Rumstyper på Esperides Beach Family Hotel

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum belägna i huvudbyggnaden. Alla dubbelrum har tv. Kylskåp som har vattenflaskor, läsk och öl i sig vid ankomst och det är gratis. Gratis centralluftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering i receptionen mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Enkelrum

Enkelrum är ett dubbelrum för eget bruk. Ljusa dubbelrum belägna i huvudbyggnaden. Alla dubbelrum har tv. Kylskåp som har vattenflaskor, läsk och öl i sig vid ankomst och det är gratis. Gratis centralluftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9). Gratis wifi. Deponering i receptionen mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Familjerum med separat sovalkov med skjutdörrar och våningssängar. Gratis centralluftkonditionering (möjlig i perioden 1/6-30/9). Deponering mot avgift. Tv. Kylskåp med gratis vattenflaskor ankomst. Familjerummen är belägna i hotellets flyglar. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.