Kundomdömen om Hermes (Skiathos)

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Rummet och läget. Sängen var utmärkt.
-
Min sista vecka var även hotellets sista vecka för säsongen. Frukostkvaliten fösämrades. Sista dagen var även kaffemaskinen försvunnen. Visst, man ordande kaffe, men det var inte alls lika bra. Jag skulle åka på eftermiddagen, men var ju tvungen att checka ut kl 11 ändå. Det fanns inget område på hotellet där jag kunde vistas. Redan vid frukost tog man bort alla möbler runt poolen, man fick verkligen känna att man var oönskad. Rummets kylskåp förde ett fruktansvärt oväsen. När det startade om lät det som när en bil startar - i rummet! Hade bra öronproppar som tur var. Var det liv på restaurangen, så lät det som om de var inne i mitt rum. Det var slut vid midnatt. Återigen var det utmärkt med öronproppar. Själva rummet var jättebra, förutom just det sagda. Min brandvarnare startade pipa en morgon. Jag bad mannen i receptionen byta batteri. När jag kom till mitt rum igen var den tyst. Antog att den hade fått nytt batteri. Det hade den inte. Halv tre på natten startade den med sitt karaktäristiska käcka skrikande med oregelbunden intervall. Vi hade det mysigt, kylskåpet, brandvarnaren och jag . . . jag hade ju öronproppar. Vid sju på morgonen ringde jag the emergency number. Mannen som så småningom svarade skickade någon, som faktiskt kom redan efter 10 min. Varnaren satt högt uppe i snedtaket, omöjligt för mig att komma åt. Båda de sistnämnda männen bad om ursäkt. Det gjorde aldrig receptionisten.

Bekräftad gäst: 2022-10-01


10 av 10

+
Trevlig personal, rent, bra mat, lagom stort, nära till närmaste strand
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


10 av 10

+
Fint poolområde, väldig trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


8 av 10

+
Sköna sängar, trevlig personal, poolen och frukostbuffén.
-
Jag trodde det skulle vara närmare till stranden än det var plus att jag hade hoppats på lite havsutsikt. Dessutom var det väldigt backigt upp till hotellet och det fanns bara få tavernor inom gångavstånd.

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
Rummet, trevlig personal och närhet till busshållplats.
-
Apollos beskrivning av närhet till strand och "centrum" stämde inte alls. Apollo borde upplysa om att "stranden" kom man till efter en promenad i backar och att halva den stranden tillhör ett annat hotell (och deras solstolar för man inte hyra). "Centrum" var helt obefintligt, så det förstår vi inte alls vad Apollo hänvisar till.

Bekräftad gäst: 2022-09-03


3 av 10

+
Restaurangpersonalen och solstolarna.
-
Bildera på hemsidan stämde inte överens med verkligheten. Det stod att hotellet var nyrenoverad vilket inte heller stämmer. Det enda som var nytt var sängarna.

Bekräftad gäst: 2022-08-20


7 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


1 av 10

+
Inget
-
För att bilderna på er hemsida var långt ifrån verkligheten, hade förväntat mig ett nyrenoverat hotellrum och fick långt ifrån det, inte renoverat öht.

Bekräftad gäst: 2022-06-11


9 av 10

+
När jag behövde veta ngt för att göra mina utflykter hade de svaren.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

363 omdömen
Utmärkt
 
174
Väldigt bra
 
110
Bra
 
37
Mindre bra
 
27
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2019-11-04

av Linalj

Mycket bättre än förväntat

Vi trivdes bra under våran vistelse på Hermes. Passade oss som inte vill vara mitt i smeten! Bra service och riktigt trevlig personal. En liten affär fanns alldeles nedanför hotellet. Har man svårt att gå är det kanske inte det mest optimala valet då det är en ganska brant backe för att ta sig upp till poolen, vissa rum, receptionen och restaurangen. Maten var fantastisk, vi hittade ingen annan restaurang på ön som serverade lika god mat. Bra städning. Vi lämnade Hermes apartments väldigt nöjda!

 
2022-10-24

av lorrainee454 Harrogate

Hermes Hotel (Apartments according to Jet2)

Very steep climb to reception. Kitchens in apartments not useable when questioned staff say they are a hotel not apartments! We had to ask for some cutlery etc so we could make some food as husband is Vegan. No food suitable in restaurant. Staff very nice apart from last day when they packed up round us for end of season. Left us with no where to sit in shade. It was a hot day and we were being collected early evening. Would not recommend hotel for anyone with breathing difficulties. Certainly don't book last week of season. Shame as this spoilt what could have been a great holiday.

 
2022-10-07

av Lesleykha

Awful place it was the end of the season and I think the manager forgot he had paying customers!!! Room wasn’t cleaned p

Awful think the manager forgot he had paying customers!!! Rooms not cleaned properly Hardly anything on menu as it was coming to end of season Hello!!! You have guest that are on holiday & want to enjoy themselves should be rated 1star !! 1/10

 
2022-08-28

av Skiathosemmaandjay Swinton, Storbritannien

Amazing

We are still here and don’t want to leave, the hotel is set in beautiful surroundings and a short walk up from the main road but there is no road noise which is a god send. The staff are all amazing and so friendly. The rooms are great the bedroom and bathroom are updated and the living room/kitchen area is a slightly dated but perfect for what we needed. Breakfast is lovely and fresh and open for 2 hours plus which is great for when u want a lie in or up with the birds :) The sun beds are super comfy and the pool area is immaculate and picturesque. Overall we have had an amazing stay and would stay here again in a heartbeat. Thank you to all of the staff for such a great stay.

 
2022-08-17

av simono570

Mt Simon Ortiz Patino

I would like to express the incredible attention I received at the courtesy of the senior and junior staff at "The Hermes Hotel" run by a very strong and kind man called Angelo..a bon vivant of class and warmth..the Barman "Ianiss " never ever forgot the requirements of Adults, married with children ..he knew exactly how to please from the age of 2 yrs old to my tender age of heading to 67 ??..the operations Manager "Costas"..kept a kind eye on me..and the restaurant staff.."Cristina and Frosso"..always made me feel at home with a smile and perhaps the Occasional witty joke"..skiathos is now my cherished second home .and Lorenzo..who runs the Hotel supermarket..is a man of laughter and witt. and Chryssa who created this place of comfort and peace and joy..is a wizard of all good..Angelo..(Directing Manager)..I look forward to my return to Paradise...Skiathos....Simon Ortiz Patino (me,)