Stafylos

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till Stafylos, ett familjeägt litet hotell bara 4 kilometer från Skopelos stad. Hotellet ligger på toppen av en sluttning, som är täckt av gröna tallar, med panoramautsikt över Egeiska havet. Njut av ett dopp i poolen, något svalkande i poolbaren eller promenera ner till stranden för ett salt dopp i havet.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 102 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Koppla av på mysiga Stafylos som omges av blommade trädgårdar och ligger på en sluttning nära Skopelos Stad.

På hotellet finns en mindre pool med underbar utsikt över havet och på stenterrassen finns kostnadsfria solstolar och parasoller. Koppla av helt eller njut av en svalkande dryck eller något litet att äta i poolbaren. Stranden ligger en kort promenad ner från hotellet, med klart turkost vatten, solstolar och parasoller mot avgift.

De närmsta stränderna är Stafylos och Velanio (Velanio är en nudiststrand), ca 350 meter bort. Stafylos är en vacker strand omgiven av höga grönskande berg och består av ljusa stenar. Det finns ett par tavernor vid Stafylos och längs vägen in mot Skopelos stad.

Det är gratis wifi på hela hotellet och parkeringsplats ingår i mån av plats. Reception är öppen kl. 07.00-23.00. Tvättservice mot avgift.

I Skopelos stad finns många kaféer, restauranger och barer, och mysiga kullerstensgator och gränder att upptäcka. Den lokala busshållplatsen ligger ca 50 meter bort. Dessutom erbjuder hotellet gratis busstransport till och från centrum varje eftermiddag/kväll, om du bokar din plats minst en halvtimme innan.

I närheten finns goda möjligheter till vandring, cykelturer, kanotpaddling och snorkling i de vackra miljöerna.

Du kan också hyra en bil och till exempel se öns natursköna kust med små fiskebyar och stränder som Agnontas, Limnonari, Panormos, Milia eller Kastani.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Strand- och turistområde med genomfartstrafik. Nivåskillnader inom och utanför hotellområdet.