Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 274 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Hur det var byggt och att det låg lite avsides. Det var som en liten by.
-
Ta bort parkeringsmöjligheten inne på gården. ( bredvid poolområdet)

Bekräftad gäst: 2024-07-20


7 av 10

+
Utifrån fint hotell och hotellområde. Lagom pool. Trevlig familj som drev hotellet. Bra städning.
-
Utifrån fint hotell och hotellområde. Insidan skulle behöva uppdateras till 2000-talet samt renoveras. Vi hade rör som läkte i badrummet från grannen, toaletten läckte och det rann ut vatten på golvet. Luktade mycket fukt/mögel i könsdelens lådor och skåp. Poolbaren höll inte de öppettider som stod på kvällarna. Minus att de bara tog kontanter.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


7 av 10

+
Utsikten från balkongen
-
Förnya dusch och kranar på toalett , dusch och kök . Se över köksutrustning . Väldigt dåligt.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


3 av 10

+
Utsikten, läget, trevligt bemötande av personal.
-
Helt okej men mycket regler och man blev tillsagd varannan minut då dem önskar att det är strikt trots att det är ett barnfamiljs hotell och man vet att barn kommer vilja leka. Poolen kan behöva städning då kanterna var fulla med beläggning. Byt ut sådant som går att fixa i lägenheten. Till ex. Toalettborsten och duschdraperiet då det aldrig kan har blivit utbytta, borsten var helt brun och draperiet var i ljus färg men helt grå nertill då det var smutsigt. Handfatet i badrummet var trasigt så ett gigantiskt hål stack fram vid rören, man fick vara försiktig med att ta tag i det. Sängramen var trasig så vi fick vara väldigt försiktiga därmed.

Bekräftad gäst: 2024-07-13


7 av 10

+
Trevligt hotellområde, byggt som en liten by. Lugnt läge. Stor tvårumslägenhet med gott om plats. Trevligt värdpar.
-
Wifi fungerade endast vid poolområdet. Slitna lägenheter, omodern inredning. Saknar förvaring. Duschhandtag var trasigt samt och det rann vatten på hela golvet efter dusch. AC kostade 10 EUR per dag, detta borde ni ange i er beskrivning av hotellet.

Bekräftad gäst: 2024-07-06


8 av 10

+
Mysigt och lugnt. Familjärt och bra service
-
Inte om hotellet - men när ni mailar, skickar sms med mera om tax-free far ni med osanning. Något irriterande då det försvann inom EU för flera år sedan. Undantaget några enskilda öar. Här finns det en stor förbättring att göra för Apollo

Bekräftad gäst: 2024-07-06


3 av 10

+
Trevligt pol område och en mycket bra städerska!
-
Aspres drivs av ett par som jag upplever som giriga. Vi hade tre fungerande el uttag om jag räknar med dom till spisen och kylen, nästan ingen belysning alls i rummet. WIFI fungerade inte överhuvudtaget i rummet, knappt om man satt på uteplatsen! Om man ville ha AC så debiteras man 10 Euro om dagen! Detta var fjärde gången som vi rest till Grekland och ett absolut bottennapp

Bekräftad gäst: 2024-07-06


2 av 10

+
Lilla kyrkan var fin.
-
Vi hade en toalettdörren som inte kunde stängas och öppnas från rummet, då gick den i baklås och kunde inte öppnas. Gick bara att stänga och öppna dörren inifrån toaletten. Vid två tillfällen stängdes dörren och personal fick komma och bryta upp låset. Inte trevligt att inte kunna stänga dörren när någon bajsat utan hela tiden ha dörren öppen. Andra gången den gick i lås bad jag mannen att ta bort hela låset så då var låset borta helt. Det var två dagar innan vi åkte hem.

Bekräftad gäst: 2024-06-29


7 av 10

+
Att det låg i ett lugnt område.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-29


9 av 10

+
Rent och fräscht, både på rummet och ute i hotellområdet. Gillade den lilla altanen med bord och stolar och möjlighet att hänga upp handdukar o badkläder. Familjärt
-
Jag saknade bara 2 saker i hotellrummet; fön och en helkroppsspegel (fanns bara den lilla badrumsspegeln)

Bekräftad gäst: 2024-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

66 omdömen
Utmärkt
 
22
Väldigt bra
 
25
Bra
 
13
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2024-05-27

av AnneHagfors Hagfors

Charmigt men något slitet hotell

Vi kom till hotellet som första gäster för säsongen. Det finns ingen reception utan ägaren tog emot på innergården, ropade gästens namn och följde med till rummen. Lite kaotiskt system då vi var 42 gäster som kom samtidigt. Hotellet var charmigt byggt runt en innergård med närhet till hav och restauranger men lite slitna rum i behov av uppfräschning. Varmvatten saknades först helt och sen delvis då det var problem av nåt slag. Poolen var fortfarande under påfyllning när vi kom. Det kändes som att man inte var helt klara inför säsongen. Frukosten var inte buffé som angetts i hotellbeskrivningen utan serverades vid bordet. Tunn omelett, bröd med endast marmelad som pålägg, juice (typ) kaffe/te, youghurt m flingor, sockerkaka och skivad apelsin ett par dagar. Hinken på toaletten tömdes ej på söndagar. Annars var städningen bra, vi upplevde anläggningen som ren. Wi-Fi fungerade inte på rummet utan vi fick gå till restaurangen för att få täckning. Vi åt bara första dagen i restaurangen. Det var god mat men dyrare än på andra ställen på orten.

 
2023-09-24

av Moa D

Vackert hotell. Maten ej prisvärd. Servicen ok.

Hotellet är vackert med vit fasad och blå fönster och dörrar. Allt är uppbyggt som en liten by. Totalt 35 rum. Finns både rum med utsikt mot havet eller mot innergården. Hotellet ligger i utkanten av byn men nära stranden. För att komma dit behöver man dock korsa en bilväg. Stranden är en klapperstensstrand men bitvis finns det lite mer sandiga partier. Rekommenderar badskor då det är sten även i vattnet och det finns havsborrar. Om man går 30 minuter från hotellet kommer man till en vacker långgrund sandstrand. Dåligt med lokalbussar så det var inget alternativ. På hotellet är inredningen utdaterad men en toppmodern sådan skulle inte passa in i övriga atmosfären. Sängarna är väldigt hårda. Badrummet luktade avlopp, var tvungen att ha badrumsfönstret öppet och dörren till badrummet stängd för att inte hela hotellrummet skulle lukta illa. Duschen har svag stråle och duschen var liten och endast omgiven av ett tunt duschdraperi vilket gjorde att det lätt blev blött på stora delar av golvet i samband med dusch. Handdukarna var i vissa fall väldigt slitna. Tvål fanns inte utan det fick man ordna själv. Toalettborsten var något av det snuskigaste jag sett, oklart varför man inte bytt ut denna. Bodde i ett tvåvåningsrum och trappen var väldigt brant. Aircondition kostade 7 euro per dygn. Andra har klagat på att köket var dåligt utrustat men kan inte uttala mig om detta då jag aldrig lagade mat där. Dock fanns det bara två kokplattor varav den mindre lika liten som botten på en kaffemugg. Kyl och frysfack fanns. Poolen hade bra storlek och var omgiven av cirka 7-8 parasoll med tillhörande solstolar. Ofta lugnt runt poolen och det fanns oftast plats. Barnpoolen är väldigt liten, cirka 1, 5 meter bred men säkert 70 cm djup. Således för liten för större barn och för djup för de mindre. Andra har klagat på att poolen var dåligt rengjord och det håller jag med om till viss del. Låg lite blad och smuts på botten men inga insekter eller skräp på ytan. Vi köpte till frukost och det var ett misstag. Samma frukost varje dag såldes väldigt ensidigt. Ingen buffé som brukar vara standard utan man blev serverad vid bordet. Enda valet var kaffe eller te, i övrigt fick man ett glas juice, två rostbrödsmörgåsar, en liten bägare med grekisk yoghurt och chokladpuffar, en liten engångsförpackning med smör, jordgubbsmarmelad och honung. En liten skinkomelett med tomat på sidan. En bit vattenmelon. Saknade andra typer av pålägg som tex ost, skinka, paprika, gurka eller något annat än just jordgubbsmarmelad. Väldigt tråkigt att endast få rostbröd och inget godare bröd. Saknade också möjlighet att äta t.ex bacon, äggröra, kokt ägg, pannkakor eller grekisk sallad som många andra hotell i grekland erbjuder till frukost. Hotellet är familjeägt och kvinnan som driver hotellet var trevlig och tillmötesgående. Hennes man var oftast butter och upplevdes som trött på sitt jobb. Fanns även en äldre son som ofta satt med mobilen vid poolbaren och verkade ointresserad och besvärad vid tilltal. Fanns en möbelgrupp vid poolbaren som familjen ofta satt vid när poolbaren var öppen. Ofta hade de både cigarett och mobiltelefon i högsta hugg. På rummet fanns en inplastad meny men när man sedan skulle beställa i poolbaren fick man istället en betydligt mer begränsad meny med fem olika rätter. Priserna var i det högre spannet jämfört med övriga restauranger i staden och maten enbart okej och portionerna små. Tzatziki 5 euro, grekisk sallad 8 euro och souvlaki 12 euro. Vi köpte därför endast mat på hotellet dag nummer ett, övriga dagar gick vi till andra ställen och blev betydligt mer nöjda. Städningen var okej, golven rengjordes dagligen förutom på söndagen. Handdukar och sängkläder fick man nya vid två tillfällen på en vecka. Sammantaget är det ett vackert hotell med lugn atmosfär. Servicen sådär och maten är inte prisvärd.

 
2022-06-29

av Lotta O Sverige

Vårt Paradis

Vi bor på Aspres för tredje gången och vi gillar verkligen både familjen som äger hotellet, så trevliga och tillmötesgående och rummet vi bor i. Lugnt läge i utkanten av byn, vilket vi gillar. Havsutsikt och ett rum som har det du behöver, rent och snyggt och vad kan vi mer begära! Vi har redan bokat in oss till nästa sommar, vi är supernöjda🥰

 
2021-08-22

av 705helenet Sandviken, Sverige

Jag längtar tillbaka!

Otroligt värdpar! Från första sekund till sista så var de glada, hjälpsamma och otroligt trevliga. Rummet var rent och städades ofta. Poolen var ren och det var alltid lungt på hotellet. Perfekt om man vill ha lugn och ro.

 
2019-06-17

av annsofieaslund1 Göteborg, Sverige

Sunkigt

Välj annat boende-kunde varit en toppensemester men ägarna o apollo saknar servicekapacitet. Poolen stängdes 19 o hotellområdet heldött. Ingen ordning o ingen reception. Ägarna satt hela dagarna vid poolbaren o rökte o såg sura ut. Dusch bestod av en ynka stråle Dåligt med utrustning i kök-hemska hårda o knarriga sängar. Dörren gick knappt att låsa. Mycket blåsigt