Veronica Beach

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Veronica Beach – ett charmigt litet lägenhetshotell bara ett stenkast från stranden i Votsalakia. Flera av lägenheterna har balkong med havsutsikt. Votsalakias bästa livsmedelsbutik ligger bekvämt nog under Veronica Beach och här kan du enkelt handla de varor du behöver under vistelsen.


Rumstyper

Enrumslägenhet i etage för 2-4 personer. Enrumslägenhet för 1-3 personer varav 1 barn. Tvårumslägenhet för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Att det var så nära till både strand, restauranger och butiker. Det var en stor lägenhet,en hel f...
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Veronica Beach erbjuder bästa läge i Votsalakia. Här bor du mitt i centrum med närhet till stranden, och flera av lägenheterna erbjuder havsutsikt. Det här är ett bra hotell för dig som bryr dig mer om läge än faciliteter.

Hotellet ligger ovanpå Votsalakias bästa livsmedelsbutik - perfekt för att handla varor för att laga måltider i lägenheten. Votsalakias centrum ligger precis utanför hotelldörren och här finns gott om restauranger och barer.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Det finns ingen reception på hotellet. Om du vill prata med hotellägaren kan du hitta honom på livsmedelsbutiken nedanför hotellet. Han är ägare även där och tillbringar större delen av sin dag där.