Strand med kristallklart vatten på vackra Skopelos

Skopelos finaste stränder

Letar du efter Skopelos finaste strand? På Skopelos finns det många fina stränder. Här har vi samlat några av våra favoriter.

Hovolo Beach Den gömda stranden Hovolo Beach är ett måste att besöka!

Hovolo beach

Den gömda stranden, anses vara en av Skopelos finaste stränder enligt många. För att komma hit tar du buss till Elios och tar dig sedan ner mot stranden och går mot vänster. Följ skyltning mot Hovolo. Du måste gå lite i vattnet och över några klippor för att nå den långsmala stranden Hovolo. Värt besväret tycker vi!

Glisteri beach

En riktigt fin klapperstenstrand med kristallklart vatten i vackra grönskande omgivningar på norra delen av ön. På stranden finns en beach bar och även solstolar och parasoll att hyra. Hit tar du dig enklast med hyrbil, glöm inte att packa med snorkeln!

Stranden Kastani Njut av härliga dagar på Mamma Mia-stranden, Kastani Beach.

Milia coast

Drygt 2 mil från Skopelos stad hittar du en av öns mest populära stränder och Skopelos längsta strand. Den passar dig som vill ha en dag med vattensporter och andra aktiviteter. Härifrån har du också fin utsikt över den lilla ön Dassia.

Kastani Beach 

Känd från filmen Mamma Mia, är en jättefin sandstrand med kristallklart vatten belägen några kilometer norr om Milia. Vid stranden finns en beach bar som spelar partymusik och erbjuder dryck och enklare mat.

Panormosbukten lockar med kristallklart vatten och vackra vyer.

Panormosbukten

Skopelos södra sida bjuder på en vacker sandstrand och många pittoreska strandtavernor. Det är definitivt värt att ta sig hit för att tillbringa en skön dag i solen. Panormosbukten ligger 1,5 mil från Skopelos stad, och hit tar du dig med bil eller buss.

Agnondas beach

Stranden ligger cirka 1 mil från Skopelos stad, och det är lätt att ta sig hit från huvudvägen. Vid den lilla fiskebyn hittar du flera fiskrestauranger och tavernor.

Stafylos beach

Den här stranden ligger närmast Skopelos stad, cirka 500 meter från busshållplatsen. Det är en mycket populär strand under högsäsong, just för att den ligger så nära Skopelos stad. Tavernor och toaletter finns på stranden. I anslutning ligger det också en naturiststrand.


Populära hotell på Skopelos


Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Skopelos, hitta och boka en resa till Skopelos eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Skopelos

Här hittar du våra bästa tips på underbara stränder, lokala smakupplevelser, intressanta sevärdheter och mycket mer!

Se alla våra restips för Skopelos

Skopelos

  • Fantastiska stränder med kristallklart vatten
  • Vacker natur och charmiga byar
  • Kombinera med Skiathos och Alonissos
Se alla resor till Skopelos

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här