Resor till Skiathos

orter sorterade efter

I Megali Ammos spenderar du dagarna på den härliga sandstranden. Apollo erbjuder många hotellalternativ, så det är bara att välja och vraka.

Läs mer om Megali Ammos 8 hotell från 4 007 SEK

Längtar du efter avkoppling, sol och bad är en resa till Achladies perfekt! Här bor du bland olivlundar och har nära till Skiathos stad och andra trevliga städer och öar.

Läs mer om Achladies 3 hotell från 4 447 SEK

I Skiathos stad väntar massor av restauranger med alla tänkbara menyer, ett pulserande nattliv och bra shopping. Staden är modern och väldigt populär bland oss skandinaver.

Läs mer om Skiathos Stad 5 hotell från 6 816 SEK

Res till Koukounaries som stoltserar med en av Europas främsta stränder! Här väntar mjuk sand och kristallklart vatten. Välkommen till paradiset!

Läs mer om Koukounaries 3 hotell från 5 136 SEK

Res till Skiathos och upptäck badviken Vasilias. På hotell Kassandra Bay kan du se fram emot en fyrsolig semesterupplevelse precis intill den härligt inbjudande stranden.

Läs mer om Vasilias 3 hotell från 6 162 SEK

Res till Skiathos och den lugna orten Troulos i sommar! Orten är perfekt för barnfamiljer och de som söker lugn och ro på semestern.

Läs mer om Troulos 2 hotell från 6 316 SEK

Agia Paraskevi, den lilla orten med den långa härliga sandstranden. Här kan du njuta av lata dagar vid havet, och promenera längs stranden för att sedan slå dig ner på en av byns mysiga tavernor.

Läs mer om Agia Paraskevi 1 hotell från 9 459 SEK

Aselinos är en lugn plats på norra sidan av Skiathos. Här kan du koppla av på en ostörd del av ön med vandringar genom fin natur eller med bad vid den naturliga sandstranden. Besök det lilla klostret Kounistra och njut av grekisk mat på tavernan vid stranden.

Läs mer om Aselinos 1 hotell från 8 185 SEK

Vill du bo i lugna och fridfulla omgivningar som är inbäddad i grönska ska du boka nästa resa till Kanapitsa och Kalamaki på södra Skiathos. Bland de privatägda villorna ligger mysiga tavernor och vackra små badstränder. Vill du känna Skiathos stads livliga stadsliv ligger det bara en bussresa bort...

Läs mer om Kanapitsa & Kalamaki 1 hotell