Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med en dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd för ett barn. Litet kök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enklare köksfaciliteter. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer varav 1 barn.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med en dubbelsäng eller två separata sängar på ett loft. Litet kök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enklare köksfaciliteter på entréplan. Möjlighet till extrabäddar i vanlig säng, som kan användas som soffa. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt eller begränsad havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med ett separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Kombinerat vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enklare köksfaciliteter. Möjlighet till extrabädd i vanlig säng som kan användas som soffa. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.