Aspres

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Aspres ligger i lugna och natursköna omgivningar nära små tavernor, butiker och caféer i Votsalakia. Det trevliga poolområdet blir snabbt hotellets samlingspunkt. Närmaste affär ligger bara en kort promenad, så det är lätt att hålla lägenhetens kylskåp välfyllt.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2/1-3 personer. Tvårumslägenheter i etage för 1-4/1-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Poolen,ägar-paret, hotell-komplexet,lilla kyrkan,naturen runtom,byn med alla restauranger,katterna !! Etc....
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 54 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Aspres ligger ca en kilometer utanför orten Votsalakia där det finns gott om restauranger, tavernor, butiker och caféer. På hotellet finns ett fint poolområde med gratis solstolar och parasoller, samt ett separat barnpool för de yngre. Alldeles intill ligger poolbaren som serverar enklare rätter, och här surfar du även med gratis wifi.

Behöver du hjälp med något kan du prata med personalen som finns i poolbaren mellan ca kl. 08:00-21:00. Aspres består av flera byggnader, vissa äldre och vissa nyare, och det är nivåskillnader inom hotellområdet. De enkla, men funktionella, lägenheterna med balkong eller terrass har alla olika utseende. Utforskar du Samos med bil finns gratis utomhusparkering. Genomfartstrafik utanför hotellet.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukost finns mot tillägg.