Rumstyper på Elysium Resort & Spa

Clubrum, Elite Club

  • Snyggt inredda clubrum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar samt sittdel med soffa. Gratis kaffe- och tefaciliteter. Minibar (som är fylld med en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst). 26 tums LCD-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med jacuzzibadkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
  • Gäster som bor i clubrummen har möjlighet att äta frukost på hotellets takrestaurang Senses Café samt har tillgång till hotellets Elite Club Lounge som serverar gratis frukt och snacks samt varma och kalla drycker. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Fint inredda dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar. Minibar (som är fylld med en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst). 26 tums LCD-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer / 2-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter, Elite Club

  • Fina juniorsviter med vardagsrum och separat sovrum som separeras av skjutdörrar. Dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffan. Kylskåp och nespressomaskin. Minibar (som är fylld med en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst). 32-tums LCD-tv i vardagsrummet. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Två badrum, varav det ena har jacuzzibadkar och det andra har dusch. Wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
  • Gäster som bor i juniorsviterna har möjlighet att äta frukost på hotellets takrestaurang Senses Café samt har tillgång till hotellets Elite Club Lounge som serverar gratis frukt och snacks samt varma och kalla drycker. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Fint inredda superiorrum, med dubbelsäng eller två separata sängar samt sittdel med soffa. Minibar (som är fylld med en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst). 26 tums LCD-tv. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med jacuzzibadkar och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit, Elite Club

  • Stora sviter med ett vardagsrum med soffgrupp och matbord samt ett separat sovrum . Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Kylskåp och nespressomaskin. Minibar (som är fylld med en flaska vin och en flaska vatten vid ankomst). 43-tums smart-tv och dvd-spelare. Walk in closet och strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med jacuzzibadkar och dusch samt separat wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
  • Gäster som bor i sviterna har möjlighet att äta frukost på hotellets takrestaurang Senses Café samt har tillgång till hotellets Elite Club Lounge som serverar gratis frukt och snacks samt varma och kalla drycker. Det ingår även privat in- och utcheckning.

Rumsstorlek: ca 64 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.