Rumstyper på Hermes (Skiathos)

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Vattenkokare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I denna rumstyp räknas barn under två år in i maxantal personer i rummet.

  • Till sommaren 2023 har dubbelrummen endast balkong och tar 2-3 personer.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med 4 ordinare bäddar samt en balkong. Familjerummet består av två sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng i varje sovrum. Kylskåp. Vattenkokare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Familjerum med 6 ordinarie bäddar

Familjerum med 6 ordinarie bäddar samt en balkong. Familjerummet består av tre sovrum och ett vardagsrum. En dubbelsäng i varje sovrum. Kylskåp. Vattenkokare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 4-6 personer.

Svit

Svit med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Vattenkokare. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer.