Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong. Sovrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i enkelsäng. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer varav 1 barn.

Enrumslägenhet i etage

Enrumslägenhet i etage med balkong, vissa med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar på ett loft. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Öppen planlösning mellan våningarna. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enkel köksutrustning på entréplan. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med lokala kanaler. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett vardagsrum kombinerat med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, kaffekokare och enklare köksfaciliteter. Tv med lokala kanaler. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.