Resor till Kolios

Den lugna orten Kolios ligger på södra Skiathos, strax väster om Kalamaki-halvön och cirka 6,5 kilometer från huvudstaden Skiathos stad. Kolios passar dig som vill komma bort från turistorterna och se lite av öns genuina sida.

Populära hotell – Kolios


Fakta om Kolios

Valuta

Euro (EUR).

Transfer

Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

I Kolios finns en sandstrand.

Mer fakta

Väder

jan 10°c
feb 11°c
mar 13°c
apr 17°c
maj 22°c
jun 27°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 12°c
7,7 av 10 Kolios
Våra gästers betyg, baserat på 23 omdömen

Alla orter Skiathos

Koukounaries

Res till Koukounaries som stoltserar med en av Europas främsta stränder! Här väntar mjuk sand och kristallklart vatten. Välkommen till paradiset!

Achladies

Längtar du efter avkoppling, sol och bad är en resa till Achladies perfekt! Här bor du bland olivlundar och har nära till Skiathos stad och andra trevliga städer och öar.

Agia Paraskevi

Agia Paraskevi, den lilla orten med den långa härliga sandstranden. Här kan du njuta av lata dagar vid havet, och promenera längs stranden för att sedan slå dig ner på en av byns mysiga tavernor.

Aselinos

Aselinos är en lugn plats på norra sidan av Skiathos. Här kan du koppla av på en ostörd del av ön med vandringar genom fin natur eller med bad vid den naturliga sandstranden. Besök det lilla klostret Kounistra och njut av grekisk mat på tavernan vid stranden.

Vasilias

Res till Skiathos och upptäck badviken Vasilias. På hotell Kassandra Bay kan du se fram emot en fyrsolig semesterupplevelse precis intill den härligt inbjudande stranden.

Megali Ammos

I Megali Ammos spenderar du dagarna på den härliga sandstranden. Apollo erbjuder många hotellalternativ, så det är bara att välja och vraka.

Troulos

Res till Skiathos och den lugna orten Troulos i sommar! Orten är perfekt för barnfamiljer och de som söker lugn och ro på semestern.

Skiathos Stad

I Skiathos stad väntar massor av restauranger med alla tänkbara menyer, ett pulserande nattliv och bra shopping. Staden är modern och väldigt populär bland oss skandinaver.