Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 221 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,8 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


7 av 10

+
Personalen var urgulliga
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


8 av 10

+
Miljön, nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


3 av 10

+
Städningen och utsikten.
-
Avlopp som luktade hela natten, rör som stod och lät hela natten, inga täcken, utan bara lakan. Poolen var skitig och icke välkomnande. Personalen vid poolen inte trevliga eller bemötande. Hårda och sträva handdukar att torka sig på. Ingen tv på rummet.

Bekräftad gäst: 2022-10-08


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
Läget balkong med havsutsikt nära strand
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


10 av 10

+
Läget poolen petsonalen
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


8 av 10

+
Mycket trevlig stämning. Underbar personal. Aspres är ett litet paradis!!!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
18
Väldigt bra
 
24
Bra
 
10
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2022-06-29

av Lotta O Sverige

Vårt Paradis

Vi bor på Aspres för tredje gången och vi gillar verkligen både familjen som äger hotellet, så trevliga och tillmötesgående och rummet vi bor i. Lugnt läge i utkanten av byn, vilket vi gillar. Havsutsikt och ett rum som har det du behöver, rent och snyggt och vad kan vi mer begära! Vi har redan bokat in oss till nästa sommar, vi är supernöjdađŸ„°

 
2021-08-22

av 705helenet Sandviken, Sverige

Jag längtar tillbaka!

Otroligt värdpar! Från första sekund till sista så var de glada, hjälpsamma och otroligt trevliga. Rummet var rent och städades ofta. Poolen var ren och det var alltid lungt på hotellet. Perfekt om man vill ha lugn och ro.

 
2019-06-17

av annsofieaslund1 Göteborg, Sverige

Sunkigt

Välj annat boende-kunde varit en toppensemester men ägarna o apollo saknar servicekapacitet. Poolen stängdes 19 o hotellområdet heldött. Ingen ordning o ingen reception. Ägarna satt hela dagarna vid poolbaren o rökte o såg sura ut. Dusch bestod av en ynka stråle Dåligt med utrustning i kök-hemska hårda o knarriga sängar. Dörren gick knappt att låsa. Mycket blåsigt

 
2018-02-08

av Jenny E Hässleholm, Sverige

Mamma Mia

Vilket underbart ställe! Bpde jag och mina flickor blev alldeles förtjusta i det här stället, men även ägarparet. Enkla rum, men välstädade! Vi hade en fantastisk utsikt från vår altan ut över Medelhavet. Flickorna trivdes i poolen och jag trivdes på stranden. Vi hade en väldigt fin semester!!!

 
2017-08-20

av Kent L Halmstad, Sverige

Trevligt

Ett fint grekiskt hotell i blått och vitt. Endast 36 rum så det blir väldigt lugnt. Rummen är ok, lite slitna möbler men rent och snyggt. Poolen är ganska liten men fullt tillräcklig. Poolbaren serverar enklare måltider och drycker. Ganska nära supermarket och stranden. Åt lunch nästan varje dag på Sunset nere på stranden. Hyrde vespor i två dagar och körde runt ön. Roligare än bil och lättare att ta sig fram på serpentinvägar och att hitta parkering vid stränderna.