Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Vattenkokare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum med en vardagsrumsdel och ytterligare ett sovrum. En dubbelsäng i varje sovrum. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummen.

Rumsstorlek: ca 44 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum med 6 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av ett sovrum med en vardagsrumsdel och ytterligare två sovrum. En dubbelsäng i varje sovrum. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummen.

Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 4-6 personer.

Svit

Svit med balkong. Nivåskillnader inom några sviter med några trappsteg. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare. Tv med lokala kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.