1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aspres

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
-
Poolbaren borde ha varit öppen längre på kvällen

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Anders,
Stockholm

+
Poolen och personalen. Prisvärt.
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

,

+
Lugnt och skönt
-

Bekräftad gäst: 2018-09-29


4 av 10

Allan,
Västerås

+
Poolområdet
-
Byt ut/komplettera köksutrustningen. Byt toalettlock. Fixa duschen, upphängning och läckage. Fixa rätt storlek på pluggen i diskhon. ALDRIG varmare vatten än, i bästa fall, ljummet.

Bekräftad gäst: 2018-09-29


5 av 10

Inga-Lill ,
Väjern Kungshamn

+
Lugnt o skönt Fin havsutsikt
-
Duschen behöver fixas. Slut på varmvatten när vi skulle duscha

Bekräftad gäst: 2018-09-29


8 av 10

Anna,
Malmö

+
Det lugna läget och poolområdet.
-
Kanske något spartanskt i nuläget.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


8 av 10

Helene,
Stockholm

+
Bästa läget med fantastisk utsikt över havet
-
Lite bättre köksutrustning. Gärna Micro.

Bekräftad gäst: 2018-09-22


9 av 10

Ulf,
Hässleholm

+
Lugnt läge, trevlig personal.
-
Dubbelsäng var mycket smal

Bekräftad gäst: 2018-09-15


8 av 10

Angelica ,
Kållered

+
Mysigt med lugnt läge och trevliga ägare.
-
Ganska slitet, skulle behöva fräschas upp. Sängar ganska hårda och väldigt knarriga. Hyllor och bättre upphängningsmöjligheter för handdukar, toan läckte

Bekräftad gäst: 2018-09-15


2 av 10

Christofer ,
Lund

+
Bra läge.
-
Flera skarpa vita ljus måste avlägsnas från detta hotell. Det är ett generellt problem i Grekland och på flera orter med störande ljus i natten. Flera Grekiska hotell har liksom detta möjlighet för gäster att tända belysning utomhus. Detta görs av misstag, belysningen glöms. Jag fick ägna stor energi åt att täcka för otäckt skarpa ljus för att kunna sitta ute i medelhavsnatten. Jag reser för att undkomma teknikstress och ljud och ljusstörningar är det mest stressande som finns; problem återkommer vid nästan var resa till Grekland. På många håll finns även möjlighet för gäster att styra luftkonditionering utomhus på balkong. Att sitta och se på medelhavet om natten och bli stucken i ögonen med vita ljus och lyssna på skrammlande och irriterande fläkt och kylmotorer FULLSTÄNDIGT FÖRSTÖR syftet med mina resor på flera vis. Avkoppling ersätts av stress och sömnproblem, den grekiska vänligheten möts av min vrede och irritation...

Bekräftad gäst: 2018-09-08


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

47 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
20
Bra
 
9
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2018-02-08

Inlägg av Jenny E Hässleholm, Sverige

Mamma Mia

Vilket underbart ställe! Bpde jag och mina flickor blev alldeles förtjusta i det här stället, men även ägarparet. Enkla rum, men välstädade! Vi hade en fantastisk utsikt från vår altan ut över Medelhavet. Flickorna trivdes i poolen och jag trivdes på stranden. Vi hade en väldigt fin semester!!!

 
2017-08-20

Inlägg av Kent L Halmstad, Sverige

Trevligt

Ett fint grekiskt hotell i blått och vitt. Endast 36 rum så det blir väldigt lugnt. Rummen är ok, lite slitna möbler men rent och snyggt. Poolen är ganska liten men fullt tillräcklig. Poolbaren serverar enklare måltider och drycker. Ganska nära supermarket och stranden. Åt lunch nästan varje dag på Sunset nere på stranden. Hyrde vespor i två dagar och körde runt ön. Roligare än bil och lättare att ta sig fram på serpentinvägar och att hitta parkering vid stränderna.

 
2017-06-15

Inlägg av Annika S Skåne län, Sverige

Enkelt men rent

Enkla rum men rent. Trevligt par som sköter det. God grekisk sallad eller omelett vid polbaren om man vill äta en lättare lunch. Jag bor här för andra gången och är mycket nöjd. Använder mig ej av polen men såg att barnfamiljerna här gjorde det så det är säkert bra det med. Kort promenad till hav och matställen samt mindre supermarket. Missa inte att äta på Loukoulos snett över vägen! Riktigt god mat, liten familjeägd restaurang. Även bageri. Rekommenderas varmt.

 
2016-01-02

Inlägg av 13LeeLee13 Uppsala, Sverige

Man fick vad man betalade för

Vi var tre stycken som åkte och bodde på ett rum med loft. Trappan till loftet var väldigt brant och var väldigt läskig att gå i när det var mörkt. Aircondition behövdes, vi sov utan en natt och vi led. Dessvärre var det väldigt dyrt, tror att det var 7€ per natt. Vi stannade i två veckor så det blev 13 nätter med aircondition vilket kostade 91€. Badrummet var helt okej förutom duschen som var mycket liten. Sängarna knakade mycket och det kändes som om man låg på fjädrarna utan madrass. Kunde inte sova på flera nätter tack vare det. Poolen var väldigt smutsig. Temperaturen var minst 30 grader i den och vattnet var grumligt, äckligt. Poolbarens mat gick knappt att äta. Hamburgaren hade något grönt i köttet och mackorna var torra. Drinkarna var bättre. Hotellet låg ganska långt från centrum vilket var jobbigt. Det är inte kul att gå i värmen i ungefär 15 min. Som sagt det var billigt så man fick helt enkelt var man betalade för. Vi åker för resmålet inte hotellet.

 
2015-09-23

Inlägg av CatharinaK Falkenberg, Sverige

Mysigt lägenhetshotell

Trevligt lägenhetshotell, beläget ca 1 km från centrum! Paret som äger hotellet är mycket tillmötesgående och trevliga! Litet utbud av lunch, typ toast, hamburgare m.m. Trevligt poolområde, dock skulle poolen behöva rengöras oftare! Städning fungerade bra. Ca 5-6 minuter promenad till supermarket, som hade ganska höga priser. Enkelt möblerat med kyl, kokplattor och sängar. Ej soffor eller tv.