Aegeon

Aegeon är ett familjedrivet hotell som ligger vackert på en höjd, strax utanför Skopelos stad. Här kan du bada i poolen och bara njuta av utsikten. Hyr gärna en bil för att ta dig runt på ön och till stränderna.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Otroligt mysigt och lugnt, fantastisk utsikt, fina rum , underbar personal och ägarfamilj man kän...
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,9 km
Till centrum: 1,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Strax utanför Skopelos stad, med vacker utsikt över staden, ligger hotellet Aegeon. Det sägs att utsikten ska vara extra vacker på kvällarna, när ljuset från Skopelos stad speglar sig i vattnet. Här bor du bland oliv- och pinjeträden, njuter av lugnet och den grekiska gästvänligheten. Hotellet har ett poolområde med vacker utsikt över havet. En pool samt solstolar och parasoller. Varje morgon står frukosten uppdukad i frukostrummet. Kaffe eller något kallt att dricka finns i baren.

Wifi över hela hotellet. Reception med begränsade öppettider. Deponering i receptionen. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Vi rekommenderar en hyrbil då avståndet och de branta backarna ner till Skopelos stad är svåra att promenera på. Till Glyfoneri Beach är det 1,9 kilometer och till Glysteri Beach är det 3 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Alla hotell, Skopelos

Aeolos Skopelos

Hotell Aeolos är ett vackert beläget hotell med ett stort poolområde som vetter direkt mot havet. Det är gångavstånd till stranden vid Skopelos hamn och ett måste under semester är ett besök i Skopelos stad, som lockar med små butiker tavernor och caféer bara 500 meter från hotellet.

Skopelos Village

Skopelos Village är ett omtyckt hotell, vackert inbäddat bland blomstrande bougainvilleas. Under inspelningen av filmen Mamma Mia bodde några av skådespelarna här och hotellet ger en hemtrevlig atmosfär.

Sunrise Village Skopelos

Lägenhetshotellet Sunrise Village har ett fint läge längs kustvägen, strax utanför Skopelos stad. Härifrån har du bekvämt gångavstånd till både centrum och stranden. Väljer du att stanna på hotellet lockar poolen till många sköna dopp.

Stafylos

Välkommen till Stafylos, ett familjeägt litet lägenhetshotell bara 4 kilometer från Skopelos stad. Hotellet ligger på toppen av en sluttning, som är täckt av pinjeträd, med panoramautsikt över Egeiska havet. Njut av ett dopp i poolen, något svalkande i poolbaren eller promenera ner till stranden för ett salt dopp i havet.

Ariadne

Ariadne på Skopelos är ett litet hotell och gemytligt hotell med vacker utsikt över omgivningarna och havet. Från hotellet är det promenadavstånd till stranden. Här kan du njuta av en härlig frukost med inslag av lokala produkter.

Skopelos Summer Homes

Skopelos Summer Homes ligger bara en kort promenad från stranden i stan, och de mysiga centrala delarna av Skopelos stad. Här kan du strosa runt i omgivningarna och bara njuta av platsens genuina atmosfär. När solen sjunker ner i havet flockas alla kring de mysiga tavernorna och kaféerna i hamnen.