Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 263 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-
Några krokar att hänga kläder på.

Bekräftad gäst: 2021-10-09


10 av 10

+
Poolen,ägar-paret, hotell-komplexet,lilla kyrkan,naturen runtom,byn med alla restauranger,katterna !! Etc....
-
Öppna tidigare på våren??

Bekräftad gäst: 2021-10-09


9 av 10

+
Den mycket charmiga och trivsamma exteriören, personalen, läget, lugnet, enkelheten, utsikten över Medelhavet, berget Kerkis närhet och hunden Micki!
-
Balkongdörrarna.

Bekräftad gäst: 2021-10-02


9 av 10

+
Personalen, läget som låg lite bortanför centrum
-
Städning och rengöring av pool

Bekräftad gäst: 2021-10-02


6 av 10

+
Mysiga byggnader i tanken, runt ett typiskt grekiskt Torg.
-
Invändig renovering.

Bekräftad gäst: 2021-09-25


10 av 10

+
Enkelt grekiskt hemtrevligt , ägarna
-
Myror på rummet

Bekräftad gäst: 2021-09-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


8 av 10

+
Poolområdet
-
Eftersom det är två stjärnigt så hade man inte direkt några krav, dom krav man hade uppfyllde dom med råge. Vi åker gärna tillbaka dit.

Bekräftad gäst: 2021-09-11


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-11


10 av 10

+
Att dom var så hjälpsamma & snälla när jag behövde byta rum !
-
Städning, 1 gång är lite lite. Gärna 2 gånger/vecka hade uppskattats. Samt duscharna kan få uppdateras

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
16
Väldigt bra
 
22
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2021-08-22

av 705helenet Sandviken, Sverige

Jag längtar tillbaka!

Otroligt värdpar! Från första sekund till sista så var de glada, hjälpsamma och otroligt trevliga. Rummet var rent och städades ofta. Poolen var ren och det var alltid lungt på hotellet. Perfekt om man vill ha lugn och ro.

 
2019-06-17

av annsofieaslund1 Göteborg, Sverige

Sunkigt

Välj annat boende-kunde varit en toppensemester men ägarna o apollo saknar servicekapacitet. Poolen stängdes 19 o hotellområdet heldött. Ingen ordning o ingen reception. Ägarna satt hela dagarna vid poolbaren o rökte o såg sura ut. Dusch bestod av en ynka stråle Dåligt med utrustning i kök-hemska hårda o knarriga sängar. Dörren gick knappt att låsa. Mycket blåsigt

 
2018-02-08

av Jenny E Hässleholm, Sverige

Mamma Mia

Vilket underbart ställe! Bpde jag och mina flickor blev alldeles förtjusta i det här stället, men även ägarparet. Enkla rum, men välstädade! Vi hade en fantastisk utsikt från vår altan ut över Medelhavet. Flickorna trivdes i poolen och jag trivdes på stranden. Vi hade en väldigt fin semester!!!

 
2017-08-20

av Kent L Halmstad, Sverige

Trevligt

Ett fint grekiskt hotell i blått och vitt. Endast 36 rum så det blir väldigt lugnt. Rummen är ok, lite slitna möbler men rent och snyggt. Poolen är ganska liten men fullt tillräcklig. Poolbaren serverar enklare måltider och drycker. Ganska nära supermarket och stranden. Åt lunch nästan varje dag på Sunset nere på stranden. Hyrde vespor i två dagar och körde runt ön. Roligare än bil och lättare att ta sig fram på serpentinvägar och att hitta parkering vid stränderna.

 
2017-06-15

av Annika S Skåne län, Sverige

Enkelt men rent

Enkla rum men rent. Trevligt par som sköter det. God grekisk sallad eller omelett vid polbaren om man vill äta en lättare lunch. Jag bor här för andra gången och är mycket nöjd. Använder mig ej av polen men såg att barnfamiljerna här gjorde det så det är säkert bra det med. Kort promenad till hav och matställen samt mindre supermarket. Missa inte att äta på Loukoulos snett över vägen! Riktigt god mat, liten familjeägd restaurang. Även bageri. Rekommenderas varmt.