Sirena Village

  • Köp till frukost
  • Grönt och lummigt område
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Lägenhetshotellet Sirena Village i Votsalakia är uppfört så att det ska likna en traditionell grekisk by. Det lummiga området med olivträd och små trädgårdar är en perfekt plats för att hitta semesterlugnet. Faciliteter som pool och snackbar finns på systerhotellet Sirena Residence & Spa.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Trevlig personal, lagom stort hotell.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 123 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 700 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Sirena Village bor du i mysiga bungalows omgivna av lummig grönska. Här möts du av känslan av att bo i en traditionell grekisk by, med olivträd och små trädgårdar som omfamnar hotellområdet. Gratis wifi på hela hotellområdet.

Som gäst har du tillgång till samtliga faciliteter på systerhotellet Sirena Residence & Spa. Där finns ett fint poolområde med separat barnpool, solstolar och parasoller och en poolbar som serverar snacks. I närheten av hotellet ligger stranden Tortuga Beach där gästerna får gratis solstolar och parasoll om de handlar något i baren. På systerhotellet finns även en lekplats, gym och spa med inomhuspool, jacuzzi och behandlingar mot avgift.

En kort promenad bort ligger centrum i Votsalakia, där det trevliga huvudgatan kantas av ett par restauranger, barer och butiker. Slå dig ner för att glas och spana på det grekiska vardagslivet.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukost finns mot tillägg.

Bra att veta

  • Vid ankomst och avresa stannar transferbussen 450 meter från hotellet. Gäster och bagage transporteras den sista biten med hotellets egen minibuss.