Maistros

  • Nära hamnpromenaden i Skopelos stad
  • Fint poolområde

Från lägenhetshotellet Maistros har du en fantastisk utsikt över Skopelos stad och dess vita hus och havet. Här finns det mesta som behövs för att trivas – rymliga lägenheter med välutrustade kök, ett trevligt poolområde och promenadavstånd till den mysiga hamnpromenaden i Skopelos.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Tvårumslägenhet i etage för 1-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummen var fräscha samt välutrustade med både tvättmaskin , ordentlig kyl etc. Rummen hade även e...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 10 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 900 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

I lugna omgivningar en bit ifrån Skopelos stad hittar du lägenhetshotellet Maistros. Hotellet har ett fint poolområde med en pool och några solstolar och parasoller.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Trädgård. Parkering ca 150 meter från hotellet. Hotellet har ingen reception, så vid ankomst sitter nyckeln i dörren. Ibland måste transferbussen stanna ca 200-250 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte. Backe upp till hotellet. Lokal trafik.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Avståndet till stranden (200 m) avser klapperstensstranden vid hamnen i Skopelos stad. Stranden är en offentligt strand och i början och slutet av säsongen finns det inga solstolar eller parasoll där. Under högsäsong finns det vissa tavernor som tar fram solstolar och parasoll för sina besökare. Runt ön finns fler fantastiska stränder. Till många av dem kan man åka buss, eller ännu smidigare är att hyra bil.