Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,0 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
5,8 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Utemiljön.
-
Förlite förvaring för kläder , och i badrum.

Bekräftad gäst: 2023-06-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

143 omdömen
Utmärkt
 
105
Väldigt bra
 
27
Bra
 
9
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2023-10-07

av hnrkp Malmö, Sverige

Trivsamt!

Mysigt litet lägenhetshotell en bit upp från stranden. Trevlig personal som gav värme och bra och fin service. Rummen kändes nyligen renoverade, och allt hade varit full pott om inte det var för den grekiska standardlösningen att samtliga lampor på rummet var av olika sort, styrka och färgtemperatur, med noll möjlighet att välja mellan tveksam varm belysning och starkt som solen men kallt ljus som valfri kirurgsal. Det och toasitsar och andra småsaker som är trasiga tar ner betyget lite. Men avskräcks inte allt för mycket - det är faktiskt riktigt trevligt ändå. Och solen skiner ju oftast. Och frukosten är bra. Och en lättare lunch fixas också med bravur.

 
2022-05-10

av Curious782766

Väldigt trevligt

De har väldigt bra service. Blir det fel i bokning så kompenserar de verkligen för detta. Hotellet ligger en bit upp från stranden men verkligen inga problem att gå ner. De har även buss om man nu vill åka med den som kör gästerna. Gymmet är bra. AC fungerar bra inne på gymmet. Poolområdet är toppen. Mysigt litet ställe. Men bra vandringsmöjligheter.

 
2019-07-22

av Reseguru

Familjevecka

Supertrevligt boende! Familjärt och mysigt. Rena fräscha rum och trevlig personal. Maten i hotellbaren helt ok för både vuxna och barn! Nära stranden, bra restauranger och supermarket. Rekommenderar starkt!

 
2019-07-10

av Susanne C

Fantastiskt!

Har bara gott att säga om hotell, personal, mat osv. :-) Enkelt och snabbt att komma ner till havet/stranden där det fanns en trevlig bar/Café att äta något lättare på. Stranden är fin med vackra stenar men inget för småbarn. Vår 12-åriga dotter döck väldigt mycket. De flesta restaurangerna hade Wifi och det fanns många bra. Kan varmt rekommendera Cleopatra. Gratis solstolar om du handlar något att dricka eller äta. Finns en sandstrand lite utanför stan dit vi åkte med taxi (funkar att cykla för den som orkar i värmen) Kostade 60 kr. Vi var också en hel del vid poolen och där var det fin service från baren och ingen som klagde på om någon kastade boll i poolen eller hade med någon flytsak. Tyvärr öppnade inte gymmet förrän kl. 09.00 så för den ambitiöse fick det bli kvällsträning, då vi gärna tränar vid 08.00. Vi är jätte nöjda med hotellet och dess personal och tvekar inte på att åka dit igen. <3

 
2019-07-01

av Stefan H Stockholm, Sverige

Litet, familjärt och känsla av lyx

Vi bodde här en vecka med tonårsbarn och det var superbra. Mycket fint o stort rum, välstädat och bra. Området (Sirena Village) är som en miniatyrby med jättefina hus runt poolen (som är stor nog att verkligen bada i). Fantastik service!