Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 49 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Fantastiskt familjärt pensionat. Vacker trädgård där frukosten intogs under olivträd och limeträd.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Småskaligheten, läget i en lummig trädgård, tysta och fina omgivningar och bara några minuters promenad till centrum.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
Trädgården var väldigt mysig. Generös och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


3 av 10

+
Trädgården
-
Det behöver en uppfräschning, när det regnar uteblir frukosten, dålig wifi

Bekräftad gäst: 2022-09-17


9 av 10

+
Mysigt, fantastisk trädgård och god frukost
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Personal och miljön
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


10 av 10

+
trädgård
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


9 av 10

+
Att det var litet och gemytligt och man lätt fick kontakt med både ägare och andra gäster.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


8 av 10

+
Kostas, värden!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


6 av 10

+
litenheten
-
inget vattentryck, frukosten serverades först klockan 09.00, vilket innebar att vi blev utan frukost på utflyktsdagen samt på hemresedagen, alltför hårda madrasser i sängarna

Bekräftad gäst: 2022-08-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

25 omdömen
Utmärkt
 
25
Väldigt bra
 
0
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2017-08-28

av Joner246

Trevligt pensionat i äkta greksik anda!

Kostas med familj är underbara värdar och de gör allt för att vistelsen skall bli så bra den bara kan. Rummen är enkla men har vad som behövs - dusch, WC, säng, AC mot kostnad samt ett kylskåp och lite glas och muggar. Frukosten serveras i och med grönsaker från trädgården som omger pensionatet. Kostas mamma Soula lagar mat till grekisk afton men även omelett till frukost samt "honey balls". Väl värt ett besök!!

 
2017-07-16

av 618clash Åmål, Sverige

Mysigt pensionat

Detta mysiga lilla pensionat är det perfekta stället att varva ner och ladda batterierna. Lugnt och skönt men ändå nära till centrum. Frukosten serveras i den lummiga trädgården där gästerna utbyter erfarenheter. Kostas serverar, mamma lagar och pappa odlar, allt makalöst gott. Bra rum med balkong eller terass. Rekommenderas varmt

 
2017-07-11

av sriMirissa Malmö, Sverige

Underbart pensionat!

Det bästa stället att bo på i Skopelos stad!Lugnt. Ingen trafik. Rena rum med balkong. Stor altan dessutom att dela med övriga gäster. Underbar trädgård där frukost serveras med grönsaker o frukt fr den egna trädgården. Kostas p hans föräldrar hlr allt för att man ska trivas! Förstår att många gäster återkommer år efter år!

 
2017-07-04

av 233almutp

Underbar liten pension med lummig trädgård

Denna mysiga lilla pension, familjeägd och med egen trädgård och odling, ligger på nära avstånd från centrum men ger ändå en lugn omgivning med naturens ljud och dofter. Frukosten serveras i trädgården av den vänlige ägaren Kostas. Rummen är ljusa och rena, balkong plus sittmöjligheter i både skugga och sol finns runtom. Rekommenderas varmt

 
2017-08-09

av dorisw723 Östra Norge, Norge

Greek evining

Very nice people ,an the best homemaid food! Best service ever and we will go there next year. Costa really runs his famely Place well Near centrum and resturants, port and markeds. best regards from Norway