Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
5,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Att det var så nära till både strand, restauranger och butiker. Det var en stor lägenhet,en hel familj skulle få plats där.đŸ„°
-
Det finns inte så mycket att klaga på,men att det som bör ses över är kaffebryggare för den kunde vi inte använda. Annars var det tipp topp â˜ș

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-04


8 av 10

+
Att dom bytt ut sängarna och renoverat badrummen efter många år med mkt dåliga sängar och dålig standard i badrummet. Samt att förbättringen med rena handdukar oftare nu var mkt uppskattat. Har blivit ett ordentligt upplyft för detta hotell vi bott på många, många ggr.
-
Tömma sopor i badrum varje dag.999

Bekräftad gäst: 2021-09-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-21


5 av 10

+
Havsutsikten, närhet till strand och tavernor och att en hel familj får plats i ett rum (med etage).
-
Lite samlad information (”bra att veta”) på rummet, t ex vem man kan kontakta vid ev frågor och problem med rummet. Det var angett att det skulle vara städning 6 ggr i veckan men vi hade städning 2 ggr - inga problem om vi vetat om det från början men nu kändes det som ett irritationsmoment att inte veta om det skulle städas eller tömmas sopor eller inte. Varför ingick inte toapapper ? Det känns självklart att det ska ingå om det ingår städning. Allt detta drar tyvärr ner på betyget för ett annars utmärkt boende.

Bekräftad gäst: 2021-08-14


8 av 10

+
Läget..
-
Lite mer information om vad man kan få tag i hotellpersonalen jag såg en av ägarna när jag kom sen inte mer
fick en rulle toapapper på 2 veckor ska väl ingå när man bor på hotell..städerskan kunde ingen engelska bad om en extra handduk men nä fick ingen..stopp i duschen när jag kom sa inget ska inte behöva det när man är på semester allt ska vara ok när man kommer!!!

Bekräftad gäst: 2021-08-07


10 av 10

+
Utsikt balkong rent aircon läget
-

Bekräftad gäst: 2021-07-31


8 av 10

+
Rent och fräscht. Bra AC. Sköna sängar. Fin utsikt trots att det var en väg utanför så är det lugnt.
-
Fler nycklar per lägenhet.

Bekräftad gäst: 2021-07-24


7 av 10

+
Läget
-
Man fick köpa egna toalettrullar, ingen visste wifi-koden, den upptäckte vi själva på dörren till lägenheten.

Bekräftad gäst: 2021-07-17


Something went wrong when loading reviews.