Rumstyper på Elysium Resort & Spa

Clubrum, Elite Club

Clubrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar samt en soffa. Wifi, luftkonditionering (under högsäsong) och deponering ingår. Kylskåp, en flaska vin och en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med jacuzzibadkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Gäster som bor i clubrummen har möjlighet att äta frukost på hotellets takrestaurang Senses Café samt har tillgång till hotellets Elite Club Lounge som serverar frukt och snacks samt varma och kalla drycker. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopvikbar säng eller bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering (under högsäsong) och deposition ingår. Kylskåp, en flaska vin och en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering (under högsäsong) och deponering ingår. Kylskåp, en flaska vin och en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer / 1-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. Juniorsviten består av ett vardagsrum och ett sovrum som separeras med skjutdörrar. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering (under högsäsong) och deponering ingår. Nespressomaskin. Kylskåp - en flaska vin och en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Två badrum, varav det ena har jacuzzibadkar och det andra har dusch. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Gäster som bor i juniorsviterna har möjlighet att äta frukost på hotellets takrestaurang Senses Café samt har tillgång till hotellets Elite Club Lounge som serverar frukt och snacks samt varma och kalla drycker. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar och soffa. Wifi, luftkonditionering (under högsäsong) och deponering ingår. Minibar, en flaska vin och en flaska vatten ingår vid ankomst. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med jacuzzibadkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit, Elite Club

Svit med balkong och havsutsikt. Sviten består av ett sovrum och ett vardagsrum med soffgrupp och matbord. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering (under högsäsong) och deponering ingår. Kylskåp, en flaska vin och en flaska vatten ingår vid ankomst. Nespressomaskin. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Badrum med jacuzzibadkar och dusch samt separat wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i sviten.

Gäster som bor i sviterna har möjlighet att äta frukost på hotellets takrestaurang Senses Café samt har tillgång till hotellets Elite Club Lounge som serverar frukt och snacks samt varma och kalla drycker. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.