Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 53 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Underbar altan.
-
Hård säng. Ingen vidare trevlig toa med toaringen på sniskan. Dålig duschupphängning.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


7 av 10

+
Poolen
-
Allt var lite gammalt o trasigt. Väggkontakter i barnens rum som lossnade. Farligt! Duschhandtag som gick sönder. Balkongdörr som gick sönder 2 ggr... Fick säga till om reparation minst 3 ggr...

Bekräftad gäst: 2023-08-26


10 av 10

+
Personalen. Service. Läget
-
Finns inget som va dåligt.

Bekräftad gäst: 2023-08-19


6 av 10

+
Bartendern i poolbaren gjorde superfina och goda drinkar.
-
Poolområdet var väldigt litet med endast några få solsängar. Duschen i badrummet saknade duschvägg/draperi så hela golvet blev blött när man duschade.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


6 av 10

+
Bartendern i poolbaren gjorde superfina och goda drinkar.
-
Poolområdet var väldigt litet med endast några få solsängar. Duschen i badrummet saknade duschvägg/draperi så hela golvet blev blött när man duschade.

Bekräftad gäst: 2023-08-05


6 av 10

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2023-07-22


6 av 10

+
Centralt läge
-
Bättre frukostutbud och mer mat i baren.

Bekräftad gäst: 2023-07-15


6 av 10

+
Låg bra till.
-
Rummet litet ,var 3 sängar skulle bara varit 2 så hade inte det varit så trångt. Balkongen kunde man inte sitta på var så liten, två mini pallar och ett mini bord .

Bekräftad gäst: 2023-07-01


8 av 10

+
Vi var inte nöjda med vårat rum och dagen efter fanns det två rum lediga som vi fick välja på och vi blev väldigt nöjda. Rent och fräscht överallt.
-
Frukosten var sådär

Bekräftad gäst: 2023-06-24


9 av 10

+
Läget samt poolen.
-
Wi-Fi var inte så bra i alla utrymmen.

Bekräftad gäst: 2023-06-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

258 omdömen
Utmärkt
 
160
Väldigt bra
 
70
Bra
 
20
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-12

av missmikisan Malmö, Sverige

Trevligt hotell

Bra hotell med nära till bra restauranger och shoppinggatorna! Mycket trevlig och tillmötesgående personal! Det enda som är något negativt är att det är lägre till bättre stränder men det är lätt att ta bussen till stranden! Min familj med två små barn trivdes mycket bra på ionia hotel!

 
2019-09-08

av Hans V Stockholm, Sverige

Bra läge, fin miljö, lugnt och trevlig personal

Toppenbra hotell. Fin trädgård, flera etapper med sitt platser. Fina omgivningar. Vi sov gott och stördes ej av trafik eller grannar. Bra frukost. Parkering till bilen. Trevlig personal. Mycket bra städning alla dagar. Vi hade en härlig semestervecka. //Hans & Merja

 
2018-09-24

av MarikaEl Stockholm, Sverige

Mycket bra läge i Skopelos stad

Fin balkong som till och med höll oss torra under ett skyfall, ingen insyn alls dessutom. Rummet mycket bra och städningen helt utomordentlig! Brukar i normala fall undvika att titta under en dubbelsäng men här var det totalt RENT! Frukosten helt ok men blev lite tråkig efter 14 dagar. Personalen mycket trevlig och vänlig!

 
2018-06-09

av annasundin92 Hedemora, Sverige

Nöjda

Vi är väldigt nöjda, framförallt med den goda servicen från personalen. Hjälpsamma och trevliga! Bra läge till Skopelos stad. Stranden i stan var dock liten och inte så fin. Men billigt och enkelt att åka lokalbuss till andra jättefina stränder på ön. Helt okej frukost. Prisvärt hotell helt enkelt.

 
2017-09-28

av P-Hall1985 Höganäs, Sverige

Bra genuint hotell

Härligt hotell som charmar med sin enkelhet. Väldigt trevlig personal som hjälper en med allt utan att vara på en. Vi fick byta från två rum som vi hade fått bokat genom Apollo till ett stort med fyra sängar och balkong mot staden. Standarden är bra om något sliten men inget som störde. Hade frukosten varit bättre hade betyget blivit 5/5. Mer variation på bröd, fler sorters pålägg hade varit kanon. Yoghurt och frukten var väldigt trevligt. Rekommenderar detta hotell starkt då det ger bra valuta för pengarna och ligger jättebra till utan att vara "mitt i smeten"