Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Bungalow som vi borde i
-
Lite fler städ dagar

Bekräftad gäst: 2021-09-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

136 omdömen
Utmärkt
 
99
Väldigt bra
 
26
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-05-10

av Curious782766

Väldigt trevligt

De har väldigt bra service. Blir det fel i bokning så kompenserar de verkligen för detta. Hotellet ligger en bit upp från stranden men verkligen inga problem att gå ner. De har även buss om man nu vill åka med den som kör gästerna. Gymmet är bra. AC fungerar bra inne på gymmet. Poolområdet är toppen. Mysigt litet ställe. Men bra vandringsmöjligheter.

 
2019-07-22

av Reseguru

Familjevecka

Supertrevligt boende! Familjärt och mysigt. Rena fräscha rum och trevlig personal. Maten i hotellbaren helt ok för både vuxna och barn! Nära stranden, bra restauranger och supermarket. Rekommenderar starkt!

 
2019-07-10

av Susanne C

Fantastiskt!

Har bara gott att säga om hotell, personal, mat osv. :-) Enkelt och snabbt att komma ner till havet/stranden där det fanns en trevlig bar/Café att äta något lättare på. Stranden är fin med vackra stenar men inget för småbarn. Vår 12-åriga dotter döck väldigt mycket. De flesta restaurangerna hade Wifi och det fanns många bra. Kan varmt rekommendera Cleopatra. Gratis solstolar om du handlar något att dricka eller äta. Finns en sandstrand lite utanför stan dit vi åkte med taxi (funkar att cykla för den som orkar i värmen) Kostade 60 kr. Vi var också en hel del vid poolen och där var det fin service från baren och ingen som klagde på om någon kastade boll i poolen eller hade med någon flytsak. Tyvärr öppnade inte gymmet förrän kl. 09.00 så för den ambitiöse fick det bli kvällsträning, då vi gärna tränar vid 08.00. Vi är jätte nöjda med hotellet och dess personal och tvekar inte på att åka dit igen. <3

 
2019-07-01

av Stefan H Stockholm, Sverige

Litet, familjärt och känsla av lyx

Vi bodde här en vecka med tonårsbarn och det var superbra. Mycket fint o stort rum, välstädat och bra. Området (Sirena Village) är som en miniatyrby med jättefina hus runt poolen (som är stor nog att verkligen bada i). Fantastik service!

 
2018-08-19

av HenrikB651

Service minded deluxe

Familjeägt hotell där de är otroligt service minded. Till skillnad från andra hotell där de oftast ger dig en broschyr och säger "Hit kan du ringa", så fixar personal på Sirena hotell allt. Hyrbil, grejer från apoteket och mycket, mycket mer. Rummen/toalett var bra städade och fräscha och det fanns en stor härlig terrass/balkong med skugga på eftermiddagarna där vi bodde. 5 minuters promenad till stranden och en beachbar med det mesta man kan önska, samt Supermarket i närheten. Internet-uppkopplingen generellt på ön, oavsett Wi-Fi eller 3G/4G, var sådär. Ön Samos är inte riktigt lika långt fram som Sverige vad gäller IT-infrastruktur. Sammantaget hade vi en riktigt bra vistelse och kan varmt rekommendera detta hotell.