Kundomdömen om Skopelos Holidays Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,8 av 10 baserat på 6 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,8 / 10
Städning
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,7 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


9 av 10

+
Fin miljö, mycket fint läge på vårat rum m stor fin terrass. Mysigt poolområde o lugnt o skönt på hotellet.. Mysigt m musik i baren på kvällen. Mycket hjälpsam personal i receptionen!
-
Mjukare sängar. Roligare mat m mer smak, gärna Tsatziki till lite oftare :-). Fler turer m hotellets bil till o från Skopelos by, långt at gå Otydligt med vad som var halvpension, All inclisive

Bekräftad gäst: 2019-08-10


9 av 10

+
Lugnt, rent o fräscht och bra frukost för att vara på ett medelhotell i Grejkland Lagomt avstånd in till Skiathos stad och gångavstånd till trevlkig strand
-

Bekräftad gäst: 2019-06-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

315 omdömen
Utmärkt
 
166
Väldigt bra
 
75
Bra
 
32
Mindre bra
 
23
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2017-09-19

av leffe s

Ström

Jag och min fru bodde på skopelos holiday spa i början på september en vecka på vår bröllopsresa , ön är fantastisk o vill man ha det lugnt o skönt kan jag verkligen rekommendera denna ö . Hotellet är verkligen fint men det som gör vistelsen extra bra är personalen. Hoppas deras chef vet hur bra dom är !!! Dom gjorde verkligen sitt yttersta för att vi skulle ha det bra . Frukosten var kanon mycket olika saker att välja på finns inget att klaga på . Vi kommer gärna tillbaka .rum 134

 
2016-09-18

av 922saraw Bekkestua, Norge

Resa i september

Vi har varit här i 5 dagar nu och är mer än nöjda. Mysigt ställe, god mat, fin pool och väldigt trevlig personal. Lite dålig städning och eventuellt lite dålig information om frukost etc. Vi har fått fråga. Men annars inget dåligt bara helt fantastiskt.

 
2021-09-12

av lesleydW1967WG

Bio-energy Massage

I had the most wonderful massage at the hotel, it left me feeling so relaxed and serene. The masseuse was excellent and gentle at all times while doing her bio-energy massage. Highly recommended! Lesley.

 
2020-09-09

av lizkV4970RN

Greek heaven

We have just left this hotel, our second stay but this time 100% more memorable. Despite having to follow Covid19 regulations the staff here made us feel loved, welcomed and respected. Everywhere was immaculately clean, sanitisers everywhere, staff and guests in masks etc but at no point did we feel any different from our visit 4 yrs ago ...... tell a lie this visit was completely different and a million times better!! Food in the hotel was so reasonable and of the highest of standards! Never have we experienced a welcome in a hotel like this anywhere in the world, first class service and so sorry to have to leave! A special mention to Georgia who managed the bar and treated us like royalty, I leave a piece of my heart with that amazing young woman and her colleagues. If you want authentic Greek this is the hotel and resort for you!!

 
2020-09-06

av U9999OLlaurene

Spa treatment review

We used the spa treatment facilties at Emerald Spa, based at Skopelos Holidays Hotel. We are staying at a sister hotel, the Rigas. My husband had an Indonesian Massage, I had a Hot Stones Massage, both carried out by Ioanna. The massages were both superb, one of the best we have had anywhere and the price for a 55 minute massage was very reasonable, even without the 25% discount, as we were staying at a sister hotel. The staff at the hotel are very friendly and helpful too.