Ionia

  • Utmärkt läge
  • Pool och poolbar på hotellet
  • Bra service
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På hotell Ionia bor du nära Skopelos stads gator som kantas av tavernor, caféer och butiker. På hotellområdet finns ett poolområde med en poolbar som serverar svalkande drycker. Här finns det bra bussförbindelser till resten av ön och det finns även möjlighet att hyra bil.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget. Trevlig arkitektur. Poolen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 227 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trivsamma hotell Ionia ligger nära centrum i Skopelos stad. Poolområde med pool och gratis solstolar. Poolbar. Gångavstånd till stranden vid hamnen. Receptionen är öppen från morgon till kväll och erbjuder bland annat deponering mot avgift. Gratis wifi. Receptionen är bemannad del av dagen, beroende på antal gäster.

Hotellet består av fyra byggnader med gångavstånd till tavernor, caféer och butiker. Lokal trafik.

Måltider

Frukost.

Bra att veta

Avståndet till stranden (400 m) avser klapperstensstranden vid hamnen i Skopelos stad. Stranden är en offentligt strand och i början och slutet av säsongen finns det inga solstolar eller parasoll där. Under högsäsong finns det vissa tavernor som tar fram solstolar och parasoll för sina besökare. Runt ön finns fler fantastiska stränder. Till många av dem kan man åka buss, eller ännu smidigare är att hyra bil. Det är 4 kilometer till sand- och klapperstensstranden Stafilos beach, där det finns solstolar och parasoller.