1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Ionia

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Dan,
Växjö

+
Trevlig personal rent och fräst
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


6 av 10

Thomas,
Västerås

+
Läget och trevlig personal
-
Bättre WiFi. Det är ett absolut krav idag att nätet fungerar och med en hastighet och stabilitet som är stor, Ett bättre badrum i stort och med avställningsytor i badrummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Monica,

+
Läget. Ytorna utomhus, det fanns en hel del sittgrupper att välja på. Rent och välskött.
-
Lite mer varierad frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Linus,
Tranås

+
Läget
-
Mer varierad frukost.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


10 av 10

Eduardo,
Stockholm

+
Personalen! Mycket vänliga och trevliga människor. Vi kom tillbaka till hotellet efter några år och frågade efter samma rum vi hade haft tidigare, det fick vi utan problem.
-
Frukosten kunde vara lite mer varierande.

Bekräftad gäst: 2018-09-01


9 av 10

Sebastian,
Löddeköpinge

+
Läget! Tar ett par minuter att gå så är man nere bland restauranger och butiker. Hade hyrbil hela veckan genom apollo, underbart att få den lämnad och hämtad på hotellet och att de hade gratis parkering. Utforskade hela ön med bilen, perfekt då stranden inte var så kul i skopelos stad. Trevlig personal och ordning och reda på hela hotellet. Betyget är satt i förhållande till klassificeringen för hotellet. Var bättre än förväntat.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-18


7 av 10

Peder,
Stockholm

+
Trevlig personal
-
Bättre ordning vid poolen. Många gick ner och ockuperade solstolar med handdukar för att sen försvinna. Svårt att finna ro och poolen var ofta fylld av stojande barn och deras flamingos, krokodiler och annat plast.

Bekräftad gäst: 2018-08-18


8 av 10

Susan,
Norrköping

+
Servicen. väldigt trevlig personal. rent, mysigt, typiskt grekiskt. Nära till allt i staden.
-

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

,

+
Personalen
-
Mer utbud i baren

Bekräftad gäst: 2018-07-28


9 av 10

Jonas,
Linköping

+
Otroligt bra bemötande från reception
-

Bekräftad gäst: 2018-07-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

207 omdömen
Utmärkt
 
129
Väldigt bra
 
54
Bra
 
17
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-09-24

Inlägg av MarikaEl Stockholm, Sverige

Mycket bra läge i Skopelos stad

Fin balkong som till och med höll oss torra under ett skyfall, ingen insyn alls dessutom. Rummet mycket bra och städningen helt utomordentlig! Brukar i normala fall undvika att titta under en dubbelsäng men här var det totalt RENT! Frukosten helt ok men blev lite tråkig efter 14 dagar. Personalen mycket trevlig och vänlig!

 
2018-06-09

Inlägg av annasundin92 Hedemora, Sverige

Nöjda

Vi är väldigt nöjda, framförallt med den goda servicen från personalen. Hjälpsamma och trevliga! Bra läge till Skopelos stad. Stranden i stan var dock liten och inte så fin. Men billigt och enkelt att åka lokalbuss till andra jättefina stränder på ön. Helt okej frukost. Prisvärt hotell helt enkelt.

 
2017-09-28

Inlägg av P-Hall1985

Bra genuint hotell

Härligt hotell som charmar med sin enkelhet. Väldigt trevlig personal som hjälper en med allt utan att vara på en. Vi fick byta från två rum som vi hade fått bokat genom Apollo till ett stort med fyra sängar och balkong mot staden. Standarden är bra om något sliten men inget som störde. Hade frukosten varit bättre hade betyget blivit 5/5. Mer variation på bröd, fler sorters pålägg hade varit kanon. Yoghurt och frukten var väldigt trevligt. Rekommenderar detta hotell starkt då det ger bra valuta för pengarna och ligger jättebra till utan att vara "mitt i smeten"

 
2017-09-21

Inlägg av moggeo Säffle, Sverige

Semesterresa

Väldigt trevligt familjärt hotel där all personal verkar göra allt för att man ska trivas.🙂 Det vi saknade var ett duschdraperi,för det var omöjligt att duscha utan att golvet blev blött o halkigt.Vi fick extra golv-handduk så det var bra,men det borde gå att borra skruv i väggen o fästa draperi däri Frukostbuffe'n var bra o vi saknade inget,men brödet kunde varieras då vi bodde 14 dagar. Vi rekommenderar detta hotell för deras generösa o trevliga personal Morgan o Kerstin Ohlsson Tilderud Västra 661 92 Säffle Sweden

 
2017-09-21

Inlägg av Annika67 Falun, Sverige

Mysigt lugnt hotell

Mellanstort hotell i ett lugnt områden och ändå nära till allt. Fina rum och fräscha badrum. Många gemensamma utrymmen att nyttja, fanns en trevlig takterass där vi kunde samlas för en gemensam drink innan middag och samtidigt titta på en vacker utsikt. Personalen är jättetrevlig och hjälpsam. Hotellet ligger en bit upp i staden men inget problem att gå i de fina gränderna ner till hamnen, det tar ca 10 min att promenera ner. Det finns fina restauranger i gränderna inte långt från hotellet vilket jag rekommenderar mer än att gå ner till hamnen. Frukosten var helt ok, det serverades, kaffe/The, ost, skinka, ägg, juice, bröd, grekisk yougurt, flingor och flera olika frukter. Det fanns även ett gediget kakfat om man är intresserad av det. Vi åkte med båten kl 07.00 när vi lämnade Skopelos och då var de snälla och ställde in ägg, smörgås och juice i vår kyl som vi kunde äta innan vi åkte på morgonen.