1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Pension Soula

Lilla Pension Soula har bara 10 rum och i priset ingår traditionell grekisk frukost där de flesta grönsakerna kommer från hotellägarnas egen trädgård. Stranden ligger bara en kort promenad från hotellet och på kvällen kan du ta dig in till Skopelos stad och ta del av dess utbud av bra restauranger.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Att få bo och äta frukost i en prunkande och artrik trädgård. Trevlig och omtänksamt bemötande av...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 20 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Pension Soula är ett traditionellt och enkelt hotell vars inredning ger intrycket av att bo hemma hos en familj. Detta bokar du om du inte har krav på många faciliteter. Här bor du i enkla rum och det finns en bar och en gemensam plats med bord och stolar att sitta ner och njuta av eftermiddagens iskalla frappe. Lokal trafik.

Måltider

Enklare frukost (traditionell grekisk frukost).

Bra att veta

Avståndet till stranden (100 m) avser klapperstensstranden vid hamnen i Skopelos stad. Stranden är en offentligt strand och i början och slutet av säsongen finns det inga solstolar eller parasoll där. Under högsäsong finns det vissa tavernor som tar fram solstolar och parasoll för sina besökare. Runt ön finns fler fantastiska stränder. Till många av dem kan man åka buss, eller ännu smidigare är att hyra bil.