Hermes Skiathos

Hermes Skiathos ligger i det natursköna Kolios-området på Skiathos. Här kan du koppla av vid poolen, eller njuta av salta dopp i havet som ligger nära. Hotellet ligger på en kulle så att du har en vacker utsikt över havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer/2-3 personer, vara 1 barn. Familjerum för 2-4 personer. Familjerum för 4-6 personer. Sviter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolområdet och balkongen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 389 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hermes Skiathos består av två byggnader i 4 våningar, och ligger i ett grönt och lummigt område på Skiathos.

Här finns en härlig terrass med pool och solstolar och parasoller. Det finns också en barnpool. Poolbar som serverar mat hela dagen och som ofta spelar musik. Ner till stranden är det bara ca 500 meter.

Poolbaren som ligger på terrassen svidar om till restaurangen Il Gusto på kvällen och serverar medelhavsinspirerade rätter, samt nyfångade skaldjur. På hotellet finns också en supermarket.

Wifi på hela hotellet ingår. Receptionen har öppet dagtid. Biljard. Parkering. Det är ca 50 meter till en busshållplats och ca 7 kilometer till Skiathos stad. Det är ca 500 meter till stranden Tzaneria och ca 800 meter till den livliga sandstranden Vromolimnos. Trafikerad väg måste korsas för att komma till stranden.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé