Skiathos – tips inför resan

Skiathos – restips

På jakt efter det perfekta semesterparadiset? Testa Skiathos! Här finner du grekiskt öliv i sin mest renodlade form, med gott om nöjen och vackra sandstränder. Hitta inspiration inför din Skiathosresa här.

Boka din resa till Skiathos

Strandparadiset Skiathos

Vad vore en solsemester utan en bra strand? På Skiathos kryllar det av härliga stränder såväl lugna som livliga – och oavsett vilken du väljer ska du se att du kommer stöta på det kristallklara vatten som utmärker Grekland.

Läs om våra favoritstränder

En smakrik semester

På Skiathos myllrar det av mysiga tavernor som garanterat bjuder på gastronomisk belåtenhet. Ta del av våra främsta restaurang- och mattips här.

Läs mer

Håll igång under resan

Ta en paus från beachen! Skiathos lämpar sig utmärkt för olika sorters aktiviteter, vare sig du är ute efter att dyka eller bara ta en långpromenad. Ta del av våra tips här.

Läs mer

På och bortom Skiathos

Skiathos erbjuder många sevärdheter, bland annat öns pittoreska huvudstad. Men gå inte heller miste om att lämna Skiathos om än för en kortare utflykt – det kryllar nämligen av närbelägna öar som är alldeles fantastiska.

Ta del av våra tips

Smått och gott

Marinparker, utomhusbio, utflykter och shopping. För dig som gillar att hitta på saker under semestern, kika in här för att få tips på diverse sysslor på Skiathos.

Läs mer här