Villa Eleonas

  • Lägenheter med privat pool
  • Välutrustat boende
  • Grönskande omgivningar

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Villa Eleonas är ett omtyckt hotell där alla lägenheter har stor uteplats med privat pool och havsutsikt. Här kan du slappna av i solstolen och njuta av vyerna över grönskande landskap och det glittrande Medelhavet, där semestern sker i din egen takt. Området består av 19 vackra villor i lummiga omgivningar, en bit från badvänliga Votsalakia, och lägenheterna förser dig med allt du behöver för att rå om dig själv.


Rumstyper

Tvårumslägenheter i etage för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Egen pool, utsikt, huset var i perfekt storlek
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 6 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 900 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Villa Eleonas ligger i fridfulla omgivningar en bit ifrån Votsalakias centrum och består av 19 villor med lägenheter. Till varje lägenhet hör en rymlig uteplats med privat pool och havsutsikt. Här finns också solstolar, parasoller och gratis poolhanddukar. Är svalkande dopp i havet något som lockar, så ligger stranden bara en kort promenad bort. Passa på att utforska omgivningarna under semestern på Villa Eleonas, busshållplatsen för lokalbussen ligger ca 1,5 kilometer från hotellet. Då Villa Eleonas ligger vackert på en höjd är det en backe upp till hotellet. Ingen hotellreception.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Vid transfer stannar bussen ca 200 meter från hotellet, bagage och gäster transporteras därefter med hotellets egen bil.