Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 58 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
5,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fantastiskt läge, fräscha rum.
-
Frukosten!

Bekräftad gäst: 2021-09-25


5 av 10

+
Löget
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-09-25


9 av 10

+
Väldigt bra och tillmötesgående personal. Stora allmänna, gemensamma ytor med många stolar.
-
Det skulle kunna påföras yttre balkonger på en fasad. Att varmbadstunnan, hottub jaccuzi är stängd pga av virusvarning var trist. Särskilt så här i slutet av säsången hade man gärna nyttat den.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


8 av 10

+
Läget. Trevlig arkitektur. Poolen
-
Varierad och mer omfattande frukost

Bekräftad gäst: 2021-09-18


8 av 10

+
Läget
-
Bättre frukost Nya kylskåp

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
Perfekt läge och rent och snyggt.
-
Vi blev lite besvikna på brödet, som ofta var väldigt torrt.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
Lugnet och att det var rent och snyggt. Följde corona reglerna.
-
Ingen stor grej men några ytterligare krokar i badrummet för handdukar tror jag skulle uppskattas.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Mysigt hotell med bra l?ge, bara n?gra minuters g?ngv?g s? ?r du i centrum.
-
Enkla rum och enkel frukost men f?r ?nd? h?gt betyg av mig f?r helheten.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


10 av 10

+
Läget i staden var mycket bra
-
De använde något medel i poolen, som avger en konstig lukt.

Bekräftad gäst: 2021-09-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

228 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
63
Bra
 
19
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-09-12

av missmikisan Malmö, Sverige

Trevligt hotell

Bra hotell med nära till bra restauranger och shoppinggatorna! Mycket trevlig och tillmötesgående personal! Det enda som är något negativt är att det är lägre till bättre stränder men det är lätt att ta bussen till stranden! Min familj med två små barn trivdes mycket bra på ionia hotel!

 
2019-09-08

av Hans V Stockholm, Sverige

Bra läge, fin miljö, lugnt och trevlig personal

Toppenbra hotell. Fin trädgård, flera etapper med sitt platser. Fina omgivningar. Vi sov gott och stördes ej av trafik eller grannar. Bra frukost. Parkering till bilen. Trevlig personal. Mycket bra städning alla dagar. Vi hade en härlig semestervecka. //Hans & Merja

 
2018-09-24

av MarikaEl Stockholm, Sverige

Mycket bra läge i Skopelos stad

Fin balkong som till och med höll oss torra under ett skyfall, ingen insyn alls dessutom. Rummet mycket bra och städningen helt utomordentlig! Brukar i normala fall undvika att titta under en dubbelsäng men här var det totalt RENT! Frukosten helt ok men blev lite tråkig efter 14 dagar. Personalen mycket trevlig och vänlig!

 
2018-06-09

av annasundin92 Hedemora, Sverige

Nöjda

Vi är väldigt nöjda, framförallt med den goda servicen från personalen. Hjälpsamma och trevliga! Bra läge till Skopelos stad. Stranden i stan var dock liten och inte så fin. Men billigt och enkelt att åka lokalbuss till andra jättefina stränder på ön. Helt okej frukost. Prisvärt hotell helt enkelt.

 
2017-09-28

av P-Hall1985 Höganäs, Sverige

Bra genuint hotell

Härligt hotell som charmar med sin enkelhet. Väldigt trevlig personal som hjälper en med allt utan att vara på en. Vi fick byta från två rum som vi hade fått bokat genom Apollo till ett stort med fyra sängar och balkong mot staden. Standarden är bra om något sliten men inget som störde. Hade frukosten varit bättre hade betyget blivit 5/5. Mer variation på bröd, fler sorters pålägg hade varit kanon. Yoghurt och frukten var väldigt trevligt. Rekommenderar detta hotell starkt då det ger bra valuta för pengarna och ligger jättebra till utan att vara "mitt i smeten"