Transfer till Skopelos 

Från flygplatsen på Skiathos till hamnen tar det ca 10 minuter med buss, därefter båtresa till Skopelos ca 1-2 timmar (effektiv restid), beroende på båttyp. I Skiathos hamn kan det förekomma väntetid på upp till 2-6 timmar, både vid ankomst och avresa. Väntetiden är beroende på tid på säsongen. I Skiathos hamn finns restaurangen El Greco där man är välkommen att vänta på båttransfer. (Transferbussen till och från flygplatsen stannar ca 300 meter från El Greco.) Beroende på väder och vind eller oförutsedda händelser utanför Apollos kontroll kan väntetider och/eller övernattning på förekomma på Skiathos både vid ankomst och hemresa.

Mer information om din transfer får du på plats.


Ändringar kan förekomma beroende på väder och vind och oförutsatta händelser utanför Apollos kontroll såsom flygförseningar. Alla tider är cirka tider och kan komma att variera under hög och lågsäsong.

Förboka transfer

Transfer bokas som tillägg till resan. Vi rekommenderar att man förbokar transfer tur/retur. Då är båtbiljetten tur/retur Skiathos-Skopelos inkluderad och du slipper själv att ordna transfer efter ankomsten till Skiathos. Läs mer och boka transfer här.
Har du bokat endast flyg till Skiathos kan du inte köpa till transfer till Skopelos.