Elysium Resort & Spa

  • Omtyckt personal
  • Exklusivt och hög servicenivå
  • Elite Club - boka rum med extra förmåner
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Elysium Resort & Spa välkomnar dig med rena linjer och stora, öppna ytor, med de ljusa byggnaderna i vacker kontrast mot det blå havet och den vita sandstranden. Njut av det vackra poolområdet med den lagunformade poolen, som sträcker sig längs hela hotellet. Restaurangerna är flera och bjuder på både god mat och vacker utsikt.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer/2-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 2 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 2 barn. Sviter för 2-4 personer, varav 2 barn. Clubrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Otroligt vackert och även om det fanns mkt folk så var det väldigt mkt plats. Personalen var unde...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2477 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elysium Resort & Spa är ett lyxigt hotell som ligger vid stranden, nära de kända källorna i Kalithea. Hotellet består av fler byggnader som ligger utspridda i den stora, grönskande trädgården. Här finns ett stort poolområde med en lagunformad pool som har barnsektion, jacuzzi och poolbar. Nedanför hotellet brer hotellets sandstrand ut sig. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och på stranden. Gratis poolhanddukar.

Hotellet har flera restauranger. I Emerald Restaurant serveras frukostbuffé och middag med en grekisk meny. Fresh Mediterranean Restaurant ligger vid den lagunformade poolen och erbjuder en à la carte-meny med Medelhavsinspirerade rätter. Noble Gourmet Restaurant hittas högst upp i huvudbyggnaden och bjuder på en härlig atmosfär och panoramautsikt. I alla restauranger gäller vårdad klädsel: män måste bära långbyxor och stängda skor, inga strandkläder. Underhållning med livemusik samt temakvällar.

Hotellet har ett stort spa i avkopplande miljö, som erbjuder en uppvärmd utomhuspool och olika spabehandlingar och massage mot avgift. I spaet finns även möjlighet att träna pilates och yoga. Det finns även ett stort gym och tennis som är gratis att använda.

Elite Club
Gäster som bor clubrum, juniorsviter och sviter har tillgång till hotellets Elite Club, som erbjuder privat in- och utcheckning samt tillgång till Elite Club Lounge. I loungen serveras gratis juicer, kaffe, te, frukt och enklare snacks. Här finns även ett brett utbud av internationella tidningar och magasin. Gäster i Elite Club kan också äta frukost på hotellets takrestaurang, Senses Café.

Måltider

Dubbelrum och superiorrum: Halvpension. Helpension mot tillägg. Clubrum, sviter och juniorsviter: Frukostbuffé. Hel- och halvpension mot tillägg.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde