Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Utsikten o poolen
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2023-09-30


10 av 10

+
Har varit här förut och denna gång fick vi deras bästa hus! Helt otroligt underbart! Vi kommer boka detta en tredje gång längre fram!
-
Försöka få bort myror inomhus

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
Läget, utsikten, poolen
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Helt enkelt utöver alla förväntningar! Privat! Utsikt! Lyxigt!
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Pool, utsikten, läget lungt,
-
Inget negativt

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
Läget med fantastisk utsikt över byn och havet. Lagom avstånd mellan villorna. Avskildheten.
-

Bekräftad gäst: 2023-09-16


8 av 10

+
Vi hyrde en egen villa med privat pool
-
Dålig städning, o lite smutsig pool. TV:n fungerade inte alls.

Bekräftad gäst: 2023-09-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-09


10 av 10

+
Utsikten och avskildhet
-

Bekräftad gäst: 2023-08-19


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-07-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 3/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

15 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
0
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-10-01

av Ulrika64 Bollnäs, Sverige

Fantastisk Villa

En fantastisk villa med egen pool en bit upp på berget. Köket var bra utrustat, det fanns det mesta som behövdes för att laga mat. Rent och fräscht både inne och ute vid poolen. Vi kan verkligen rekommendera detta boende.

 
2019-10-11

av 792hannab Luleå, Sverige

Bästa stället att bo på

Detta lilla område på början av berget är så idyliskt! Så mysigt hus, privat pool och fantastisk utsikt. Vi hyrde en moppe för hela veckan (60 euro) vi var där, inga problem att ta sig upp o ned för backen och perfekt att ta sig runt hela ön på också. Rekommenderar starkt Eleonas och Samos överlag! 10/10!

 
2024-05-12

av 684pieterr Nijmegen, Nederländerna

Veel meer van verwacht!

De hoge verwachtingen vielen tegen. De villa’s zijn erg gehorig en zonder zon heb je geen warm water. WC-papier doorspoelen mag ook hier niet. Wij verbleven in een comfort villa. De 2e badkamer op de begane grond was niet meer dan een ruimte van 1,5 x 1,5 meter met een WC en een douche zonder gordijn. Verwonderlijk dus! De badkamer op de 1e etage is ook niet groter dan 1,5 x 3,5 meter. Je hoort werkelijk alles wat hier en elders in de villa gebeurd. Geen privacy. De infinity pool is te gek en het personeel zeer vriendelijk. Is dus niet allemaal “kommer en kwel”. Wij hadden een auto, deze heb je ook echt nodig. Lopen maar het strand en barretjes is veel te ver. Realiseer je ook dat er alleen kleine supermarkten in een straal van 25 kilometer zijn. Meer dan basale dagelijkse artikelen hebben ze niet. Grotere supermarkten zoals wij gewend zijn, zijn er bijna niet op Samos. De huisjes hebben weer wat aandacht nodig. Al met al een ruime voldoende maar zeker geen 8 laat staan hoger.

 
2023-08-05

av Oliver G De Bilt, Nederländerna

Awesome experience

We were guests of this extremely friendly landlady last week with our three young adult children. In a word: wonderful! The villas are beautifully situated, perfectly maintained and clean. The service (twice weekly cleaning and linen) is excellent. If something is not quite right, it is solved immediately. But back to the experience: It is enjoyable, lots of privacy and especially lots of private space. The facilities: pool, air conditioning, kitchen bathrooms etc are excellent. Distance to amenities is fine, a few hundred meters to the beach, but also the supermarket and the nearest restaurants. Nevertheless, a rental car is recommended, if you want to get away from the larger group of tourists in the place and use this location as a place to stay. By the way, you won't be bothered by the tourism in the village.

 
2023-06-23

av Kornettisten Landvetter, Sverige

Best accomodation so far…

This is absolutely one of the best accommodations our family has had on a charter trip. Quiet surroundings, fantastic views and a fresh villa, own pool and terrace with plenty of space for the whole family, both in the sun and in the shade. Simply equipped kitchen with everything you need for cooking. With a rental car (or vespa if there are two of you) you can easily get to different parts of the island.