Kundomdömen om Aspres

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 245 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Virpi,
Nynäshamn

+
Läget,lugnet,renlighet,priset..
-
Mycket lyhörd.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


9 av 10

Claesse,
Knivsta

+
Trevlig personal som är mycket välkomnande. Lugnt hotell i utkanten av Votsalakia, med underbar utsikt och nära till havet. Bra restauranger i närområdet. Nära till supermarket om man har lägenhet på hotellet. Ett hotell att längta efter att komma tillbaka till år efter år!
-

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Margita,
Stockholm

+
Lugnet.Vackra omgivningar
-
Köksutrustning.Brödrost bör finnas.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


10 av 10

Monica,
Kungsbacka

+
Läget till stranden.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


5 av 10

Elina ,
Stockholm

+
Mysigt och nära till stranden.
-
Bättre service hos vissa i personalen. Fick vänta 50 min på mitt rum då det inte var redo, i gassande sol vid hotellbaren i långbyxor då jag inte kunde byta om medans de som anlände samtidigt kunde inställa sig, beställa AC, bada och sitta i hotellbaren.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


8 av 10

Annelie,
Borås

+
Trevlig personal och bra städning
-
Skulle vilja ha lite annorlunda frukost, var samma varje morgon. Sen kanske renovera upp rummen, var lite gammalt!

Bekräftad gäst: 2019-08-24


9 av 10

Anna,
Eskilstuna

+
Bra läge, fin utsikt och trevlig personal
-
Ev micro

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Jimmy,
Göteborg

+
Ligger fantastiskt fint. När till fina stränder. Besöker detta hotell för 2:a gången i rad. Tråkigt å läsa så många tråkiga resenssioner om att de saknas de å katter här å där. Ägarna till hotellet är ju så underbara. Dem från jobbar tidigt i maj till slutet av oktober vilka stjärnor å varje dag. Så alla ni kräsna svenskar som klagar välj 5 stjärniga hotell. För ett hotell som detta är för oss icke kräsna resenärer. Som åker till Grekland för å umgås med vår familj. Dvd tv va fan skall man ha de till? Nä som sagt Rena, Alex och Georgo ni är underbara.
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


10 av 10

Peter,
Umeå

+
Personalen, mysigt
-

Bekräftad gäst: 2019-08-24


8 av 10

Johan,
Varberg

+
Trevlig personal, större pool än förväntat.
-
Bättre mat i poolbaren, baguetterna var dock väldigt goda, prisnivån i poolbaren kunde ha varit bättre, 3 euro för en liten läsk är för mycket.

Bekräftad gäst: 2019-08-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

50 omdömen
Utmärkt
 
13
Väldigt bra
 
21
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-06-17

Inlägg av annsofieaslund1 Göteborg, Sverige

Sunkigt

Välj annat boende-kunde varit en toppensemester men ägarna o apollo saknar servicekapacitet. Poolen stängdes 19 o hotellområdet heldött. Ingen ordning o ingen reception. Ägarna satt hela dagarna vid poolbaren o rökte o såg sura ut. Dusch bestod av en ynka stråle Dåligt med utrustning i kök-hemska hårda o knarriga sängar. Dörren gick knappt att låsa. Mycket blåsigt

 
2018-02-08

Inlägg av Jenny E Hässleholm, Sverige

Mamma Mia

Vilket underbart ställe! Bpde jag och mina flickor blev alldeles förtjusta i det här stället, men även ägarparet. Enkla rum, men välstädade! Vi hade en fantastisk utsikt från vår altan ut över Medelhavet. Flickorna trivdes i poolen och jag trivdes på stranden. Vi hade en väldigt fin semester!!!

 
2017-08-20

Inlägg av Kent L Halmstad, Sverige

Trevligt

Ett fint grekiskt hotell i blått och vitt. Endast 36 rum så det blir väldigt lugnt. Rummen är ok, lite slitna möbler men rent och snyggt. Poolen är ganska liten men fullt tillräcklig. Poolbaren serverar enklare måltider och drycker. Ganska nära supermarket och stranden. Åt lunch nästan varje dag på Sunset nere på stranden. Hyrde vespor i två dagar och körde runt ön. Roligare än bil och lättare att ta sig fram på serpentinvägar och att hitta parkering vid stränderna.

 
2017-06-15

Inlägg av Annika S Skåne län, Sverige

Enkelt men rent

Enkla rum men rent. Trevligt par som sköter det. God grekisk sallad eller omelett vid polbaren om man vill äta en lättare lunch. Jag bor här för andra gången och är mycket nöjd. Använder mig ej av polen men såg att barnfamiljerna här gjorde det så det är säkert bra det med. Kort promenad till hav och matställen samt mindre supermarket. Missa inte att äta på Loukoulos snett över vägen! Riktigt god mat, liten familjeägd restaurang. Även bageri. Rekommenderas varmt.

 
2016-01-02

Inlägg av 13LeeLee13 Uppsala, Sverige

Man fick vad man betalade för

Vi var tre stycken som åkte och bodde på ett rum med loft. Trappan till loftet var väldigt brant och var väldigt läskig att gå i när det var mörkt. Aircondition behövdes, vi sov utan en natt och vi led. Dessvärre var det väldigt dyrt, tror att det var 7€ per natt. Vi stannade i två veckor så det blev 13 nätter med aircondition vilket kostade 91€. Badrummet var helt okej förutom duschen som var mycket liten. Sängarna knakade mycket och det kändes som om man låg på fjädrarna utan madrass. Kunde inte sova på flera nätter tack vare det. Poolen var väldigt smutsig. Temperaturen var minst 30 grader i den och vattnet var grumligt, äckligt. Poolbarens mat gick knappt att äta. Hamburgaren hade något grönt i köttet och mackorna var torra. Drinkarna var bättre. Hotellet låg ganska långt från centrum vilket var jobbigt. Det är inte kul att gå i värmen i ungefär 15 min. Som sagt det var billigt så man fick helt enkelt var man betalade för. Vi åker för resmålet inte hotellet.