Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Sovrum med kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd för ett barn. Litet kök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enkel köksutrustning. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 1-3 personer varav 1 barn.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong, vissa med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar på ett loft. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enkel köksutrustning på entréplan. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett vardagsrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enklare köksfaciliteter. Tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrum med dusch och wc. Städning 6 gånger/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.