1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aspres

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Lennart ,
Östhammar

+
Supertrevlig personal o ägarna likaså! Lugnt o fint läge
-
Sängarna hårda men så är det ofta!

Bekräftad gäst: 2019-07-13


9 av 10

Annica,
Uppsala

+
Familjärt, lagom stort, mysigt. Familjen som driver hotellet är tillmötesgående och härliga. Skulle absolut vilja åka tillbaka!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-13


8 av 10

Anna,
Göteborg

+
Mysigt, familjärt och typiskt grekiskt.
-
Väldigt enkelt och slitet i lägenheten. Myror i köket och sängarna var fruktansvärt osköna. AC endast till extra kostnad och den satt på plan två vilket inte hjälpte något på plan ett.

Bekräftad gäst: 2019-07-06


4 av 10

Anna,
Lidköping

+
-Läget nära stan, men ändå avskilt. -Gott om plats vid poolen.
-
- Låt ac ingå i priset eller åtminstone se till att man kan betala med VISA och även få kvitto på den betalningen. - Bättre sängar. - Bättre köksutrusning, t.ex hela sladdar. - Allmänt slitet i badrummet, t.ex slang/munstycke, hylla etc.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


6 av 10

Karin,
Östersund

+
Stora rum, vänliga katter kring hotellet, vänlig städpersonal.
-
Reparation av trasiga saker i rummen, t.ex. lampor, duschmunstycken, 1 av 2 kokplattor som inte fungerade, att faktiskt ha klor i poolen, läckage av toalett etc. Vi reste i ett sällskap av 8 (5 rum totalt) och alla hade något som var trasigt på sitt rum. Detta drog ned betyget. Förbättring till Apollo: Påstod städning 2 dagar/vecka. Städarna tömde sopor varje vardag (ett plus!) men ordentlig städning skedde endast en gång. Jag räknar inte storstädningen innan en checkar in som en städning.

Bekräftad gäst: 2019-06-29


9 av 10

Johan,
Karlskrona

+
Bra läge, trevliga ägare, bra rum. Ett perfekt hotell, speciellt om du är en kattälskare. Ägarna gör verkligen sitt bästa för att du ska trivas. När vi kom var rummen inte klara (observera de internationella incheckning reglerna, rummet ska vara tillgänglig från 15.00) när vi kom på morgonen. Men det var inga problem vi satt i poolbaren och rätt snart var rummen klart. Bra och snabbt jobbat och klara rum innan 15.00
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


5 av 10

Lasse,
Varberg

+
Vänligt värdpar
-
Bristande kvalitet på det mesta inredningsmässigt, dåligt utbud på köksutrustning. Obekväma sängar.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


9 av 10

Åsa,
Malmö

+
Rymliga lägenheter, trevliga ägare och familjär stämning! Ligger jättefint, härlig pool, nära till stranden!
-
Husgeråden kan ses över, kan lätt bli bättre med lite utbyten.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


2 av 10

Cathrine,
Södertälje

+
Vackert beläget, utsikt över havet.
-
Om man tar 7€ per dygn för ac vore det en fördel om man tig kortbetalning för detta samt att man fick kvitto på betalningen. Det var rätt onödigt att behöva sitta och vänta i 3 timmar på att få sitt rum vid ankomsten. Hade uppskattat någon form av service där, i form av ett rum där man kunde byta om eller liknande. Varför inget bord inne på rummet? Enda bordet var på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-06-22


2 av 10

Ann-Sofie ,
Göteborg

+
-
Bättre serviceanda o bemötande Fixa duschen som var en tunn stråle sängarna var hårda o knarriga Trappan upp till rum 25 sista steget livsfarligt borde göras om

Bekräftad gäst: 2019-06-15


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

49 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
21
Bra
 
9
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av annsofieaslund1 Göteborg, Sverige

Sunkigt

Välj annat boende-kunde varit en toppensemester men ägarna o apollo saknar servicekapacitet. Poolen stängdes 19 o hotellområdet heldött. Ingen ordning o ingen reception. Ägarna satt hela dagarna vid poolbaren o rökte o såg sura ut. Dusch bestod av en ynka stråle Dåligt med utrustning i kök-hemska hårda o knarriga sängar. Dörren gick knappt att låsa. Mycket blåsigt

 
2018-02-08

Inlägg av Jenny E Hässleholm, Sverige

Mamma Mia

Vilket underbart ställe! Bpde jag och mina flickor blev alldeles förtjusta i det här stället, men även ägarparet. Enkla rum, men välstädade! Vi hade en fantastisk utsikt från vår altan ut över Medelhavet. Flickorna trivdes i poolen och jag trivdes på stranden. Vi hade en väldigt fin semester!!!

 
2017-08-20

Inlägg av Kent L Halmstad, Sverige

Trevligt

Ett fint grekiskt hotell i blått och vitt. Endast 36 rum så det blir väldigt lugnt. Rummen är ok, lite slitna möbler men rent och snyggt. Poolen är ganska liten men fullt tillräcklig. Poolbaren serverar enklare måltider och drycker. Ganska nära supermarket och stranden. Åt lunch nästan varje dag på Sunset nere på stranden. Hyrde vespor i två dagar och körde runt ön. Roligare än bil och lättare att ta sig fram på serpentinvägar och att hitta parkering vid stränderna.

 
2017-06-15

Inlägg av Annika S Skåne län, Sverige

Enkelt men rent

Enkla rum men rent. Trevligt par som sköter det. God grekisk sallad eller omelett vid polbaren om man vill äta en lättare lunch. Jag bor här för andra gången och är mycket nöjd. Använder mig ej av polen men såg att barnfamiljerna här gjorde det så det är säkert bra det med. Kort promenad till hav och matställen samt mindre supermarket. Missa inte att äta på Loukoulos snett över vägen! Riktigt god mat, liten familjeägd restaurang. Även bageri. Rekommenderas varmt.

 
2016-01-02

Inlägg av 13LeeLee13 Uppsala, Sverige

Man fick vad man betalade för

Vi var tre stycken som åkte och bodde på ett rum med loft. Trappan till loftet var väldigt brant och var väldigt läskig att gå i när det var mörkt. Aircondition behövdes, vi sov utan en natt och vi led. Dessvärre var det väldigt dyrt, tror att det var 7€ per natt. Vi stannade i två veckor så det blev 13 nätter med aircondition vilket kostade 91€. Badrummet var helt okej förutom duschen som var mycket liten. Sängarna knakade mycket och det kändes som om man låg på fjädrarna utan madrass. Kunde inte sova på flera nätter tack vare det. Poolen var väldigt smutsig. Temperaturen var minst 30 grader i den och vattnet var grumligt, äckligt. Poolbarens mat gick knappt att äta. Hamburgaren hade något grönt i köttet och mackorna var torra. Drinkarna var bättre. Hotellet låg ganska långt från centrum vilket var jobbigt. Det är inte kul att gå i värmen i ungefär 15 min. Som sagt det var billigt så man fick helt enkelt var man betalade för. Vi åker för resmålet inte hotellet.