruktbutik intill. Vissa rum hade extra gäster på terrassen dvs svalor. Bona har byggts och funnits där länge och de återkommer varje år. Man får byta ifall detta känns obehagligt men vi vill ju naturligtvis att fåglarna får vara en del av platsen. Vissa hotellrum har egen liten pool, vi använde nog inte vår så mycket eftersom stora poolen är så bra. Samling runt baren och poolen på ett skyddat område med vackra planteringar och fruktträd. Omväxlande frukostbuffe. Vissa mornar skild kock som gjorde omeletter och plättar, varma smörgåsar. Vad är bäst, jo personalen. Allt från städerskor till hotellmanagern är som en familj. Skoj, skratt, allvarliga diskussioner. Tips vart man ska åka. Jag bara vill komma tillbaka.

 
2017-06-16

Inlägg av Raul H

Skopelos Riga

Skopelos vackert ställe fina stränder mycket att se. Riga hotell fint o vackert ställe trevliga människor bra morgonmål. Området ligger på ett bra ställe nära allt. Hotellrummen mycket bra. O varmt o skönt o njutbart