Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 314 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Läget
-
I behov av renovering.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


7 av 10

+
Trevligt planerat med husen runt innergård och poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


5 av 10

+
Utsikten
-
Toaletterna,duschen under allt kritik

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


7 av 10

+
Mysigt "Mamma Mia-stil"
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Trevligt personligt bemötande.Vackert gulligt hotellområde med olika lägenheter.
-
Fattades glas i lägenheten.Poolen va inte ren .

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Mycket bra service och städning.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-02


6 av 10

+
Mysig innergård
-
Större dusch, soffa att sitta i, tv på rummet, större utbud av bestick typ smörkniv.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


7 av 10

+
Sängarna var sköna
-
Duschen för liten och dränerade dåligt. För liten kokplatta och bara en som man kunde använda, Saknades brödkniv och allting fastnade i stekpannan.

Bekräftad gäst: 2023-09-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

61 omdömen
Utmärkt
 
20
Väldigt bra
 
24
Bra
 
11
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-06-29

av Lotta O Sverige

Vårt Paradis

Vi bor på Aspres för tredje gången och vi gillar verkligen både familjen som äger hotellet, så trevliga och tillmötesgående och rummet vi bor i. Lugnt läge i utkanten av byn, vilket vi gillar. Havsutsikt och ett rum som har det du behöver, rent och snyggt och vad kan vi mer begära! Vi har redan bokat in oss till nästa sommar, vi är supernöjda🥰

 
2021-08-22

av 705helenet Sandviken, Sverige

Jag längtar tillbaka!

Otroligt värdpar! Från första sekund till sista så var de glada, hjälpsamma och otroligt trevliga. Rummet var rent och städades ofta. Poolen var ren och det var alltid lungt på hotellet. Perfekt om man vill ha lugn och ro.

 
2019-06-17

av annsofieaslund1 Göteborg, Sverige

Sunkigt

Välj annat boende-kunde varit en toppensemester men ägarna o apollo saknar servicekapacitet. Poolen stängdes 19 o hotellområdet heldött. Ingen ordning o ingen reception. Ägarna satt hela dagarna vid poolbaren o rökte o såg sura ut. Dusch bestod av en ynka stråle Dåligt med utrustning i kök-hemska hårda o knarriga sängar. Dörren gick knappt att låsa. Mycket blåsigt

 
2018-02-08

av Jenny E Hässleholm, Sverige

Mamma Mia

Vilket underbart ställe! Bpde jag och mina flickor blev alldeles förtjusta i det här stället, men även ägarparet. Enkla rum, men välstädade! Vi hade en fantastisk utsikt från vår altan ut över Medelhavet. Flickorna trivdes i poolen och jag trivdes på stranden. Vi hade en väldigt fin semester!!!

 
2017-08-20

av Kent L Halmstad, Sverige

Trevligt

Ett fint grekiskt hotell i blått och vitt. Endast 36 rum så det blir väldigt lugnt. Rummen är ok, lite slitna möbler men rent och snyggt. Poolen är ganska liten men fullt tillräcklig. Poolbaren serverar enklare måltider och drycker. Ganska nära supermarket och stranden. Åt lunch nästan varje dag på Sunset nere på stranden. Hyrde vespor i två dagar och körde runt ön. Roligare än bil och lättare att ta sig fram på serpentinvägar och att hitta parkering vid stränderna.